Левски 192 в света за последните 19 години. единствен от Б-я

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски 192 в света за последните 19 години. единствен от Б-я

Мнениеот bigbonusprize » 28 яну 2010 09:20

viroglav написа:192 ри , хм... Кой я е правил тази класация и защо е правена само за последните 19 години ? Преди това не е ли имало живот , не се ли е играл футбол ? Тази класация говори обаче много красноречиво , че тези петнайсетина титли /не знам точно колко са/, подарени ви от БФС и милиционерската олигархия през последните 19 години не са ви направили нещо по - голямо от това , което сте... Оставете другото , ама затъвате все повече и повече , това са фактите , а пред тях... Когато 19 години убиваш конкуренцията , уговаряш мачове и съдии , само и само , за да спечелиш титлата , какво може да очакваш друго ? Отговора е ясен , посредственост. Крадеш и лиценза на шампиона , за да играеш на негово място /справка първенството 2008 - 2009 година/. 192 ро място , и то ви е много , добре че класацията е до 208 място и скоро ще излезете от нея. С подарени мачове и титли в класации не се влиза , просто няма смисъл от това. Изгонихте и публиката от стадионите , защото убихте феърплея и честната игра , а хората не са балъци. Истината им е ясна... Колкото и дезинформация да има , то няма как да излъжеш фена на феърплея и истинския футбол. Той знае цената на тези класации и защо се правят те. Не се обръщам към феновете на Левски , а към шефовете на ПФК Левски. Това са две различни неща , но понякога пропагандата ги обединява в опита си да убие и малкото останало от един футболен фактор във футболна България от преди 1989 година. Това през последните 19 години е просто сянката на Левски Спартак. Сянка , която се гордее със 192 ро място в някаква си класация... 8-)

ГА ти ли си?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2010 10:06

bigbonusprize написа:
viroglav написа:192 ри , хм... Кой я е правил тази класация и защо е правена само за последните 19 години ? Преди това не е ли имало живот , не се ли е играл футбол ? Тази класация говори обаче много красноречиво , че тези петнайсетина титли /не знам точно колко са/, подарени ви от БФС и милиционерската олигархия през последните 19 години не са ви направили нещо по - голямо от това , което сте... Оставете другото , ама затъвате все повече и повече , това са фактите , а пред тях... Когато 19 години убиваш конкуренцията , уговаряш мачове и съдии , само и само , за да спечелиш титлата , какво може да очакваш друго ? Отговора е ясен , посредственост. Крадеш и лиценза на шампиона , за да играеш на негово място /справка първенството 2008 - 2009 година/. 192 ро място , и то ви е много , добре че класацията е до 208 място и скоро ще излезете от нея. С подарени мачове и титли в класации не се влиза , просто няма смисъл от това. Изгонихте и публиката от стадионите , защото убихте феърплея и честната игра , а хората не са балъци. Истината им е ясна... Колкото и дезинформация да има , то няма как да излъжеш фена на феърплея и истинския футбол. Той знае цената на тези класации и защо се правят те. Не се обръщам към феновете на Левски , а към шефовете на ПФК Левски. Това са две различни неща , но понякога пропагандата ги обединява в опита си да убие и малкото останало от един футболен фактор във футболна България от преди 1989 година. Това през последните 19 години е просто сянката на Левски Спартак. Сянка , която се гордее със 192 ро място в някаква си класация... 8-)

ГА ти ли си?

Вироглав.....четох до - "подарени и купени титли" и спрях...... :lol:
Как не те е срам бе братче......може ли такива глупости да пишеш ?
Има си статистика.....отвори я, и виж......след 1990 г. всяка титла на Левски е заслужена !
Дори бих казал, повече от заслужена !
Защо ли ? Защото когато "Сините" стават шампиони на България.........кокурентите са, пометени и унижени.....освен с игра.....много често и с резултат.....ти знаеш....или по точно, отбора на който си фен, знае много добре това...... :lol: ........ :mrgreen:
..................................................................................................................
П.П.
Не бих се изненадал ако е - Жоро >Малоумното< Атанасов........само той умее да пише такива простотии......с толкова комунистическа злоба по най големият Футболен Клуб на България - Левски ! :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 28 яну 2010 11:42

THE G.A.M.E , ще подмина обидите. Нещото , което исках да кажа е , че за Левски от преди 1989 година щеше да е срам , ако не се класираше всяка година в групите на сегашния формат на ШЛ и дори нещо повече , не играеше най - малко осминафинал или четвъртфинал. За какво ми е да гледам статистиката за последните 19 години , та аз съм гледал всичките мачове от този период , както на Левски , така и на ЦСКА. Това със статистиката може да хване декиш само при някой 15 , 20 годишен , който през тия години не е знаел , че има такава игра наречена футбол. Ако беше казал например на Наско Сираков през далечната 1989 година , че Левски някога ще се гордее , че е на 192 място в каквато и да е ранглиста , то той щеше да ти се изсмее. Да , ама не е смешно , това е днешната реалност , за съжаление...И , за да се гордеете с това "постижение" , значи не знаете историята , целите и постиженията на отбора си през годините. Именно и затова ви казвам , че сегашния Левски е бледа сянка на този Левски Спартак, на който са били фенове бащите и дядовците ви. А за да имаш бъдеще , трябва да познаваш миналото си , каквото и да е било то... и не да се отричаш от него и да го преиначаваш , както го правят днешните "левскари" , начело с Батков , а да се учиш от грешките правени по тези времена. Един Иван Вуцов например , който е кадър на "онези времена" , съвсем не се отличава от сегашните собственици. Дори бих казал , че Батков може да му бъде само някакъв недоучил се ученик в сравнение с него и неговите методи за печелене на мачове и титли. Ти сигурно не знаеш , че Боби Михайлов и Наско Сираков имат милицонерски чинове , Гиби Искренов също. Сигурно те шокирам , ама това е истина. Кой капитан , кой лейтенант , кой обикновен старшина , но все пак милиционери... Тези неща не ги пише в твоите статистики нали. Даже не се споменават никъде и като факти , а фактите са си факти , от тях няма бягане. Рано или късно се появяват на бял свят... 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2010 12:01

До Вироглав:

Виж сега......първо: не виждам къде те обиждам ?
Обиждам "журналиста" Георги Атанасов !
2. Не е лошо да се гледат цифрите ( статистиката ) ......щото когато те говорят......би трябвало всички ние да сме съгласни с тях....щото математиката е точна наука !
3. Прегледал съм всяко едно мнение от темата......като изключим не-левскарските мнения......общо взето, малцина левскари обръщат внимание ( се гордеят ) с тази класация.....и заетото място на Левски в нея !
Още по малко пък, аз се гордея......
4. Аз незнам левскар....както междудругото и цесекар, да се е отрекъл от миналото на клуба си !
5. Сегашният Левски определено е сянка на величието си.....но именно сегашният !
Левски преди 3-4 години....можеби постигна най големият успех в историята си !
Нереално е, да се сръвняват успехите от преди 5-10 години.......с тия от 20-30 години.
Футболът в последните години се промени изключително много пич......не можеш да го отречеш !
А с това, се промениха и форматите на турнирите......така, че аз лично, избягвам да сръвнявам миналите успехи.....с тези от преди 5-10 години, или пък настоящите.
Аз си имам една теория защо ЦСКА изчезна от футболната карта на Европа.....пък и на България .......просто ръководители, футболисти и фенове, не спряха да живеят с миналите успехи !
А във футбола......както и в много други области, най важно е настоящето.....и бъдещето естествено !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 яну 2010 12:19

viroglav написа:THE G.A.M.E , ще подмина обидите. Нещото , което исках да кажа е , че за Левски от преди 1989 година щеше да е срам , ако не се класираше всяка година в групите на сегашния формат на ШЛ и дори нещо повече , не играеше най - малко осминафинал или четвъртфинал. За какво ми е да гледам статистиката за последните 19 години , та аз съм гледал всичките мачове от този период , както на Левски , така и на ЦСКА. Това със статистиката може да хване декиш само при някой 15 , 20 годишен , който през тия години не е знаел , че има такава игра наречена футбол. Ако беше казал например на Наско Сираков през далечната 1989 година , че Левски някога ще се гордее , че е на 192 място в каквато и да е ранглиста , то той щеше да ти се изсмее. Да , ама не е смешно , това е днешната реалност , за съжаление...И , за да се гордеете с това "постижение" , значи не знаете историята , целите и постиженията на отбора си през годините. Именно и затова ви казвам , че сегашния Левски е бледа сянка на този Левски Спартак, на който са били фенове бащите и дядовците ви. А за да имаш бъдеще , трябва да познаваш миналото си , каквото и да е било то... и не да се отричаш от него и да го преиначаваш , както го правят днешните "левскари" , начело с Батков , а да се учиш от грешките правени по тези времена. Един Иван Вуцов например , който е кадър на "онези времена" , съвсем не се отличава от сегашните собственици. Дори бих казал , че Батков може да му бъде само някакъв недоучил се ученик в сравнение с него и неговите методи за печелене на мачове и титли. Ти сигурно не знаеш , че Боби Михайлов и Наско Сираков имат милицонерски чинове , Гиби Искренов също. Сигурно те шокирам , ама това е истина. Кой капитан , кой лейтенант , кой обикновен старшина , но все пак милиционери... Тези неща не ги пише в твоите статистики нали. Даже не се споменават никъде и като факти , а фактите са си факти , от тях няма бягане. Рано или късно се появяват на бял свят... 8-)

Вироглав, сравняваш Трабант с Мерцедес. Футболът и форматът на първенставата преди 89-та година бяха съвсем различни, отколкото сега. Сега футболът си е един доста сериозен бизнес. За справка, Левски изигра рекордните 14 мача в Европа и стигна "едва" 1/4 финал. Преди 20 години имаше ли трансфери от рода на 100млн за Кристиано? Просто крайно несъпоставими са двата периода. Сега парите определят качеството на футбола. За съжеление България е бедна и не може да си позволи това, което западните клубове. Я си помисли, ако всички отбори имаха модерните бази на Левски дали щеше да е същото? Я си помисли на каква сгурия тренират младите надежди. Та те виждат нормално тревно покритие едва, когато минат в първият отбор (но даже и тогава не е много сигурно...зависи от отбора)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”