In memoriam: 68 години от рождението на Кирил Миланов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

годе

Re: In memoriam: 68 години от рождението на Кирил Миланов

Мнениеот годе » 17 сеп 2016 18:54

NOMER14 написа:А тоя келеш Чико щеше да става треньор на Левски. Добре, че поиска психологическите тогава като число милион лева, че не се наложи да има "съблечи се".

Типична деветка и типично крило!

Да бе,Чико-келеш,Бумбо-келеш,Стоичков-кюрд,а Киро,Шопа и Гунди-благородни девици с неразкъсан химен! Кажи му "левскар" и не го обиждай!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 сеп 2016 19:40

годе написа:
NOMER14 написа:А тоя келеш Чико щеше да става треньор на Левски. Добре, че поиска психологическите тогава като число милион лева, че не се наложи да има "съблечи се".

Типична деветка и типично крило!

Да бе,Чико-келеш,Бумбо-келеш,Стоичков-кюрд,а Киро,Шопа и Гунди-благородни девици с неразкъсан химен! Кажи му "левскар" и не го обиждай!

И защо трябва да се обиждам, че съм Левскар?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 17 сеп 2016 19:49

Имал съм щастието да го гледам на живо. За съжаление вече няма такива футболисти, такъв футбол и такова поведение на терена. Имам впредвид тогавашните футболисти играли в Левски , ЦСКА, Локо София, Славия,Локо Пловдив, Спартак Варна, Плевен и Пловдив , Сливен, Марек и други....Нека почиват в мир.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 сеп 2016 20:10

irradeum написа:Имал съм щастието да го гледам на живо. За съжаление вече няма такива футболисти, такъв футбол и такова поведение на терена. Имам впредвид тогавашните футболисти играли в Левски , ЦСКА, Локо София, Славия,Локо Пловдив, Спартак Варна, Плевен и Пловдив , Сливен, Марек и други....Нека почиват в мир.

Колега, не всички са умрели бе...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 17 сеп 2016 20:19

damyanov1963 написа:
irradeum написа:Имал съм щастието да го гледам на живо. За съжаление вече няма такива футболисти, такъв футбол и такова поведение на терена. Имам впредвид тогавашните футболисти играли в Левски , ЦСКА, Локо София, Славия,Локо Пловдив, Спартак Варна, Плевен и Пловдив , Сливен, Марек и други....Нека почиват в мир.

Колега, не всички са умрели бе...

Сори, имах впредвид Киро Миланов , Жорето Соколов, Начко, Шами, Гунди , Котака, Туньо и другите , дето ни напуснаха без време.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 сеп 2016 21:08

NOMER14 написа:А 12-2 не го даваха по телевизията. Бях на училище и питам батковците какъв е резултатът. Отговориха 2 на 1. Ужас! - вкарли са ни гол. Връщам се от училище и О! кеф - водим с 10 на 2 пет минути преди края. Веднага от балкона съобщавам това на преминавищите съученици, които, разбира се, не вярват. Връщам се в стаята и сме вкарали още 2 гола за 2-3 минути. После по кинопрегледите в киносалоните въртяха головете до 10 на 2. Лентата свършила и двата гола не ги записали. :lol:

Аз пък "избягах " от училище.
Поради липса на билети , за пръв и последен път бях в сектор Г . :lol:
Когато стана 2:1 малко се спекохме.
Но после....
Светла му памет на Байко.
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”