Батков: Нямам съветници, футболните решения взимам с Георги

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Батков: Нямам съветници, футболните решения взимам с Георги

Мнениеот deepblue1963 » 09 яну 2010 21:18

garfild8 написа:
deepblue1963 написа:
garfild8 написа:От снимката,най-много ме кефи Бардон.Каква поза е заел,оп-са,оп-са. :)

Ако аз напиша нещо подобно във вашия форум ще ми се нахвърлят,че се заяждам,нали?Ние,обаче,сме от Левски-пиши си свободно.Щото нали знаеш-Левски значи свобода!А така.

Колега,като съм го написал не съм издразнил никой нали.Не се заяждам с никой,просто Бардон винаги съм го харесвал като играч и човек :) И на мен ми харесват тези танци оп-са,така че ме кефи Бардон.

Аз,само статистика да цитирам,пак ще ме "изядат".Може би тя дразни някого там във Варна.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 яну 2010 21:33

Не си далеч от истината,колега. :) Конкретно по темата,съмнявам се,че Батков се съобразява с Гонзо.
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 яну 2010 22:07

garfild8 написа:Не си далеч от истината,колега. :) Конкретно по темата,съмнявам се,че Батков се съобразява с Гонзо.

Аз за това,което не знам,не мога да коментирам.Не съм бил като са разговаряли.Виж,ако темата е за конкретен играч или за мнение по някакъв въпрос,това е друга работа.Теми от този тип са си чисти спекулации,защото никой не може да говори от първа ръка.Понеже,по принцип,настроението е анти-Батков,каквото и да каже всичко се приема на нож.Аз слушах голяма част от последното му интервю и не видях нищо скандално или шокиращо в него.Това е,което мога да кажа по въпроса.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”