Виж в Сърбия и Хърватия доста често се случива 17-19г момчета да подписват с европейски грандове

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
iliev72 написа:Иване , Иване ужасно си т.п ! Я ми кажи кога за последно български футболист е отишъл в голям европейски отбор ?! Без значение на колко години е !
Виж в Сърбия и Хърватия доста често се случива 17-19г момчета да подписват с европейски грандовеТи кога за последно си гледал тренировка на ДЮШ ?!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:iliev72 написа:Иване , Иване ужасно си т.п ! Я ми кажи кога за последно български футболист е отишъл в голям европейски отбор ?! Без значение на колко години е !
Виж в Сърбия и Хърватия доста често се случива 17-19г момчета да подписват с европейски грандовеТи кога за последно си гледал тренировка на ДЮШ ?!
Ето професоре:
http://uspelite.com/bulgarche-ot-shkola ... talantite/
Демитър Евтимов в Нотингам от Етрополе
Вутов от Левски в Удинезе
Това на първо четене.
За ДЮШ, ще ти набивам факти, от Бургас до Видин и обратно.
iliev72 написа:Това което ще напиша важи за всички отбори в БГ които се опитват да играят в ЕКТ.
Трябва сериозна ДЮШ и там не бива да има никакви шуробаджанащина. Имали сме успешни сезони в ЕКТ когато гръбнака в бил български.
Рева на авторчето е като този на Тити. Няма никаква полза от него освен да станеш за смях.Като имаш сериозна ДЮШ и тя ти подхранва отбора всичко си идва на мястото.Тези които идват от ДЮШ знаят защо са там и се раздават иначе гледаме едни мърди които тичат за заплата.
За да има дух един отбор той се гради с години и се тръгва от ДЮШ за да стигне до първият отбор и там само на 2-3 чужденци обясняваш за този дух.
Когато целият ти отбор е от наемници не очаквай дух , а само добре(те си знаят колко добре) свършена работа за заплата която плащаш.
Замислете се не е ли време да вземете да се разходите по мачовете на U15/U17/U19 и да видите колко са зле и да се отговорите защо всичко е толкова зле.
Замислете защо на играч като Влади Гаджев му трябва няколко месеца физическа подготовка за да е на нивото ЧШ , а в Левски е твърд титуляр.
Нашата А група е май на нивото на 3-4 ниво на английският футбол.Тогава за какво ревете ?! Не е ли време да заревете за ДЮШ.
iliev72 написа:ivan56 написа:iliev72 написа:Иване , Иване ужасно си т.п ! Я ми кажи кога за последно български футболист е отишъл в голям европейски отбор ?! Без значение на колко години е !
Ето професоре:
http://uspelite.com/bulgarche-ot-shkola ... talantite/
Демитър Евтимов в Нотингам от Етрополе
Вутов от Левски в Удинезе
Това на първо четене.
За ДЮШ, ще ти набивам факти, от Бургас до Видин и обратно.
Иване , Иване само потвърждаваш това което казах.Въобще имаш ли идея къде играят в момента Нотингам Форест и къде се намират УдинезеАко това са грандове здраве му кажи.
Като този(Станислав) достигне до първият отбор на Арсенал ми пиши или поне подпише професионален договор.Жалък с твоите смешни факти.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта