Тактически бил зле.. Аз днес не видях да е като муха без глава,щото ти ако си толкова зле и срещу Рилецо ще си зле. Орачев да не би да е много грамотен? Адениджи тръгва напред и му показва къде иска шибания пас, а оня го връща 5 метра назад..
Голямо плюване по Нар беше, а с всеки мач е по- добър и по- добър, щот един футболист като се види как спира топката и може да разбереш дали става или не..
/контрола/ Левски - Рилски спортист |3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: /контрола/ Левски - Рилски спортист |3:0 FT
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Тактически бил зле.. Аз днес не видях да е като муха без глава,щото ти ако си толкова зле и срещу Рилецо ще си зле. Орачев да не би да е много грамотен? Адениджи тръгва напред и му показва къде иска шибания пас, а оня го връща 5 метра назад..
Голямо плюване по Нар беше, а с всеки мач е по- добър и по- добър, щот един футболист като се види как спира топката и може да разбереш дали става или не..
Това е спаринг, Ралке. С отбор от В група.Ще станат нещата, но трябва време...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
ralka_levskarka написа:Тактически бил зле.. Аз днес не видях да е като муха без глава,щото ти ако си толкова зле и срещу Рилецо ще си зле. Орачев да не би да е много грамотен? Адениджи тръгва напред и му показва къде иска шибания пас, а оня го връща 5 метра назад..
Ралке, нищо лично, ама виждала ли си Бабатундето как "спира" топката? Не съм сигурен, че можем да му викаме спиране даже, защото тя просто отскача от него, като от дръвче. Адениджи може да е полезен само и единствено с физиката си, но позитивите му се изчерпват дотам.
futbolqga написа:ralka_levskarka написа:Тактически бил зле.. Аз днес не видях да е като муха без глава,щото ти ако си толкова зле и срещу Рилецо ще си зле. Орачев да не би да е много грамотен? Адениджи тръгва напред и му показва къде иска шибания пас, а оня го връща 5 метра назад..
Ралке, нищо лично, ама виждала ли си Бабатундето как "спира" топката? Не съм сигурен, че можем да му викаме спиране даже, защото тя просто отскача от него, като от дръвче. Адениджи може да е полезен само и единствено с физиката си, но позитивите му се изчерпват дотам.
Преди време великият Васил Методиев- Шпайдела в личен разговор ми каза: "като го видя как пипа топката и ще ти кажа може ли да стане футболист от него." Ставаше въпрос за не оставило следа в Левски провинциално момче, голямо левскарче. Но това не беше достатъчно. Такъв специалист ни трябва. На тактика можеш да научиш всекиго, на онова, футболното, не го ли носиш в себе си...
- ralka_levskarka
- Контакти:
futbolqga написа:ralka_levskarka написа:Тактически бил зле.. Аз днес не видях да е като муха без глава,щото ти ако си толкова зле и срещу Рилецо ще си зле. Орачев да не би да е много грамотен? Адениджи тръгва напред и му показва къде иска шибания пас, а оня го връща 5 метра назад..
Като го изкарват чак толкова зле защо е в Левски? За да видим, че скаутите вършат някаква дейност ли?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Като го изкарват чак толкова зле защо е в Левски? За да видим, че скаутите вършат някаква дейност ли?
При нас кога за последен път беше направена адекватна селекция? Не виждам защо се изненадваш. Все пак, за вътрешна консумация, според мен става за резерва, макар че бих предпочел в тази роля Станислав Иванов, пред подобни "чуждестранни таланти", които да чакаме да се развиват уж.
Очаквам Бабатундето да ги пори навред още наесен - противниците на терена отзад, а палавите студентки по канапетата отпред. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс