Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Стойчо Стоев

Мнениеот ЕМИЛ » 11 апр 2016 18:13

sin4ec написа:Стоев няма никаква алтернатива в момента. И е крайно време да му се осигури една подготовка и трансферен прозорец като хората, а не от летището да му ги карат на стадиона...Нужни са ни двама, максимум трима играчи.
Да си води отбора в ЕКТ, пък наесен ще видим кой какво е свършил.

Еми като го видим кой какви ги е свършил тогава кога предлагаш да го освободим след отпадане от Екибастуз , Фламуратри , Шкендия , Филкир , Морнар Бар или Слобода Тузла или пак да му гласуваме доверие ?

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 11 апр 2016 19:41

rhaegar написа:Просто исках да знам, че има начин да се осъществи добра идея, дори и да не е предложена от член на НКП, Тръст и т.н., а от неговия коментар ми се стори, че такъв няма. Пак казвам (без да съм Божинов :lol: ), дано не съм разбрал правилно.

Човек, тръста и НКП имат сайтове с публикувани контакти, ФБ страници, кафене, клубове. Какво те спира да презентираш идеята си, наистина не разбирам.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 апр 2016 19:50

ЕМИЛ написа:
sin4ec написа:Стоев няма никаква алтернатива в момента. И е крайно време да му се осигури една подготовка и трансферен прозорец като хората, а не от летището да му ги карат на стадиона...Нужни са ни двама, максимум трима играчи.
Да си води отбора в ЕКТ, пък наесен ще видим кой какво е свършил.

Еми като го видим кой какви ги е свършил тогава кога предлагаш да го освободим след отпадане от Екибастуз , Фламуратри , Шкендия , Филкир , Морнар Бар или Слобода Тузла или пак да му гласуваме доверие ?

Ако играта ни се подобри до края на шампионата и се вземат 3-4 нови като според мен са задължителни десен бек, плеймейкър и вратар, то нямам против да остане. Ако обаче продължаваме да играем добре веднъж на 4-5 мача няма смисъл да се рискуват ЕКТ и началото на първенството. Също така подчертавам, че Стоев трябва да се смени само, ако има много по-добър вариант. Всякакви Вуцовци, Кокали, Жадно, Гладно ще бъдат поредната гавра с отбора и феновете.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 апр 2016 20:08

Да наредиш последния треньор направил ни шампиони до Овчия и Митов е меко казано неуважително...като го подаде на карпечевци другата седмица ще класира трети отбор на финал за купата. Ако няма трайна промяна в играта за мен това е най - добрият вариант.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 апр 2016 20:16

bilyaletdinov написа:Да наредиш последния треньор направил ни шампиони до Овчия и Митов е меко казано неуважително...като го подаде на карпечевци другата седмица ще класира трети отбор на финал за купата. Ако няма трайна промяна в играта за мен това е най - добрият вариант.

Опа, извинявам се. Аз си мислех за Сухия, а съм написал Кокала. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2016 20:23

Доктор Н написа:
rhaegar написа:Просто исках да знам, че има начин да се осъществи добра идея, дори и да не е предложена от член на НКП, Тръст и т.н., а от неговия коментар ми се стори, че такъв няма. Пак казвам (без да съм Божинов :lol: ), дано не съм разбрал правилно.

Човек, тръста и НКП имат сайтове с публикувани контакти, ФБ страници, кафене, клубове. Какво те спира да презентираш идеята си, наистина не разбирам.

Еми можеше с това да почнеш, а не "ако имаш идея, стани член и тогава предлагай". Как да е, оспамихме темата излишно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 11 апр 2016 23:36

Чета че това било най слабия ЛЕВСКИ е гледам и се сещам че съм виждал доста по слаб, треньор Шпайдела вратари Здравков и Попов състезаваха на кой ще му вкарат повече голове, халфове некъв Груев Донков и Йотов търчеха на ветъра отпред Гиби и Михтарски, абе само сакатлъци биеха ни на герена НО на трибуните не падахме под 10к.
Глезльовци.
Стоев е слаб лошото е че по добър НЯМА трябва да се избере ПО-МАЛКОТО зло. Мауринио ни отказва чека да изгонат Гаал пък може и него да вземем.
А
Като гледам време е да се създаде Хейтър фракция след една година може да се пробва да изкупи мажоритарния дял.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 апр 2016 09:01

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”