Левски (София) - Ботев (Пловдив) |3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) |3:0 FT

Мнениеот Teo » 10 апр 2016 20:46

Player написа:Няма да се навият точно червените сега, защото искат да се заблуждават още малко. Освен ако Берое не реши да играе на ревашна. Отбор играещ с аматьори и побеждаващ благодарение на комични голове, да ни се заканва - ние които сме втори в момента а като нищо може и първи да станем, ми звучи много налудничаво. Но поне се забавлявам с това, че уж големия ни евробоец, се е вдигнал до небесата блгодарение на една победа срещу Берое, в който има много червени къртици и не пожелаха да уцелят вратата в домакинския си мач. Няма друг такъв полуфинал. Някакви аматьори има вкарват по два на червените вече редовно, какво остана за професионалистите ако пожелаят. Нека заповядат за едно мачле, но ще боли приземяването!

Били сме вкарали комични голове на Берое ХАХА. Същия отбор които има 5 национала и останалите с по над 100 мача в А група. :lol:
Не очаквам да си признаете, че ние бяхме по-добрия отбор през цялото време и ги смазахме тактически още от първата минута. Няма лошо вярвайте си на какво искате!
Рано или късно тоя мач ще се изиграе... тогава ние ще говорим на терена, а вие се заблуждавайте колко искате. Първи щели да стават с 22 гола вкарани ХАХА... ало земята... :lol:
Гонзо като го знам какъв страхливец е, никога няма да откликне на тая заявка с ДА. :idea:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 апр 2016 20:53

Я, в анкетата още може да се гласува! Предлагам на модовете да отворят една букмейкърска къща.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 апр 2016 20:57

Teo написа:
Player написа:Няма да се навият точно червените сега, защото искат да се заблуждават още малко. Освен ако Берое не реши да играе на ревашна. Отбор играещ с аматьори и побеждаващ благодарение на комични голове, да ни се заканва - ние които сме втори в момента а като нищо може и първи да станем, ми звучи много налудничаво. Но поне се забавлявам с това, че уж големия ни евробоец, се е вдигнал до небесата блгодарение на една победа срещу Берое, в който има много червени къртици и не пожелаха да уцелят вратата в домакинския си мач. Няма друг такъв полуфинал. Някакви аматьори има вкарват по два на червените вече редовно, какво остана за професионалистите ако пожелаят. Нека заповядат за едно мачле, но ще боли приземяването!

Били сме вкарали комични голове на Берое ХАХА. Същия отбор които има 5 национала и останалите с по над 100 мача в А група. :lol:
Не очаквам да си признаете, че ние бяхме по-добрия отбор през цялото време и ги смазахме тактически още от първата минута. Няма лошо вярвайте си на какво искате!
Рано или късно тоя мач ще се изиграе... тогава ние ще говорим на терена, а вие се заблуждавайте колко искате. Първи щели да стават с 22 гола вкарани ХАХА... ало земята... :lol:
Гонзо като го знам какъв страхливец е, никога няма да откликне на тая заявка с ДА. :idea:

Така, прочети добре какво написах за комичните голове които вкарвате и на кой? Ако видиш че съм казал, че на Берое такива сте вкарали, го подчертай много и го покажи! Чел недочел и веднага скача на амбразурата. Понеже и за голмайсторите си се палиш, да ти напомня и че Наско Курдов във В група с Ботев вкара към 100 , но това нищо не значеше. И сега вашите голове нищо не значат, освен за вас за да си вдигате егото. Играете във "В'' група - осъзнаваш ли го? Сериозно питам?
Ще помоля админите да не трият този забавен разговор, защото наистина ако си вярват толкова червените фенове, е и смешно и жалко.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 10 апр 2016 21:50

Player написа:
Teo написа:

Така, прочети добре какво написах за комичните голове които вкарвате и на кой? Ако видиш че съм казал, че на Берое такива сте вкарали, го подчертай много и го покажи! Чел недочел и веднага скача на амбразурата. Понеже и за голмайсторите си се палиш, да ти напомня и че Наско Курдов във В група с Ботев вкара към 100 , но това нищо не значеше. И сега вашите голове нищо не значат, освен за вас за да си вдигате егото. Играете във "В'' група - осъзнаваш ли го? Сериозно питам?
Ще помоля админите да не трият този забавен разговор, защото наистина ако си вярват толкова червените фенове, е и смешно и жалко.

Точно този, червен фен, е неповторим. Той е уникален и единствен!
:lol:

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 10 апр 2016 21:57

Teo написа:
W84me написа:
Teo написа:
W84me написа:
korteneca написа:Гол няма да видите, защото едва ли ще минете центъра повече от 2 пъти. Левски не е сестрата ви Берое. :)

Тя и сестрата им Берое втория мач ще им го мушне по сестрински :shock:

Така говореха и заралии, ама какво стана? Футболна лекция изнесена от ЦСКА. Просто ще повторим упражнението и върху вас, но този мач е доста по специален от оня, така, че тука ще се вихриме.
Вие ги бихте с подарена дузпа, ние ги бихме с великолепна игра и голове от игрови ситуации.
С кой ще ни биете, Венци, Костадинов и Роман? :lol:

Ми тия тримата са около 145 пъти, по-добри от ПРЕСИИИ :o

ВенцО има бая хляб да изяде, докато стигне моментното състояние на ПРЕСИ които в момента е най-добрия български централен нападател.

Е ти ще ме разбиеш Рангелов вкарва на Фенербахче на Румъня.И видиш ли ПРЕСИ във В група е "най-добрия български централен нападател".Червена Логика.... още малко в барса ще кажеш че го искат :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 апр 2016 00:02

Аз чакам да чуя някаква ненормална логика, според която някой хора си мислят, че ЦСКА е по-силен от Левски. Ако са победите над аматьорите... егати му логиката. То и Локо Сф може да каже същото. Ако е една, повтарям една победа над Берое, също егати му логиката. Не знам победа над Берое, при това с пояснение, че и кучетата знаят, че Берое изобщо не игра и на 20% от възможностите си, да значи че си най-добър едва ли не. Ами то тази логика да дадат на Реал Сосиедад направо купата на ШЛ, а на Майнц - салатиерата...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2016 11:14

Честита победа и от мен! :)
Понеже гледам, че никой не го е споменавал, ще кажа няколко думи за гостуващата агитка. Мисля, че е редно да поздравим хората от Пловдив, че са си направили труда да дойдат и да си подкрепят отбора, според мен имаше около 200 човека, може и малко повече. На мен лично много ми лишееше да гледам всеки мач празен Г, а сега изпитах една истинска футболна наслада във всичките й аспекти - домакински мач, добра компания, хубав футбол, изразителна победа за любимия Левски и присъствие на шумни (до втория гол :) ) гостуващи фенове.
Ей затова футболът е най-великата игра и на света няма тумбак, който да е в състояние да ме убеди, че той е мъртъв в България!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 апр 2016 12:27

Ако целта на беройци е била да изгонят Хубчев- успяха. А сега на къде. Гледам, масово треньори им отказват. Ако Берое реши да играе на реванша ще има истински погром. Но едва ли! След като 9 (девет) от игралите са свързани по един или друг начин с червената прокоба. Аз лично не очаквам чак толкоз мъжество в отбора от заарата. Този мач не го броя, защото е част от активното мероприятие. Ако и финалът е срещу втория отбор на Гриша Ганчев то изхода е ясен. Приземяването ще бъде още в първия мач в ЛЕ. Обстановката в която са панчаревци е нереална. Ясно, че не са за В група. Там играят срещу аматьори които тренират след работно време и играят мачове в почивния си ден. А розовелковците само се водят аматьори. Ако искат оздравяване, нека хванат Лупи и Стойчо, да разкрият схемата за финансовото ограбване и съсипване на клуба. От толкова много пари не може всичко да са изхарчили. По- голяма част от тях тези хубавци могат да върнат. И дългът ще се стопи. Но не може да не се плаща. Каквито и врътки да мислите, все тая. Няма начин.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 апр 2016 14:34

Този пък за контрола се размечтал, нали после ще трябва да бройм и след 7... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 апр 2016 17:15

Rivaldo10 написа:Този пък за контрола се размечтал, нали после ще трябва да бройм и след 7... ;)

Сега ще те контрират с "Те и Берое така викаха, ама ги попиляхме в Ст.Загора. Галчев титуляр в националния за сметка на резервата Чочев, Преси е по-добър от Ибрахимович." .... Ако за последното не вяраваш ще ти извадят статистика, че Злата няма голове във В група :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”