Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:0 FT

Мнениеот W84me » 11 ное 2015 11:57

Щом Ралка ми вярва, значи всичко е наред :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 11 ное 2015 13:32

W84me написа:
gzagorov написа:В правилата думата умишлено се използва само при играта с ръка, т.е. пряк свободен удар и дузпа се дават за умишлена (deliberately) игра с ръка. Във всички останали случаи на нарушение на правилата няма значение.

Такива неща, като "търсеше топката", "той игра за топката", използвани от нашите футболни профани, НЯМА!

Не разбрах защо си ме цитирал, но по отношение на мнението ти, да, няма значение дали играчът е играл за топката, а дали е играл с топката, така че да я отклони извън обсега на противниковия футболист, т. нар. playing distance. И разбира се, най-важното е да не е застрашено здравето на някой от футболистите. Иначе, при всеки шпагат може да има контакт между играчите и съответно да бъде нарушено равновесието на противника, но това не означава, че всеки шпагат задължително е нарушение на правилата.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 ное 2015 15:08

gzagorov написа:
W84me написа:
gzagorov написа:В правилата думата умишлено се използва само при играта с ръка, т.е. пряк свободен удар и дузпа се дават за умишлена (deliberately) игра с ръка. Във всички останали случаи на нарушение на правилата няма значение.

Такива неща, като "търсеше топката", "той игра за топката", използвани от нашите футболни профани, НЯМА!

Не разбрах защо си ме цитирал, но по отношение на мнението ти, да, няма значение дали играчът е играл за топката, а дали е играл с топката, така че да я отклони извън обсега на противниковия футболист, т. нар. playing distance. И разбира се, най-важното е да не е застрашено здравето на някой от футболистите. Иначе, при всеки шпагат може да има контакт между играчите и съответно да бъде нарушено равновесието на противника, но това не означава, че всеки шпагат задължително е нарушение на правилата.

Просто да допълня за профаните :mrgreen:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 11 ное 2015 17:51

W84me написа:
gzagorov написа:
W84me написа:

Просто да допълня за профаните :mrgreen:

Понякога в този форум няма никакво значение какво пише в правилата. Особено когато "Левски" бие. Щом някои чак и засада успяха да видят при гола :shock:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 ное 2015 07:52

W84me написа:Щом Ралка ми вярва, значи всичко е наред :)

[offtopic]Ралка е една, ооо Ралка е една :lol: :lol:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2015 09:11

ralka_levskarka написа:
W84me написа:Щом Ралка ми вярва, значи всичко е наред :)

[offtopic]Ралка е една, ооо Ралка е една :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Да не продължавам, много асоциации излизат в главата ми[/offtopic]

Върни се в “Левски”