Betchualeng Arnaikem написа:Някъде бях чел, че Аладжов имал 3 жълти картона за 16 години игра. Което като за защитник прави впечатление.
Из едно интервю със Стефан Аладжов:
"- Има нещо, което си изтъквам. И едва ли не е достойно за Книгата на рекордите “Гинес”.
Имам три жълти картона за 14 години в “Левски” и 2 години в “Б” група.
- Това за защитник е уникално постижение. Помните ли ги тези три жълти картона?
- Да. Като двата бяха в един мач и стана червен. Беше в Дупница срещу “Марек”. Топката излезе в тъч. Съперникът, от когото се удари, си се оттегли. Няма спор, че тъчът е наш. Но публиката в Дупница не си поплюваше и съдията вдигна байрака за техен тъч. Аз поднесох демонстративно топката на страничния съдия и му я пуснах, което си е за картон. Главният съдия Атанас Матеев притича и ми показа жълт картон. В 60-ата мин е вторият ми жълт картон, когато ме изгони. Пробивам по лявото крило вече към корнера. И десният бек Кючуков ме изрита отзад. А аз играех на инжекции, мажех се. Станах и се хвърлих към него, но без да съм го докоснал. Втори жълт картон и червен. Третият ми жълт картон беше срещу “Черноморец” в Бургас. Топката ме прехвърля и аз я хванах с ръка. За 14 години в “А” и 2 в “Б” група ми е това.
Не съм имал картон за грубости."
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4069350Респект.