Поморие (Поморие) - Левски (София) / 18:45 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Поморие (Поморие) - Левски (София) / 18:45 / Четвъртък

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2015 13:59

Betchualeng Arnaikem написа:И се оказа, че проблема е малко нещо класа... мда.

И не само, за съжаление.

Щото мисля, че всеки ще се съгласи, че имаме по-добри играчи от Поморие, или Пирин, но все пак тези играчи трябва да са спечелили мача 1-во в главите си, а след това да направят всичко възможно, да го направят и на терена, по-възможност, по-най бързият начин.
Това 2-рото, изиграва лоша шега в досегашните мачове срещу тимове, от които имаме по-добри футболисти.

Д'ет се вика, в днешният футбол нищо не се получава даром.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 сеп 2015 14:05

THE G.A.M.E написа:
Betchualeng Arnaikem написа:И се оказа, че проблема е малко нещо класа... мда.

И не само, за съжаление.

Щото мисля, че всеки ще се съгласи, че имаме по-добри играчи от Поморие, или Пирин, но все пак тези играчи трябва да са спечелили мача 1-во в главите си, а след това да направят всичко възможно, да го направят и на терена, по-възможност, по-най бързият начин.
Това 2-рото, изиграва лоша шега в досегашните мачове срещу тимове, от които имаме по-добри футболисти.

Д'ет се вика, в днешният футбол нищо не се получава даром.

11 добри футболиста не значат по-добър отбор от 11 по-слаби футболиста, поне не задължително. Ония отсреща играят сработено примерно, не блестят с тактика и класа ама са отбор. И ко праим? Чакаме някой с гениален шут, щастлив рикошет, самостоятелен пробив или фрапантна грешка на противников играч да реши проблема.

Ще замязаме на Лудогорец ние, от половината отбори по-добри като играчи, ама футбалерите трудно комуникират така да се каже.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 сеп 2015 14:07

Без малко да позная резултата. Прогнозата ми беше 0:4, а то завърши 2:4. :) А сега сериозно, футболистите да си събират мислите и да се стягат, защото когато играеш отпуснато и най - слабия отбор мже да те изненада. За Курдов - слушах едно негово интервю , в което говори за секс, момичета и .... С такива цели футболист не се става. От тогава мисля, че макар да има някакъв талант ще го опропасти с този начин на мислене. Снощи видяхме резултата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 сеп 2015 14:27

Думите са излишни :)

Изображение
Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 сеп 2015 14:34

Вижте Курдов, той даже не знае защо живее...

http://www.sportal.bg/video.php?video=80382
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 сеп 2015 14:34

W84me написа:Вижте Курдов, той даже не знае защо живее...

http://www.sportal.bg/video.php?video=80382

Мека китка.
Image

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 25 сеп 2015 16:16

Като се изказах преди 3 дена как победата ни ще е измъчена тука ме нападнахте, че едва ли не щом сме били Берое вече никой не може да ни се опре. Пак казвам, дори да се класираме втори или трети накрая още в първият кръг на ЛЕ изгаряме . От Махмудов съм доволен искам да го видя титуляр НА ФЛАНГА в следващите мачове. Цонев с добър мач, жалко че пак не си игра на позицията а запълва дупки . Какво става с Бедоя !? :? Нищо общо с креативният халф от миналият сезон . Вярно, че го няма Аниете ама това не е извинение :!: За Домовчииски още като го разкараха ви казах, че ще плачете за него. На ви са Курдов , че и дузпа не може да вкара. Лошоо , доста лошо . Надявам се ЦСКА да не ни се пада поне докато не заприличаме на отбор

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 окт 2015 00:28

[offtopic]http://sport.plovdiv24.bg/588164.html - а аз искам да знам тия що ще играят в Коматево, в Строево стадионът си е много хубав! Знаят, че няма да бият там :D[/offtopic]

Върни се в “Левски”