Отвратителна игра, но хубави 3 точки.
Ще продължаваме ( предимно ) да се мъчим, щото нямаме крила.
Прохазка и Краев не са крила.
В някои мачове ще им се получава, но като цяло ще е както в този мач.
Славия (София) - Левски (София) / 0-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Славия (София) - Левски (София) / 0-1 FT
Хареса ми играта през първото полувреме и след изгонването на Орачев. Първите 20 минути на второто полувреме бяха потресаващо паникьосани и не знаеха къде са.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Славия (София) - Левски (София) / 16:15 / Неделя
Играта на Живко Миланов само показва пропастта между по-старите футболисти и останалите. Иначе нормален мач и резултат. Следващите два мача са важни, но едва ли ще бием двата пъти. Отлично включване на Цонев
Браво на Жиката. Непростими пропуски.особено на малката Курда в края. Личи му напрежението и е пренавит. Дано като вкара първия си гол за Левски се поуспокои.
За Мики О съм раздвоен, млад е още, нормално е да бърка елементарни топки и е работа на треньора да го научи. Ние мног лесно си отписваме футболистите особено младите.
За съжаление нахъсаната игра от мача с Осъм нещо изчезна, да не говорим колко бавно и безидейно играем напред. Вижда се липсата на поне едно качествено крило. И все пак поредната суха мрежа. Добра основа, на която да се надгражда.
Този сезон са ясни нещата - ЕКТ (евентуално купа), догодина повече. Жалко, че и другите са слаби и разни тъпо загубени точки като срещу Пирин пак ще натежат.
За Мики О съм раздвоен, млад е още, нормално е да бърка елементарни топки и е работа на треньора да го научи. Ние мног лесно си отписваме футболистите особено младите.
За съжаление нахъсаната игра от мача с Осъм нещо изчезна, да не говорим колко бавно и безидейно играем напред. Вижда се липсата на поне едно качествено крило. И все пак поредната суха мрежа. Добра основа, на която да се надгражда.
Този сезон са ясни нещата - ЕКТ (евентуално купа), догодина повече. Жалко, че и другите са слаби и разни тъпо загубени точки като срещу Пирин пак ще натежат.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Честита победа!
Доволен съм само от трите точки и дебюта на Диаби.
Доволен съм само от трите точки и дебюта на Диаби.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Този ботушар , Орачев , какъв връзкар е ? Мозъчето му е , като на пиле . Трябва да играе само в краен случай !!!
Re: Славия (София) - Левски (София) / 16:15 / Неделя
LSFC 1914 написа:batmanlevski написа:Напред Диаби , навлиза във форма и може да се превърне в един нов Гара Дембеле !
Има доста хляб да изяде, за да достигне Дембеле...
Още ми е чудно защо Гара Дембеле е почитан в тоя форум като някаква футболна легенда на Левски при един изигран сезон . Още ли не стана ясно ,че не липсва Гара Дембеле, а Дарко Тасевски . Нападатели бол, плеймейкър като македонеца трябва . Спрете да акцентирате върху 9ката