Спомняте ли си последният мач на боби на Герена?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спомняте ли си последният мач на боби на Герена?
Гледам че стратегията та Батков работи .... вече има друг виновник за проблемите ни .... той ще си отдъхне известно време .... но ми е странно колко лесно се манипулират хората
Oskron написа:Гледам че стратегията та Батков работи .... вече има друг виновник за проблемите ни .... той ще си отдъхне известно време .... но ми е странно колко лесно се манипулират хората
Ае на бас, че не е изманипулирал никой, и че няма да си отдъхне?
tprodanov написа:Oskron написа:Гледам че стратегията та Батков работи .... вече има друг виновник за проблемите ни .... той ще си отдъхне известно време .... но ми е странно колко лесно се манипулират хората
Ае на бас, че не е изманипулирал никой, и че няма да си отдъхне?
Да видим ..... цялата тази психоза срещу Боби Михайлов е доказателство че тази манипулация е донякъде успешна
Честно казано не си го спомням,а и няма как 

Не смятам , че е подобаващо да се говорят такива простотии за бивш играч на Левски, който е дал доста за клуба.Въпреки , че Боби се подиграва в момента с публиката и отбора ни.Не е нужно да слизате на неговото ниво и да го псувате.В случея историята много прилича на сюжета на Пази Боже сляпо да прогледне.Или в случея Пази Боже , Боби да прогледне :D .
- blue avalanche
- Контакти:
Никой не е абониран за "залата на славата" на Левски.Мястото там се защитава през целия живот.Така,че,както е влязъл Б.Михайлов,така може и да излезе(май вече е на прага).Не разбирам какво общо има декларацията на една футболна централа с една футболна фамилия?Нека Борислав да не се крие зад името Михайлови,щото поведението му няма нищо общо с баща му!
Бисер Михайлов беше добър вратар.Сина му Боби не лош.Но сина на Боби за мен е лигльото на Тати.