ТВ+ няма да предава Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Пепо
Контакти:

Re: ТВ+ няма да предава Левски

Мнениеот Пепо » 23 юли 2010 09:23

joring написа:Как се изпраща екип с толкова много техника знаеш ли?
Нестава въпрос да изпратиш 2-3-ма човека да правят снимки с телефоните си, трябва да се изпрати цял ПТС, това дори националната телевизия никога не го е правила, какво остава за един мижав канал, като тв+.

Мисля, че достатъчно ясно ти го каза - като няма да го предават, да не го рекламират. Знаели са го от самото начало, а подлъгаха сума хора да им станат абонати. Не е проблема в това, че на са го давали, а в това, че лъгаха цяла седмица, че ще го дават.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 юли 2010 09:37

Няма ли,поне,от Гонг,сега,като се върнаха,да пуснат някое видео от мача?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 юли 2010 10:23

deepblue1963 написа:Няма ли,поне,от Гонг,сега,като се върнаха,да пуснат някое видео от мача?

чакаме, чакаме....вече има обаче снимки, ако си видял ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 юли 2010 10:34

joring написа:Как се изпраща екип с толкова много техника знаеш ли?
Нестава въпрос да изпратиш 2-3-ма човека да правят снимки с телефоните си, трябва да се изпрати цял ПТС, това дори националната телевизия никога не го е правила, какво остава за един мижав канал, като тв+.

Мен не ме интересува как се праща ПТС, МТС и т.н. На мен ми е обещан и рекламиран мач и аз искам да го гледам. След като този от "мижав канал" са надцакали всички останали телевизии и са дали маса пари, могат да дадат още. Вместо да покажат професионално отношение и да кажат "ето, ирланците не предават мача, ние отидохме и си удържахме на думата", което щеше да им спечели още повече абонати, те се направиха на гръмнати и излизат с тъпи оправдания, с които може би накараха хора, готови да минат на Булсатком да се откажат.
Помисли и върху друго-защо нито един стрийм не излъчваше сигнал от ирландска тв-всички са знаели прекрасно, че в Ирландия мачът няма да се излъчва. Наш'те тука разбрали вчера следобяд. Да-да.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Owl
Контакти:

Мнениеот Owl » 23 юли 2010 10:53

Съгласен съм да слушам всички гостувания по радиото,стига да се представяме по този начин! :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 юли 2010 11:47

Бижутера написа:
deepblue1963 написа:Няма ли,поне,от Гонг,сега,като се върнаха,да пуснат някое видео от мача?

чакаме, чакаме....вече има обаче снимки, ако си видял ;)

Снимките ги видях,обаче..."видео от мача?"
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”