Рикардо Монтоливо в Ювентус ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- soundtrack
- Контакти:
Рикардо Монтоливо в Ювентус ?
Преди около час на една от най-разпространените страници на Монтоливо във Фейсбук , може би той е написал " Поздрави от Торино" , което бързо плъзна из интернет и се превърна в може би една страхотна новина за феновете на "La vecchia signorra ". Засега нищо не е потвърдено , дори не се знае дали това е официалната страница на самия футболист.
Последна промяна от soundtrack на 26 дек 2011 16:26, променено общо 1 път.
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !
Re: Рикардо Монтоливо в Ювентус ?
Не мисля, че Монтоливо е нужен на Юве в момента, едва ли т'ва му е истинската страница във Фейса, ако изобщо той има такава де 

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Не сме го купили. Сега четох из форумите на Юве, че има доста обсъждания по тази тема. Очевидно ще има борба за Монтоливо между Юве и Милан, като повечето хора смятат, че ако го вземем той ще стои резерва на Пирло, поради което би предпочел да отиде в Милан. Иначе явно договорът на Монтоливо изтича лятото и затова е доста апетитна хапка. Аз лично съм против купуването му.
- storm
- Контакти:
С Касерес и Монтоливо ще съм доволен от зимните трансфер..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Да, ще е супер зделка.Знае се,че имаме интерес към него.Това,че ще е конкуренt на Пирло и няма да е титуляр не е сериозно.Конте знае какво му трябва и ако иска Монтоливио,ще му намери място.Сега е лесно,защото сме само в Италия,но лятото ще дойде бързо и ще мисли и за евротурнирите.Колкото повече италианци и то доказани в калчото,толкова по силен Юве.Затова не съм против и Бориело.Доказан,все още е в плановете на Прандели.С Бориело,Касерeс и Монтоливио ще ни чакат още по хубави моменти

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- storm
- Контакти:
forzajuve написа:Да, ще е супер зделка.Знае се,че имаме интерес към него.Това,че ще е конкуренt на Пирло и няма да е титуляр не е сериозно.Конте знае какво му трябва и ако иска Монтоливио,ще му намери място.Сега е лесно,защото сме само в Италия,но лятото ще дойде бързо и ще мисли и за евротурнирите.Колкото повече италианци и то доказани в калчото,толкова по силен Юве.Затова не съм против и Бориело.Доказан,все още е в плановете на Прандели.С Бориело,Касерeс и Монтоливио ще ни чакат още по хубави моменти
Брат моля ти се почни да пишеш "сделка", а не "зделка" ...

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- metodito
- Контакти:
Те Монтоливо от 3-4 години го продават...
Че Милан ли не беше, Манчестър... и всеки трансферен прозорец си остава във Флоренция.
Че Милан ли не беше, Манчестър... и всеки трансферен прозорец си остава във Флоренция.
storm написа:forzajuve написа:Да, ще е супер зделка.Знае се,че имаме интерес към него.Това,че ще е конкуренt на Пирло и няма да е титуляр не е сериозно.Конте знае какво му трябва и ако иска Монтоливио,ще му намери място.Сега е лесно,защото сме само в Италия,но лятото ще дойде бързо и ще мисли и за евротурнирите.Колкото повече италианци и то доказани в калчото,толкова по силен Юве.Затова не съм против и Бориело.Доказан,все още е в плановете на Прандели.С Бориело,Касерeс и Монтоливио ще ни чакат още по хубави моменти
Брат моля ти се почни да пишеш "сделка", а не "зделка" ...
Шегаджия!

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
тоя трансфер е абсурден,няма как да стане или поне не сега
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
Много прехвален играч, според мен, не е необходим на Юве