Националът Пепе бе купен от Удинезе за 12 млн. плюс двама играчи.
Новият треньор на Ювентус Луиджи дел Нери не губи време и започна с трансферите. Още преди началото на световното първенство Старата госпожа се сдоби с още един италиански национал. Шефовете на бианконерите уредиха трансфера на Симоне Пепе от Удинезе.
Ювенутс ще плати 12 млн. евро на другите бианконери и ще добави към сделката Екдал и Имобиле, които отиват в Удине под наем за един сезон. Това е първата сделка откакто начело на Юве застана триото Андреа Аниели (президент), Джузепе Марота (спортен директор) и Луиджи дел Нери (треньор).
Пепе ще подпише договор за 4 г. Не е ясно каква ще е заплатата на крилото на Италия. Парите за трансфера му почти изцяло ще бъдат покрити от продажбата на Кристиян Молинаро в Щутгарт (4 млн) и Тиаго Мендеш в Атлетико Мадрид (6 млн).
Очаква се още преди старта на световното да бъдат финализирани трансферите на Андреа Кандрева и Марко Мота от Рома. Кандрева игра под наем един полусезон в Юве. Той също е собственост на Удинезе и Юве ще го откупи за 7 млн. евро. Още 7 млн. ще струва и защитникът на Рома.
Юве с първо ново попълнение !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Юве с първо ново попълнение !

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Юве с първо ново попълнение !
еми 83 набор е , крило , ще е на световното ... юноша е на Рома май . с него няма да станеш шампиони ама горе долу е добро попълнение !

Офтопик:
- storm
- Контакти:
Оф посредствени футболисти .Поне игра ли добре за Удине миналия сезон?

- Middlesbrough
- Контакти:
storm написа:Оф посредствени футболисти .Поне игра ли добре за Удине миналия сезон?
ми да ти кажа , аз гледам само мачове на Юве , Барса , Левски , и когато имам възможност на Мидълзбро , така че няма как да ти кажа мога да ти дам статистика
29 мача има 6 гола , за крило пише в Гугъл че има добър завършващ удар , защото преди е играл нападател , бърз е и има добър дрибъл :Д , изкараха го като Меси :Д

Офтопик:
Eми честито!
Най-жалкото ще е,ако продадем Киелини.Скоро няма да имаме такъщ защитник,като него в отбора.
Най-жалкото ще е,ако продадем Киелини.Скоро няма да имаме такъщ защитник,като него в отбора.
Не е лош футболист.Гледал съм го на живо по време на България-Италия 

- Middlesbrough
- Контакти:
Masaba написа:Eми честито!
мдаа , дано остане

Офтопик:
Симоне Пепе не е лош футболист , но както каза някой по-горе - с такива футболисти не се става шампион , пък и не съм убеден , че Дел Нери е точния човек за тренерското място (Мечтая си пак за Липи...
) , Трябва сериозна селекция - Торес , Рибери , Робен и един стабилен центален защитник и заспива работата ...

Middlesbrough написа:Masaba написа:Eми честито!
мдаа , дано остане, няма цена този играч !
Да джорджо и на мен ми е любимец - дано остане