Ювентус-Дженоа (26.01/21.45ч.) Seria A

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Re: Ювентус-Дженоа (26.01/21.45ч.) Seria A

Мнениеот levskar_95 » 27 яну 2013 10:01

Bartolomej написа:
DON Del Piero написа:До тук в коментарите срещнах точно трима глупаци.Чудя се от къде такава омраза у вас...Жените ли, не ви дават.Пи*ките ли, не ви стават ???
Стига сте плюли...особено момчето без връзка с главния мозък(аватар с акула).

Мача е важен, като всички други 37 през сезона за първенство.Очаквам победа 2:0 ;) ;) ;)

Mомчето без връзка с главния мозък говори с факти , пък тес дет злобеят нека си плюят :)
Казах Х , защото беше логично така да свърши тази среща . За съжаление некой хора помислиха , че се шегувам .. еми другия път пак так ;)
Лек ден биЯнкоНери ;)

Браво ! Ти успя да познаеш най накрая някой мач на ЮВЕНТУС.От г/д 20 мача прогнозирани си познал точно 2,добър си...........Лек ден,плужек ;)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 27 яну 2013 10:54

FORZA JUVE
Гледаме напред !

Офтопик:

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 27 яну 2013 14:35

бориело е по добър нападател от вучинич и куаралела,странно за мен защо го махнахте...а тая пенсия анелка не мисля че ще се промени нещо при вас,дрогба е човека ама иска много пари ... а отбора ви е супер зависим от пирло и нещата в следващите 1-2 години няма да са надобре защото великия халф вече ще слиза надолу,трябва нов човек но толкова класен като него вече няма или ако има те са топ играчите на отборите си и никои няма да ги пусне,лично мнение...
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 27 яну 2013 18:03

NUP-1995 написа:бориело е по добър нападател от вучинич и куаралела,странно за мен защо го махнахте...а тая пенсия анелка не мисля че ще се промени нещо при вас,дрогба е човека ама иска много пари ... а отбора ви е супер зависим от пирло и нещата в следващите 1-2 години няма да са надобре защото великия халф вече ще слиза надолу,трябва нов човек но толкова класен като него вече няма или ако има те са топ играчите на отборите си и никои няма да ги пусне,лично мнение...

Ти сериозно ли си вярваш за Бориело :shock: ?Ку е много добър нападател и ако му се гласува доверие ще върне формата която имаше преди контузията срещу Парма.Вучинич не е за величие като Юве той е за средняци като Рома.Зависимостта от Пирло е явна но с времето и натрупването на опит и самучуствие от страна на Погба този проблем ще бъде решен.А на всички хейтъри и злобари да се радват докато имат възможност,че след като отбора набере скорост пак няма да има спиране

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 27 яну 2013 18:06

drakon написа:
drakon написа:Aко играе младока Анелка съм силно притеснен за Дженоа :lol: :lol: ! Обаче един равен е напълно резонен ;) с оглед на това ,че двата състава са равностойни като единици !

Kаква прогноза само удар в десетката ;) ! Лацио направи пълно капо , "зебрите " се издъниха ,oстава Интер и Парма да си свършат работата ;) !

Парма не успя но се надявам Торо да успее

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 яну 2013 19:13

В предишните мачове докато съдиите бъркаха във ваша полза всичко беше нормално и било човешко да се греши, а сега след 1-2 грешки срещу Ювентус изведнъж всичко стана преднамерено и не можело така. Най добре си замълчете защото цял свят видя как станахте миналата година шампиони на Италия

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 27 яну 2013 19:56

Jamala написа:
Парма не успя но се надявам Торо да успее

Да успее какво? Това което Юве не може ли :lol: :lol: ?? Все пак Торино са отбора на града си, не автомобилното предприятие ;) :mrgreen: !

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 27 яну 2013 21:29

да приятелю,убеден съм че бориело е наи добрия нападател от тримата,ако чакаш Погба да замести Пирло ще има да чакаш към 2-3 века,в малкия има хляб но като блъскач,ако чакате да ти прави играта занапред няма да влезнете във шампионска лига бая време...

поздрави на колегата който говореше на ръка и беше убеден че наполи няма да бият,чак се притесних да не е дясната ръка на моджи и да знае някои мачове предварително хахахх

най важното че калчото в момента е най якото и оспорвано първенство в европа,днес пак мега яки мачове имаше !!!

:)
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 яну 2013 21:32

Хейтъри :mrgreen: В момента явно аз съм основния фен на Баце Мирко! Надявам се в края на сезона да се червите като Бенитес на тъча, когато Мирко направи ЮВЕ шампион! Мирко, Пирло и Лихти са основната движеща сила в атака.... хубаво е да не се забравя!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 27 яну 2013 21:48

Sardukar написа:Хейтъри :mrgreen: В момента явно аз съм основния фен на Баце Мирко! Надявам се в края на сезона да се червите като Бенитес на тъча, когато Мирко направи ЮВЕ шампион! Мирко, Пирло и Лихти са основната движеща сила в атака.... хубаво е да не се забравя!

Ми никога не съм го харесвал това е истината.Има фантазия но и голямо его а може би от 3 месеца е потънал в посредствеността.Не одобрявах и Джовинко но с играта си до момента ме накара да променя мнението си за него.Надявам се Фабио да намери формата си от преди контузията срещу парма и да ни радва с головете си.Не знам какво да очаквам от Анелка добър играч е но когато му се играе(това е мое мнение от мачове които съм гледал на Челси с негово участие,но ти ще кажеш по добре :))Надявах се че Дрогба ще дойде но няма да стане явно

Върни се в “Ювентус”