Юве - Парма (6 януари 13:30ч)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Юве - Парма (6 януари 13:30ч)

Мнениеот storm » 06 яну 2011 18:01

Или как от претенденти за титлата станахме претенденти за зона ШЛ.. Вече разликата с Милан е 8 точки....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 06 яну 2011 18:07

Тея които са гледали Милан няма как да не са видели разликата в двата отбора.Милан също имат много проблеми с контузени но просто печелят.Мача не вървеше добре за Милан но към 75 мин.влезе онзи недостойния за Юве и хвърли един пас към едно тъмнокожо момче и Милан спечелиха мач които Юве сигурно щеше да загуби.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 яну 2011 18:32

buffon написа:Тея които са гледали Милан няма как да не са видели разликата в двата отбора.Милан също имат много проблеми с контузени но просто печелят.Мача не вървеше добре за Милан но към 75 мин.влезе онзи недостойния за Юве и хвърли един пас към едно тъмнокожо момче и Милан спечелиха мач които Юве сигурно щеше да загуби.

Ами трябват ни трансфери на поне 3-4 играчи , то се вижда . Ама почва да ме съмнява Марота с неговите овъртания , то кой ли не беше и накрая ще вземем някои посредствени .. И ще се лансира мнението ,че "звездите" щели да дойдат за новия сезон ...пффф

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 06 яну 2011 19:07

storm написа:
buffon написа:Тея които са гледали Милан няма как да не са видели разликата в двата отбора.Милан също имат много проблеми с контузени но просто печелят.Мача не вървеше добре за Милан но към 75 мин.влезе онзи недостойния за Юве и хвърли един пас към едно тъмнокожо момче и Милан спечелиха мач които Юве сигурно щеше да загуби.

Ами трябват ни трансфери на поне 3-4 играчи , то се вижда . Ама почва да ме съмнява Марота с неговите овъртания , то кой ли не беше и накрая ще вземем някои посредствени .. И ще се лансира мнението ,че "звездите" щели да дойдат за новия сезон ...пффф

То играчи е видно че трябват но аз се съмнявам че тия тиквеници знаят какво им трябва.Направо не мога да си намеря място от яд заради Касано.Това им беше най голямата грешка в живота че не го привлекоха.В момента има двама играчи които са задължителни и ще им извадят очите Пацини и Пасторе,но сигурно и те са недостойни,я по добре да вземем Акуафреска или Тони под наем.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 яну 2011 19:20

Прав си ,няма спор. Но аз имам чувството че на Марота не му се харчат много парички и за това ги прави тези въртели ..Няма лошо да се вземат под наем играчи, които след това да се закупят ако се представят добре ... Просто днес видях една антипатия отцелия отбор, добре изгониха Мело, Куалиарела се контузи но това не е оправдание .Парма владееха повече топката от нас , което е немислимо.. И още нещо ,тука всички ми хвалихте Сьоренсен ,но се видя че без опит нестава и я няма още класата в това момче . Може да е добро но му е рано още да е титуляр..Незнам ква ще я дървим в Неапол, там просто ще ни изядът с кокалите , при положение че няма кой да играе тогава и ще разчитаме на блестящия Амаури и ще се надяваме Алекс да изригне..Единственото хубаво от мача днес е що годе борбената игра на Сисоко и да се надяваме да се проличи това и в Неделя... Както и да е аз съм си ювентинец въпреки всичко и винаги ще подкрепям отбора си .. ФОРЦА ЮВЕ !!!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 06 яну 2011 19:37

storm написа:Прав си ,няма спор. Но аз имам чувството че на Марота не му се харчат много парички и за това ги прави тези въртели ..Няма лошо да се вземат под наем играчи, които след това да се закупят ако се представят добре ... Просто днес видях една антипатия отцелия отбор, добре изгониха Мело, Куалиарела се контузи но това не е оправдание .Парма владееха повече топката от нас , което е немислимо.. И още нещо ,тука всички ми хвалихте Сьоренсен ,но се видя че без опит нестава и я няма още класата в това момче . Може да е добро но му е рано още да е титуляр..Незнам ква ще я дървим в Неапол, там просто ще ни изядът с кокалите , при положение че няма кой да играе тогава и ще разчитаме на блестящия Амаури и ще се надяваме Алекс да изригне..Единственото хубаво от мача днес е що годе борбената игра на Сисоко и да се надяваме да се проличи това и в Неделя... Както и да е аз съм си ювентинец въпреки всичко и винаги ще подкрепям отбора си .. ФОРЦА ЮВЕ !!!

Кви пари да харчи Касано е без пари,просто не знае какво да прави.Пък мачове като днешния трябва на един крак да се печелят и не с 10 ами с 8 човека да останеш пак трябва да спечелиш.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 яну 2011 19:49

Дел Нери е поискал след мача нови играчи.То и Бенитес си позволи и отиде на кино. :) :) :) :) Ще има нови,но може да е късно.В Наполи ни чака АД,а ние чакаме нови.Идват възлови мачове и дано издържим
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 яну 2011 19:56

Добре де мамицата му .. Дел Нери искал нови играчи .. Е то нали беше ясно ,че зимата ще сме активни на пазара ?? Той сега ли го разбра че му трябват нови играчи ? Не им се дават пари това е . Имаха шанс да вземат Дзеко нали ? Що не го взеха тогава

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 06 яну 2011 20:18

Единственето,което ми хареса днес в играта на Юве,беше играта на Сисоко...дано Дел НЕри се усети и почне да разчита на него,а не на каратиста от бразилски произход...
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 яну 2011 20:29

juventuss написа:Единственето,което ми хареса днес в играта на Юве,беше играта на Сисоко...дано Дел НЕри се усети и почне да разчита на него,а не на каратиста от бразилски произход...

Вижте ся , Мело е добър докато не изперка и ако се успее да му се вноши че играе футбол ,не уличен бой можеи да стане нещо от него .. Не искам само него да го виня ..

Върни се в “Ювентус”