Незнам за Исла обаче Матри как е станал професионален футболист не мога да си обесня :Д
Честита победа : )
Иначе на Исла съм му гледал много силни мачове за Чили и за Удинезе , незнам защо играе толкова слабо в Юве : ( ... като влезна в центъра игра по добре от колкото като халф бек , можеше и да вкара ...
Очаквах повече от Мароне :С но е още млад , ще стане работата : )
Бонучи ме дразни :Д
Ювентус - Милан (Купа на Италия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Ювентус - Милан (Купа на Италия)

Офтопик:
- storm
- Контакти:
Middlesbrough написа:Незнам за Исла обаче Матри как е станал професионален футболист не мога да си обесня :Д
Честита победа : )
Иначе на Исла съм му гледал много силни мачове за Чили и за Удинезе , незнам защо играе толкова слабо в Юве : ( ... като влезна в центъра игра по добре от колкото като халф бек , можеше и да вкара ...
Очаквах повече от Мароне :С но е още млад , ще стане работата : )
Бонучи ме дразни :Д
Матри, че е слаб слаб е, но точно в този мач някак си не ме подразни... През първото полувреме доста хубаво се връщаше в центъра и поемаше топката, като увличаше доста играчи на Милан зад него..Имаше положение за гол с глава в началото и късмета му попречи да си вкара гол..
Имаше и едно положение, което изигра без топка много добре, като влезе в наказателното поле и остави на фланга не помня кой сам..

Много добре играха момчетата, всеки се раздаде на 100%. "Колебливият" Сторари ни спаси в края, тройката отзад беше стабилна, с 1-2 изключения. Исла се справи много добре в дефанзивен план, но в атака не беше на ниво. Лихти стабилен, тройката в центъра също (Какво отиграване на Мароне само, когато навърза двама-трима, че даже счупи кръста на Абате!), Матри се стара, но се вижда, че е слаб :D
Джовинко ако беше останал, можеше да спечелим в редовното време. Започва да разкрива потенциала си малчугана.
Аз съм доволен - FORZA JUVE
Джовинко ако беше останал, можеше да спечелим в редовното време. Започва да разкрива потенциала си малчугана.
Аз съм доволен - FORZA JUVE

"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”
- Middlesbrough
- Контакти:
Пък и играхме без Джиджи , Киелини , Пирло , Маркизо и Асамоа , с тях отбора изглежда по друг начин : )

Офтопик:
Слаби сте! Едва додрапахте до победата срещу резервите на "Милан"
Ако не беше съдийският подарък за първия ви гол, изобщо нямаше да вкарате.

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- levskar_95
- Контакти:
daniel875 написа:Слаби сте! Едва додрапахте до победата срещу резервите на "Милан"![]()
Цъкай хикса,моето момиче

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
daniel875 написа:Слаби сте! Едва додрапахте до победата срещу резервите на "Милан"![]()
точно толкова резервите на милан колкото това бяха и резервите на Юве... за какъв съдийски подарък говориш бе,ти болен ли си... моля те ходи и се лекувай,тъпа курволя.... омръзна ми да ти слушам некомпетентното мнение,еба*и балъка
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
- storm
- Контакти:
Ако ние сме слаби, то значи Милан трябва да е умопомрачително слаб...

- Middlesbrough
- Контакти:
Middlesbrough написа:Още ли му отговаряте на този психичен тип бе![]()
Отговарят му, разбира се. Той затова и пише, щото му се връзват...
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”