Сампдория-Ювентус 23.01.11-16.00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Сампдория-Ювентус 23.01.11-16.00ч.

Мнениеот shumnaliq » 23 яну 2011 18:15

Вече незнам какво е нужно на Юве. Големи имена ли , добър треньор ли или нов .. незнам. Сампдория бяха толкова слаби , а ние неможахме да ги бием. Дори и Дел Пиеро се окъка ...
Незнам , не ми се мисли как ще играем в ШЛ следващия сезон .
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 23 яну 2011 18:25

Леле каква критика.Небъдете толкова критични.Мчаовете тепърва ще поднасят изненади.Ние не сме по слаби от т.н в момента лидери,а ни липсва късмета най-вече.Да има мачове като този с Парма и дори Наполи,но и другите отбори се дънят яко.Битката е само в началото,а вие губите битката.Нито Марота е слаб мениджър,нито Делнери е слаб тренер,а просто са в началото на своята работа и трябва малко време.Първия сезон беше успешен,а 2рия тепърва набира скорост.Колкото искате плюйте,но Юве не е умрял,за да заслужава такъв натиск,особено след този мач,който само късмета не ни позволи да победим.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 23 яну 2011 18:45

forzajuve написа:Леле каква критика.Небъдете толкова критични.Мчаовете тепърва ще поднасят изненади.Ние не сме по слаби от т.н в момента лидери,а ни липсва късмета най-вече.Да има мачове като този с Парма и дори Наполи,но и другите отбори се дънят яко.Битката е само в началото,а вие губите битката.Нито Марота е слаб мениджър,нито Делнери е слаб тренер,а просто са в началото на своята работа и трябва малко време.Първия сезон беше успешен,а 2рия тепърва набира скорост.Колкото искате плюйте,но Юве не е умрял,за да заслужава такъв натиск,особено след този мач,който само късмета не ни позволи да победим.

Напълно съм съгласен със теб.Мисля,колкото и да ми е мъчно и болно,че нямаме шанс за титлата но място в зона Шампионска лига е постижима цел.Но за мен задължително ни трябва нападател(класен,млад),а не хора като Лука Тони и Амаури и Якуинта.Аз ллично много ми се иска да привлечем Луис Суарес,но за съжаление нямаме доататъчно финансови средства!Но въпреки всичко аз съм оптимист за бъдещето :)

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 23 яну 2011 19:18

А Дел Нери се показа голям тактик този мач.Всеки би извадил Мота и Пепе още на полувремето заради картоните,но направи и невъзможна промяна със Красич и бяхме господари,особено след влизането на Мартинес и можеби ако беше по рано влязал шеще да е още по добре.Всеки знае,че мача е на една грешка,а в края имахме 3 100% шанса за победа,но уви.Какво да направи примерно Дел Нери да влезе и да вкара.а какво е виновен,че имаме нападател като Амаури,който взима 4,5 млн на сезон и никой не го иска,заради заплатата.Попадението с Фабио кой направи,а Бонучи,Красич,Пепе,Акуилани,Мартинес и естесвено ще има и грешки.И този Риналдо не е лош играч,но като Мартинес няма шанс с контузия.А Фреди само на 17 и толкова шанс му се дава.Ние сме най-младия отбор в Италия,въпреки някои стари пушки,но световни шампиони и гордост на цяла Италия.Съвземете се малко.Лятото няма да купуваме на килограм,а ще вземем 3-4 класни играчи да са перлите за новия стадион.Не Марота и Дел Нери са виновни за това което е Юве,а МОРАТИ и неговите капани.Моджи не е Юве,Юве е бил велик винаги и след него ще е така.Той ни направи велики,но и ни закопа в тази яма която трябва време за да излезем.Аз съм търпелив защото съм фен на Юве и който иска временна наслада да се запъти към Барса и прочие.Само Юве и стигасте търсили стария Юве.Това е новия и трябва време
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 23 яну 2011 19:38

След този мач съм сигурен,че ще ускорим взимането на нов нападател и идването на Андреа Бардзали ще даде още по голяма сигурност в защита.Говори се,че търсим и десен бег,като Андреа Бек е фаворит,но там имаме цели 3ма на този пост.Все ще заиграят добре някой ден,докато отляво като се върне Де Челие също ще имаме 3ма.Имаме един камион играчи и истината,че ни липсва само голаджия тип Тразеге и този Бардзали който е световен шампион.Като дойдат пак ще има недоволни,но в крайна сметка това е нормално.А забравих за негативното мнение за сторари в началото,а какъв излезе и кой заплаши мястото на Буфон.Юве направи добра селекция,замо липсват перлите,които ще дойдат лятото,sorry,може да почнете да ме плюете и ругаете,но вярвам в Юве и затова съм безмъртен :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 23 яну 2011 19:46

forzajuve написа:А Дел Нери се показа голям тактик този мач.Всеки би извадил Мота и Пепе още на полувремето заради картоните,но направи и невъзможна промяна със Красич и бяхме господари,особено след влизането на Мартинес и можеби ако беше по рано влязал шеще да е още по добре.Всеки знае,че мача е на една грешка,а в края имахме 3 100% шанса за победа,но уви.Какво да направи примерно Дел Нери да влезе и да вкара.а какво е виновен,че имаме нападател като Амаури,който взима 4,5 млн на сезон и никой не го иска,заради заплатата.Попадението с Фабио кой направи,а Бонучи,Красич,Пепе,Акуилани,Мартинес и естесвено ще има и грешки.И този Риналдо не е лош играч,но като Мартинес няма шанс с контузия.А Фреди само на 17 и толкова шанс му се дава.Ние сме най-младия отбор в Италия,въпреки някои стари пушки,но световни шампиони и гордост на цяла Италия.Съвземете се малко.Лятото няма да купуваме на килограм,а ще вземем 3-4 класни играчи да са перлите за новия стадион.Не Марота и Дел Нери са виновни за това което е Юве,а МОРАТИ и неговите капани.Моджи не е Юве,Юве е бил велик винаги и след него ще е така.Той ни направи велики,но и ни закопа в тази яма която трябва време за да излезем.Аз съм търпелив защото съм фен на Юве и който иска временна наслада да се запъти към Барса и прочие.Само Юве и стигасте търсили стария Юве.Това е новия и трябва време

Само мога да ти кажа едно голямо браво!Невероятен анализ си направил.Който е истински Ювентинец ще си остане такъв завинаги.Аз съм фен на Юве вече 17 години и мисля да си остана такъв завинаги.Просто трябва малко повече търпение и разбира се късмет да се озовем там където ни е мястото НА ВЪРХА,Така че повече вяра и FORZA JUVE

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 яну 2011 20:14

Яд ме е за изпуснатата победа, но аз този мач го зачислявам към успешните.. Да ,не играхме добре в атака, но поне не бяхме колебливи и отзаде, където имаха едно положение Сампдория..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 23 яну 2011 20:22

След тоя мач съм напълно сигурен,че трябва да се даде шанс на Сисоко.Не 1 път съм казвал,че ми е любимец и го предпочитам пред Мело,мисля че днес,срещу Парма второто полувреме и срещу Катаня,доказа,че има място в Юве,и то не е на пейката :!:
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 яну 2011 21:09

Направихме грешна стъпка с това равенство.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Ювентус”