Изненадващо не беше отсъдена дузпа. Макар че това положение може и да се даде, но няма да е грешка и да не. Защо? Самият футболист на генуезци толкова некадърно изчисти топката, че се уцели.
Гуида го оставям без коментар. Това беше единствената му "грешка" тази вечер. "Дженоа" са герои, защото играха с десет човека доста минути, срещу съдията. Браво на тях! Да гледат другите отбори около тях в таблицата и да играят по същия начин.
Футболът далеч не е само владение на топката. Тази топка трябва да се подава правилно, да се рита, когато е необходимо.
Не прави чест на играчите на домакините, че непрекъснато искаха нещо от главния. Колко да им даде? То бива да си арогантен, но това минава всякакви граници. Конте пък какво иска и той? Това ли е шампионското поведение на "Ювентус"? Че шампион ще станете, това го знаят всички, но такъв ли е начинът?
Утре "Наполи" няма да победи, много е вероятно дори да загуби.
Ювентус-Дженоа (26.01/21.45ч.) Seria A
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ювентус-Дженоа (26.01/21.45ч.) Seria A
Последна промяна от daniel875 на 26 яну 2013 23:53, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
durex написа:Бях ви казал нещо и то е че сте прекалено зависими от Пирло и за това има вина тренера ви
Виж сега, малък, при вас Пирло беше все още откритие, но го дадохте на "комшиите", без да се замислите. В "Милан" той беше част от цялостен механизъм, ръководеше играта наистина, но не беше най - важният играч все пак. В "Ювентус" при липсата на други качествени градивни полузащитници той се оказва единственият. Затова и липсата му е така осезаема, макар че той скоро ще изпадне в дупка при завръщането си. Време му е на Андреа да се върне към състоянието си от последните сезони.
- levskar_95
- Контакти:
Не знам какво ни става от началото на годината не сме изиграли нито един мач както трябва.Вучинич,Де Челие и Куа могат спокойно да си търсят нов отбор,защото по-големи бездарници на терена от тях нямаше.А до колкото до съдията няма да го коментирам,защото има едни педер*счета като данилчо,дракончо и тн.,който са много компетентни на тази тема 
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
- bilyaletdinov
- Контакти:
storm написа:Ебете ги тия дузпи бееееееее .. Нормалните хора, като допуснат една грешка после гледат да я поправят.... Втора поредна година играем по тоя начин и колкото и да не ми се иска това е слабост на Конте... Как може да поведеш и да се върнеш и дадеш инициативата на съперника било то и Дженоа.... А 3 дена по рано същата история ДО КОГА ??????
Писна ми да гледам едно и също, ама едно и също всеки мач... Вече даже неща да гледам мач в Торино, защото всичко се повтаря до неузнаваемост....
Ние да не сме п*тки кат мизерните росонери да се оправдаваме за дузпи... Никой не ни е виновен, че не бихме да дузпа имаше, но това е компенсация за други аванти в наша полза.....
А най-хубавото от тоя мач е ,че ВУЧИНИЧ няма да играе в следващия....:::!@:@:@:@:@:@:@:@:@:
Стормче , това че не играеме нищо не означава , че съдията вече втори мач трябва да си прави ташак с нас . Днес имаше изключително явни дузпи за нас . Задържането на Вучинич за фланелката и играта с ръка . За мен е време вече вместо тънки сметки за наеми и съсобственост да се отделя парата за топ играчи

И този път ще победиш шампионе!
levskar_95 написа:Не знам какво ни става от началото на годината не сме изиграли нито един мач както трябва.Вучинич,Де Челие и Куа могат спокойно да си търсят нов отбор,защото по-големи бездарници на терена от тях нямаше.А до колкото до съдията няма да го коментирам,защото има едни педер*счета като данилчо,дракончо и тн.,който са много компетентни на тази тема
Е то остава да говорите за съдиите. Щеше да е много нахално вече. Този мач беше нарисуван от главния, с човек повече... Какво повече?
А такива приказки, че този или онзи не ставал, са ми най- смешни. Значи, когато побеждава един отбор, всички са велики, но когато губи точки, да ги махаме.
От изредените Куалярела е най- опасен със сигурност, много прилича на Дел Пиеро, но е далеч от класата му. Срещу "Милан" изтърва онова положение, което не му беше свирено засада.
Иначе за пореден път си задавам въпроса - какво правят тия дебили зад вратите? Това съдии ли са или какво? Откакто са ги сложили там ,не съм видял един път да помогнат на главния с някакво решение...
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Стормче , това че не играеме нищо не означава , че съдията вече втори мач трябва да си прави ташак с нас . Днес имаше изключително явни дузпи за нас . Задържането на Вучинич за фланелката и играта с ръка . За мен е време вече вместо тънки сметки за наеми и съсобственост да се отделя парата за топ играчи
Дано се върне по-скоро Пирло , че нещата хич не ми харесват , Киелини и той липсва много . Няма го и Капатана , който ни взимаше тези мачове в миналото ...[/quote]
Свали очилата и ще видиш, че съдията свири перфектно за вас. Просто толкова си можете. Когато се свири нормално, издъхвате. Забравили сте какво е да се свири по правилата.
Свали очилата и ще видиш, че съдията свири перфектно за вас. Просто толкова си можете. Когато се свири нормално, издъхвате. Забравили сте какво е да се свири по правилата.
Последна промяна от daniel875 на 27 яну 2013 00:01, променено общо 1 път.
turbogena написа:Иначе за пореден път си задавам въпроса - какво правят тия дебили зад вратите? Това съдии ли са или какво? Откакто са ги сложили там ,не съм видял един път да помогнат на главния с някакво решение...
Понеже си интелигентен човек, а не като някои други, ще ти кажа, че тяхното присъствие там е, за да вземат пари и нищо друго. Сега съдиите взимат повече, но не виждат повече, както се казваше в една реклама.
- storm
- Контакти:
Само мишките се оправдават със съдията.... Колкото ни е взел толкова и ни е дал и това е човешки грешки нормално е ... Беше с гръб към ситуацията, а другите съдии нямат смелост в 90-ата минута да взимат подобно решение, било то и правилно...
Хич не я мисля тая дузпа, защото ние сме си виновни...Втори пореден мач бе , ВТОРИ ! ! !
Миналата година с/у ей тия пак подобен сценарии...
И пак казвам най-хубавото е , че Вучинич няма да играе с/у Киево ако не се лъжа....
Хич не я мисля тая дузпа, защото ние сме си виновни...Втори пореден мач бе , ВТОРИ ! ! !
Миналата година с/у ей тия пак подобен сценарии...
И пак казвам най-хубавото е , че Вучинич няма да играе с/у Киево ако не се лъжа....

- storm
- Контакти:
daniel875 написа:Стормче , това че не играеме нищо не означава , че съдията вече втори мач трябва да си прави ташак с нас . Днес имаше изключително явни дузпи за нас . Задържането на Вучинич за фланелката и играта с ръка . За мен е време вече вместо тънки сметки за наеми и съсобственост да се отделя парата за топ играчиДано се върне по-скоро Пирло , че нещата хич не ми харесват , Киелини и той липсва много . Няма го и Капатана , който ни взимаше тези мачове в миналото ...
Свали очилата и ще видиш, че съдията свири перфектно за вас. Просто толкова си можете. Когато се свири нормално, издъхвате. Забравили сте какво да се свири по правилата.[/quote]
Тоя пък Дъртак я не ме занимавай с глупости ...