storm написа:Есиенчо написа:0-1 и Милан шампион
То и да бием, пак сте си шампиони, споко дишай..
Искам да съм по спокоен 6 или 7 точки ми звучат по-добре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
storm написа:Есиенчо написа:0-1 и Милан шампион
А пък аз им давам да изпълнят 2-3 центъраDON Del Piero написа:Хубаво е да има закачки между Тифозите .Ама вашето минава границите вече![]()
![]()
![]()
Сега относно мача...
2:0 за Юве. а на Принтер им давам 2-3 пъти да минат центъра![]()
![]()
Да не закриха форума на милан , тук стана нещо пренаселеноacmilan написа:Брех, тва ювентинците сте много опасни беЧовек да не посмее да даде прогноза за мача
Есиенчо написа:storm написа:Есиенчо написа:0-1 и Милан шампион
storm написа:acmilan написа:Няма да си кривя душата и ще призная, че заемам твърдо страната на "брат'чедите" в този мач. Дано Интер вземе нещо от този мач, ние да победим Рома и да увеличим разликата. Между другото, сторм, каква е статистиката между Ювентус и Интер, че често се заяждаш с дурекса на тая тема
Ми от 200 и косур мача имаме 99 победи..А Интер в Торино, имат не повече от 10 победи за цялата си история..
NastuS83 написа:Есиенчо написа:storm написа:То и да бием, пак сте си шампиони, споко дишай..
Споко Еси , през мач ви дават дузпи , Гаргамелчо(големият спящ кон Ибра) стана голмайстор по изпълнения на дузпи. Но преди да станете шампиони трябва да отнесете една ГОЛЯМА кошница срам от Барса , после ще приказваме пак за шампионските ви претенции
Blue Mind написа:storm написа:acmilan написа:Няма да си кривя душата и ще призная, че заемам твърдо страната на "брат'чедите" в този мач. Дано Интер вземе нещо от този мач, ние да победим Рома и да увеличим разликата. Между другото, сторм, каква е статистиката между Ювентус и Интер, че често се заяждаш с дурекса на тая тема
Ми от 200 и косур мача имаме 99 победи..А Интер в Торино, имат не повече от 10 победи за цялата си история..
Overall Totals W D L
1 Juventus 214 94 53 67 305 268 +37
2 Internazionale 214 67 53 94 268 305 -37
Това е от wikipedia
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост