Селекцията в Юве 2011.Желания,спекулации,нежелани и взети.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Селекцията в Юве 2011.Желания,спекулации,нежелани и взети.

Мнениеот Blue_Girl » 08 яну 2011 14:49

juventuss написа:Аа мен пък това наказание е идеално,защото Сисоко ще може да играе и да покаже,че превъзхожда Мело във всяко едно отношение. А иначе и аз съм на мнение,че Муту би бил полезен в тоя тежък период,но ще видим

Сега е момента, в който Сисоко да покаже, че има качества, за да остане при "Старата госпожа"!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 08 яну 2011 15:40

forzajuve написа:Наистина се споменава за махане на Амаури в посока Анфилд.Но сега със смяната на Рой,става сложно.Говори се,че може размяна с играчи като Агер,Глен и Бабел.За мен Бабел или Ракитич в лявата зана на атаката е добра алтернатива на Пепе.Млади са и може да са част от бъдещето на Юве.

Ракитич играе в центъра и ще е конкуренция на Акуилани и Мело при това положение Сисоко е аут.От ляво се надявам Хорхе Мартинез да покаже качествата си до края на сезона и да имаме играч на тоя пост.Десния бек е много проблемен и там Глен Джонсън е добър вариант.На мене много ми харесва един хърватски защитник от Тотнъм Ведран Чорлука може да играе както отдясно така и в центъра.Него бих го взел в Юве веднага.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 08 яну 2011 16:04

Сторари ще е на линия за мача с Наполи.Това е добра новина,защото липсата на игрово време на Буфон и колебливата игра на Манингер можеше да ни доведе доста ядове.Темата за мача утре е въпросът.Аз ще чакам до към 19:00 и ако никой не се се престрашил ще я пусна.Последния мач беше ужасен и имаше смяна на редактора на темата.Хубаво е ако някой иска да пусне тема да драсне един ред и така да няма недоволни.Аз нямам нищо против.Утре си връщаме за загубата от Парма и пак сме в играта.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 яну 2011 16:21

Чорлука ай сикана пич ти луд ли си , тоя е най - слабия играч в ВЛ сиг , добре че Хари Реднап се осети на време и зе да пуска Алън Хътън , Чорлука вече е твъра резерва баси и тролея .. !

Офтопик:

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 08 яну 2011 18:14

Аз пък не съм съгласен за Божинов... варно,че не е играе много,а като го пускат играе слабо с изклюючение на някви моменти проблясъци,но пък ми е любимец и искам любим играч в любимия отбор :)
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 08 яну 2011 18:39

След като вече ангажираха Лука Тони, Ювентус иска да ангажира още един нападател. Според италианските медии 31-годишната звезда на уругвайския футбол и на Атлетико (Мадрид) Диего Форлан е съвсем близо до подпис с Ювентус.

Самият Форлан който бе избран за най-добър футболист на световното първенство в ЮАР бе казал в интервю за италиански вестник,че "дюшекчиите" няма да са последния отбор в неговата кариера.

Както е известно миналата година Форлан имаше разговори с ръководството на Юве. В момента Форлан взима 5 милиона годишно на стадион "Висенте Калдерон". Ако дойде в Ювентус от "бианконерите" ще трябва да се бръкнат с 15 милиона евро.

Ювентус са по следите и на словенския футболист на Палермо Йосип Иличич който е на 22 години и е оценен на 18 милиона евро, както и на футболиста на Удинезе Антонио Флоро Флорес на 27 години.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 08 яну 2011 19:52

След провала при трансфера на Джеко,Юве готви нов голям трансфер лятото.Фернандо Торес е цел номер 1 за откриването на стадиона.Юве са приготвили крупна сума за трансфери,която да приляга на новия стадион.Писах вече защо Джеко не дойде при нас,а тъйкато Торес е испанец,няма да има пречка за неговия трансфер.Цената която му определят медиите е между 30-45 млн паунда.По трансфера на Муту,Бекали е казал,че най-близо са Чезена
Изображение

Изображение

kishe
Контакти:

Re: Божинов в Юве?!

Мнениеот kishe » 09 яну 2011 10:09

няма кой да го взема а ако го вземат ще е 5 резерва
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Божинов в Юве?!

Мнениеот naiki » 09 яну 2011 10:11

Според вас има ли реален шанс Валери отново да заиграе в Ювентус или е само поредната спекулация?Лично аз много ще се радвам ако го видя с екипа на старата госпожа
Tottenham Hotspur & Forza Milan

Офтопик:
нема

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Re: Божинов в Юве?!

Мнениеот ivo23 » 09 яну 2011 10:14

Нали си купиха Тони, за кво им Валери? Или искат да сглобят "атомното" нападение на Фиорентинта от преди години?!
Nil satis nisi optimum

Изображение

Върни се в “Ювентус”