storm написа:Инфо за Куалиарела има ли ?
първоначални сигнали около 2 месеца
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
storm написа:Инфо за Куалиарела има ли ?
forzajuve написа:buffon написа:Forzajuve ти като най активен да ни информираш кво се случва около трансферния поток в Юве и като най ревностен защитник на това което правят господата Марота и Аниели,много ми е интересно какви са твоите желания за нови играчи.Май досега не си споменавал.
За момента най-реални са за ляво крило Аршавин или Ракитич,Чигарини в средата и отзад Бритош,лев бег има доста,но там са 3ма(Гросо,Де Челие иТраоре),проблема е повече в дясно,а нападател след днешния срам и контузита на Фабио съм оптимист за по скъп нападател.Иначе се пише само за временен от типа Лука Тони,а за по скъп Матри,Акуафреска или нещо от сорта на Карачоло.Иначе искам на момента Роси,Пацини или Суарез в Юве.Отляво Варгас и Аршавин,отдясно добре,средата Монтоливио,а отзад Руиз.
buffon написа:forzajuve написа:buffon написа:Forzajuve ти като най активен да ни информираш кво се случва около трансферния поток в Юве и като най ревностен защитник на това което правят господата Марота и Аниели,много ми е интересно какви са твоите желания за нови играчи.Май досега не си споменавал.
За момента най-реални са за ляво крило Аршавин или Ракитич,Чигарини в средата и отзад Бритош,лев бег има доста,но там са 3ма(Гросо,Де Челие иТраоре),проблема е повече в дясно,а нападател след днешния срам и контузита на Фабио съм оптимист за по скъп нападател.Иначе се пише само за временен от типа Лука Тони,а за по скъп Матри,Акуафреска или нещо от сорта на Карачоло.Иначе искам на момента Роси,Пацини или Суарез в Юве.Отляво Варгас и Аршавин,отдясно добре,средата Монтоливио,а отзад Руиз.
Само не загрявам тоя Руиз кой е.Но Монтоливо и Акуилани звучи добре в средата.А Пацини и Суарес направо жестоко само че ще си останем с мечтите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта