juventuss написа:и все пак Джиджи си е Джиджиаз обаче нямам абсолютно никакви притеснения за вратарския пост,там сме най-добри в цяла Италия, но нападението и крайните бекове трябва да се пипнат
Съгласна съм с твоето мнение!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
juventuss написа:и все пак Джиджи си е Джиджиаз обаче нямам абсолютно никакви притеснения за вратарския пост,там сме най-добри в цяла Италия, но нападението и крайните бекове трябва да се пипнат
storm написа:juventuss написа:и все пак Джиджи си е Джиджиаз обаче нямам абсолютно никакви притеснения за вратарския пост,там сме най-добри в цяла Италия, но нападението и крайните бекове трябва да се пипнат
Ми ние и в напдение сме най добри . Имаме най добри защитници , да не кажа и най добри халфове..
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
storm написа:Middlesbrough написа:Джиджи хич го няма в групата : ) тоя Дел Нери да се стяга ... очаквам Дел Пиеро и Куалиарела в атака : )
Недей така ,в момента Тони Сторари е просто страхотен
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
buffon написа:Forzajuve ти като най активен да ни информираш кво се случва около трансферния поток в Юве и като най ревностен защитник на това което правят господата Марота и Аниели,много ми е интересно какви са твоите желания за нови играчи.Май досега не си споменавал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост