bilyaletdinov написа:marchisio написа:Абе, бюджета ни ще е 30 мил за трансфери според няколко източника ... ще ни се е*е мамата
Гризача като продаде Циглер и Мело за 20 млн. ще станат 50Игуаин не го искам по простота причина, че нямаме нужда от него. Нито може да игра зад нападателя, нито може да играе на крилото. Миналото лято бях на 200% навит на подобен трансфер, ама с привличането на Цар Лъв се обезсмисли напълно. Отделно, че този хубавец, като всеки аржентинец, ще иска голяма заплата. Не знам колко взима Джовинко, ама със сигурност взима по-малко отколкото би взимал Игуаин. Да не говорим, че имаме един паразит като Якуинта на заплата... Та ако ще даваме пари за класен играч, поне да бъде някой, който е с нещо по-добър от наличното. Не виждам с какво би ни разнообразил играта или с какво би я издигнал на по-високо ниво. Реал като искат да подменят нападението да ни продадат Бензема за 25млн.
На Якуинта май договорът му е до това лято,не съм много сигурен,ама някакви такива спомени имам

Нека и някой друг да прави..
 Нека и някой друг да прави..