Ювентус - Всичко около отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Ювентус - Всичко около отбора

Мнениеот Sardukar » 14 юни 2012 23:04

marchisio написа:
Sardukar написа:като вземем и Джовинко ще сме като Барса нали Боро :lol:

Много го подценяваш брато.Вярно,не е уорлд клас,но е доста приличен играч.Ако го следиш внимателно,щеше да го знаеш.Нека дойде,да направи супер сезон (20 гола и 20 асистенции :lol: ) и тогава още искам да говориш за класата му.Ако дойде,и нищо не играе и само мрънка,ще съм първия да го напсува и да го махна от отбора.

ако дойде и запише 20 поредни участия за ЮВЕ без значение какво направи в тях ти обещавам, че ще се извиня! Дано го вземем и да си прав!

ПП А и нещо между другото.... аз никога не говоря толкова убедително, ако не съм сигурен в нещо!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 юни 2012 08:36

Sardukar написа:като вземем и Джовинко ще сме като Барса нали Боро :lol:

И по добри :Д , Барса вече одъртяха :Д ... радвам се че се работи усилено по селекцията : )
Прати ли сме и оферта за Верати ( 5 млн ) ... явно се търсат халфове ... сезона е дълъг все пак , да видим кой топ нападател ще ни доведе Марота ...
Трябва ни и Централен защитник все пак не може цял сезон да изкараме с ББК Ляв Халф бек да се конкурира с Де Челие , ако се земат тия играчи за всеки пост ще имаме по 2 дори и 3 играчи които да се конкурират : )

Офтопик:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 15 юни 2012 09:17

Прекрасно впечатление ми прави Клаудио Маркизио на това европейско. Много борбен в средата,върши страхотна работа и в защита и в нападение, а за тупалките му с левия крак не знам какво да кажа.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 юни 2012 09:42

tatusindo написа:Прекрасно впечатление ми прави Клаудио Маркизио на това европейско. Много борбен в средата,върши страхотна работа и в защита и в нападение, а за тупалките му с левия крак не знам какво да кажа.

Мн е голям : ) иначе играе с десния крак :Д :п

Офтопик:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 15 юни 2012 09:44

Middlesbrough написа:
tatusindo написа:Прекрасно впечатление ми прави Клаудио Маркизио на това европейско. Много борбен в средата,върши страхотна работа и в защита и в нападение, а за тупалките му с левия крак не знам какво да кажа.

Мн е голям : ) иначе играе с десния крак :Д :п

Ми не знам с кой крак играе,обаче и срещу Испания и вчера срещу хърватите такива тупалки им лепна .... и то от движение ....

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 15 юни 2012 11:52

И Исла е в Торино и минава прегледи.Утре може би ще има представяне на трима играчи с новите им екипи - Исла,Асамоа и Никола Леали.
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 15 юни 2012 12:56

http://www.winner.bg/european-football/read63083.html

Само не мога да разбера, защо е тази практика в Италия да се вземат по 50% от правата на играчите и те да отиват от единия в другия клуб, а този който държи другите 50% остава с пръст в устата...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 юни 2012 13:48

Gil-galad написа:http://www.winner.bg/european-football/read63083.html

Само не мога да разбера, защо е тази практика в Италия да се вземат по 50% от правата на играчите и те да отиват от единия в другия клуб, а този който държи другите 50% остава с пръст в устата...

Другата година или след 2 години не съм сигурен може и да те излъжа , и двата отбора слагат оферта за играча и на който е по висока го взимат , но единия отбор незнае другия колко пари е отправил ... примерно Юве дава 10 млн за Исла а Удинезе 9 и така той остава при нас и обратното ... :С , Италианска раота ко да праиш :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 15 юни 2012 14:17

В договора ще е фиксирано,ако се представят добре,да ги закупим напълно за още 15 мил.
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 юни 2012 14:21

marchisio написа:В договора ще е фиксирано,ако се представят добре,да ги закупим напълно за още 15 мил.

хммм 15 млн на човек или общо :o , ем това е добре ... то ако е така се едно са под наем :Д щом има такава клауза :Д
Погма взели ли сме го :? ако взмеем и Верати ще става люта битка за трите места в халфовата линия ... макар МВП да направиха страшен сезон , но все пак ще играем и ШЛ и трябва доста по широк състав

Красич за колко ли ще го продаде Марота :?
Елия ще го продават ли
Матри мисля че и той май ще се опитат да го продадат :?
А Централен защитник ще се зима ли и ляв бек :Д
Мале мн въпроси :Д

Офтопик:

Върни се в “Ювентус”