Интер - Ювентус 03.10.2010 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Интер - Ювентус 03.10.2010 21:45

Мнениеот emarkon » 02 окт 2010 02:29

Пусне ли Алекс от начало,мача е за Юве.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 02 окт 2010 10:39

Сега ще ми скочат защото ако някой не знае съм върл фен на Левски, Барса и Интер(горе долу в този ред). За мача: интер има проблеми с пренастройването в новите изисквания дори приблизително схемата да не се променя много няма как бенитез да няма свои идеи за играта. От тук идват и доста наши рпоблеми някой връзки се губят.. за тотаджиите(като мен) мога да кажа, че най-сигурният залог според мен е "и двата отбора да вкарат или гол/гол". За разлика от времето при "специалния" ЕТО'О се разигра и бележи много докато милито играе по слабо и повече за отбора. В Ювентус без да имам претенции, че ги следя много от близо ще кажа, че отбора е доста непостоянен и определно има нужда от свежа кръв за лидери на отбора... дел пиеро е легенда не само за ЮВЕ, а и въобще в света на футбола, но е време да си намерите и други лидери. Все пак Тоти показва за Рома, че такива играчи като тях няма как да не вършат работа. Смятам че мачът е троен(като всяко такова дерби..защото да сме откровенни Юве - Интер винаги е било по голямо дерби от Милан - Интер като заряд) но аз смятам, че Интер няма да загуби домакинстовто 1Х с голове!
И не ме мразете ;)
п.п.: Смених си аватара след коментара ми затова обяснявам
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

pablo
Контакти:

Мнениеот pablo » 02 окт 2010 11:10

kade mojem da gledame ma4a potv+ ili..... :roll:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 окт 2010 11:13

С оглед на формата на Ето'о и играта на Шнайдер бих казал 2-0, но тук идва фактора Бенитез... тъй че 2:2 :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 02 окт 2010 12:19

3:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Campione!
Контакти:

Мнениеот Campione! » 02 окт 2010 13:34

Победа 1:0
Blue Heart

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 окт 2010 13:35

NIKSANA написа:Сега ще ми скочат защото ако някой не знае съм върл фен на Левски, Барса и Интер(горе долу в този ред). За мача: интер има проблеми с пренастройването в новите изисквания дори приблизително схемата да не се променя много няма как бенитез да няма свои идеи за играта. От тук идват и доста наши рпоблеми някой връзки се губят.. за тотаджиите(като мен) мога да кажа, че най-сигурният залог според мен е "и двата отбора да вкарат или гол/гол". За разлика от времето при "специалния" ЕТО'О се разигра и бележи много докато милито играе по слабо и повече за отбора. В Ювентус без да имам претенции, че ги следя много от близо ще кажа, че отбора е доста непостоянен и определно има нужда от свежа кръв за лидери на отбора... дел пиеро е легенда не само за ЮВЕ, а и въобще в света на футбола, но е време да си намерите и други лидери. Все пак Тоти показва за Рома, че такива играчи като тях няма как да не вършат работа. Смятам че мачът е троен(като всяко такова дерби..защото да сме откровенни Юве - Интер винаги е било по голямо дерби от Милан - Интер като заряд) но аз смятам, че Интер няма да загуби домакинстовто 1Х с голове!
И не ме мразете ;)

Ей тука вече ме уби!!!! Интер - Юве бил с по-голям заряд от Интер - Милан :lol: Братле осъзнай се!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 02 окт 2010 14:31

durex написа:
NIKSANA написа:Сега ще ми скочат защото ако някой не знае съм върл фен на Левски, Барса и Интер(горе долу в този ред). За мача: интер има проблеми с пренастройването в новите изисквания дори приблизително схемата да не се променя много няма как бенитез да няма свои идеи за играта. От тук идват и доста наши рпоблеми някой връзки се губят.. за тотаджиите(като мен) мога да кажа, че най-сигурният залог според мен е "и двата отбора да вкарат или гол/гол". За разлика от времето при "специалния" ЕТО'О се разигра и бележи много докато милито играе по слабо и повече за отбора. В Ювентус без да имам претенции, че ги следя много от близо ще кажа, че отбора е доста непостоянен и определно има нужда от свежа кръв за лидери на отбора... дел пиеро е легенда не само за ЮВЕ, а и въобще в света на футбола, но е време да си намерите и други лидери. Все пак Тоти показва за Рома, че такива играчи като тях няма как да не вършат работа. Смятам че мачът е троен(като всяко такова дерби..защото да сме откровенни Юве - Интер винаги е било по голямо дерби от Милан - Интер като заряд) но аз смятам, че Интер няма да загуби домакинстовто 1Х с голове!
И не ме мразете ;)

Ей тука вече ме уби!!!! Интер - Юве бил с по-голям заряд от Интер - Милан :lol: Братле осъзнай се!

Не е въпросът в градското дерби а в съперничеството:
Derby d'Italia – Internazionale Milan vs. Juventus Turin

The Inter Milan – Juventus rivalry is one of the fiercest in the football universe. Known in Italian as Derby d’Italia, it is a big occasion when these two giants of Italian football meet.

Съперничеството между Интер - Ювентус е едно от най- яростните на футболната вселена. Познато като дербито на Италия, когато тези два отбора се срещат е голямо събитие.

може да почетеш за историята на това дерби - http://www.interjuventus.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Derby_d%27Italia
Това е дербито на Италия колкото и да не ти се вярва!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 окт 2010 16:15

Ти мене ли ще учиш кое е дербито на Италия аз немога да разбера?!?!?! Защо си помисли,че незнам :lol: Както и да е то може да си е дербито на Италия,но по-голямо дерби от Милан - Интер няма!!!

Върни се в “Ювентус”