[offtopic]Не ми стана ясно само какво общо имат загубите на Милан този сезон с отмененият гол на Катаня заради "засада" и признатият за вас от засада? 2006 тия "миджети" трябваше да отпаднат, 2009 трябваше да отпадат, 2011 можеше да отпаднат, ако не бяха съдиите. И то какво остана от "великата" барселона? Само мираж....Дай да не говорим за тях. Гледай кои дузпи са ни помогнали да бием и кои са дадени след като сме повели. А тези дузпи, които не бяха давани на противниците ви миналият сезон бяха чисти загуби за вас или ремита. Непризнатите голове(не, отменените) няма да ги коментирам. Наказанията по запис също. И то какво ви остана да лаете за 2 дузпи от 6, които са ни помогнали по някакъв начин, а дузпите, които не ни бяха дадени? Май и ти като колегата ти гледате италиански футбол от 2006 година. Дюрекс ви го каза - "всички знаем как Ювентус си печелеха титлите 90-те".[/offtopic]bilyaletdinov написа:Ама ти си бил много комплексиран , бе пич . Бутали ни били последните 2 години ..дадох ти толкова много факти за миналия сезон , че точно дузпите , които ви даваха и дузпите , които не ни дадоха ви държаха в борбата за титлата толкова дълго време . Да не говорим , че вие си издишахте покрай мачовете с "тия миджети" , където по ирония на съдбата в първия мач получихте едно доволно съдийско рамо , а на Кампа отнесохте холандската брадва . Та ти ми говориш , че ни били бутали съдиитеТи трябва си благодарен на Берлускони , че ви спаси 2006 , щото бяхте затънали в ла*на не по-малки от нашите . Та , ако не беше тоя палавник щяхте да чакате за 7-ма титла още бая годинки . Ама тъй като си много отворен , вземи виж в периода след 2007 как се свиреше на нас , как се свиреше на Интер и как се свиреше на вас . Въобще не искам да споменавам за успехите на скуадрата , още по-малко за резилите в периода когато бяхме забвение . По ирония на съдбата , ако вашите шефове и треньори не бяха толкова големи идиоти , че да махнат човека който правеше играта на Милан и да го закарат в един от главните конкуренти , може би ЮВЕ нямаше да има 49 мача без загуба в Серия А ...А и забравих да те питам - Какво са виновни съдиите , че ядете бой под път и над път ?
ЮВЕНТУС-Интер (3.11/21.45) Seria A
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЮВЕНТУС-Интер (3.11/21.45) Seria A
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- levskar_95
- Контакти:
Миналият сезон 10 дузпи за Мухлян,3 за ЮВЕНТУС...........
[offtopic]Мисля че е време някои да замълчат !!![/offtopic]
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]
levskar_95 написа:Миналият сезон 14 дузпи за Мухлян,3 за ЮВЕНТУС...........
еххх дузпата при нас е мръсна дума
Честита победа пак на всички, които подкрепят Интер. Супер мач направиха техните любимци!
ПП За да разпуснем
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XquZ0QW-mGM[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- levskar_95
- Контакти:
Sardukar написа:levskar_95 написа:Миналият сезон 14 дузпи за Мухлян,3 за ЮВЕНТУС...........
еххх дузпата при нас е мръсна думаАко е имало нарушение, защо да не им дадат 14 дузпи? Това не са кила ябълки набрани на бригада от младите комунисти де
(макар моя пример с ябълките много да си го харесвам ххх) Писна ми от съдиите....
Честита победа пак на всички, които подкрепят Интер. Супер мач направиха техните любимци!
ПП За да разпуснем
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XquZ0QW-mGM[/youtube]
Лека грешка направих
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
- Авалокитешвара
- Контакти:
Аз не смятам да квалифициран Ювентус като съдийски отбор поне засега. Вярно е, че в последно време съдиите сбъркаха в някои техни мачове, но това не означава още, че съдиите нарочно бутат Госпожата. Чисто статистически няма нищо ненормално в това, което се е случило за някакви си 11 кръга. Нека към края на сезона да се правят констатации, сега е твърде рано.
Дори след гола от засада, дори след спестения картон на Лихтенщайнер не псувах Ювентус, а само съдията (то, всъщност, засадата я видях в последствие, защото си пуснах мача от третата минута
). Но дори и съдиите не са толкова виновни, колкото тапирите от УЕФА и ФИФА, че още не въвеждат видеоповторения.
Обаче, някои от ювентинците също си просите обидите, защото не проявявате никаква тактичност. Добре бе мама му стара, съдията оплеска мача срещу Катания. Да речем, че е човешко да се греши, оплели са се съдиите, опорочили са мача. В крайна сметка и третият гол на Интер срещу Сампдория беше от засада. Ама с кой акъл казваш, че това не било толкова важно, 'щото Юве доминирал и така или иначе щял да победи. Ами това е доста нахално изказване. Изрази съжаление, че съдията е сбъркал и е развалил мача, а не се ежи, как това било без значение. Да не говорим за изказванията за дербито от рода "ох, на Интер и 5 гола от засади да им вкараме, пак ще ми е кеф"
.
Ето, аз казвам, че 2007-2008 г. съдиите имаха дял в титлата на Интер за сметка на Рома. Не смятам, че са ни бутали умишлено - все пак става дума само за един сезон само. Още повече, че имаше грешки и в наша вреда, просто бяха по-малко от колкото обратното. Неприятни грешки, които повлияха на сезона. Не се опитвам да се измъкна с "ама ние бяхме 5 класи над Рома, и без грешките щяхме да сме шампиони" или "ама други сезони други бяха бутани" и т. н. Всяка грешка има своето значение. И е много нагло да се каже, че ако еди кой си бил достатъчно силен нямало да загуби въпреки съдията, защото 32 година преди големия сняг еди кой си бил въпреки съдията.
Крайностите и в двете посоки дразнят отсрещната страна.
Има и нещо друго, аз не случайно споменах сезон 2007-2008 г. Когато ти, заслепен от собствения си фанатизъм не признаваш дори и очевидните свинщини от своята страна, не можеш да искаш адекватно отношение когато нещата са в рамките на нормалното. Не смятам, че миналата година Ювентус стана шампион заради съдиите, Ювентус спечели, защото заслужаваше да спечели (казвам го въпреки, че сто пъти предпочитам Милан и въпреки, че за мен Милан беше сериозно ощетен в онова дерби). Не смятам, че съдиите имат за цел да направят Ювентус шампион тази година. Ако станете шампион, ще сте си го заслужили.
Но отхвърлянето на твърденията, че в миналото Ювентус мамеше е несериозно. Човек трябва да приема своето наследство, наследството на родината си, и т. н. без да се самозалъгва, поне това изисква зрялото отношение. Признаването на собствените грешки не е слабост, а признак за зрялост.
Естествено, че не всички 28 титли на Ювентус са съдийски, но има и такива. Не признаването на това е точно толкова тъпо, колкото и наричането на Ювентус съдийски отбор заради един мач с Катания сега или с Милан миналата година. За всеки е неприятно да признае собствените грешки и безобразия, но ако не го направиш не можеш да разчиташ, че отсрещните ще проявят разбиране, особено, когато са те хванали.
Мога да дам и пример за да ме разберете. Освен от Интер аз съм и от ЦСКА. Аз не обвинявам "рогатото БФС", "говеждото лоби" и пр. за отнемането на лиценза на ЦСКА за евротурнирите преди известно време. Дори и да е имало задкулисни игрички с цел прецакването на ЦСКА аз приемам, че моят отбор е бил ПО-виновният, а щом моят отбор е бил виновен аз спирам да се занимавам с другите и въобще не се интересувам от това какво е правил Батков, Михайлов и прочие. Неприятно е, имахме отличен шанс за атака на ШЛ, сигурно е можело и да минем между капките, но не сме. Край, точка. Тази тема е табу за мен и няма да се правя на интересен по нея (а сигурно мога ако поискам, като гледам други червени фанатици как се развихрят от време на време), да обвинявам други и да се опитвам да защитавам ръководството. С това аз не се отказвам от ЦСКА, аз винаги ще съм червен, аз само приемам, че в миналото ни има и тъмни, срамни и нелицеприятни петна.
А сега сравнете с вашата реакция относно калчополи и най-вече неуважителното "ние имаме 30 титли на терена".
Толкова ли е трудно да се признае, че има и тъмни петна във вашата биография? Как няма да има изрази "съдийски", след като не можете да устоите на нещо толкова просто - да приемете това и да продължите напред. Не! Трябва по 5 пъти на ден да заставате на колене към Торино и да молите за наказанието на злия Морати, задето ви е изиграл. Вие съвсем честно сте си спечелили титлите, това е само някакъв номер. И следва търсене на вратички, пропуски на съда и така нататък.
Когато едната страна се олива, естествено, че и другата ще започне да се олива. Като не признаваш, когато вдигаш 39 градуса, че си болен, естествено, че всеки ще те гледат с подозрение когато просто кихнеш.
Дори след гола от засада, дори след спестения картон на Лихтенщайнер не псувах Ювентус, а само съдията (то, всъщност, засадата я видях в последствие, защото си пуснах мача от третата минута
Обаче, някои от ювентинците също си просите обидите, защото не проявявате никаква тактичност. Добре бе мама му стара, съдията оплеска мача срещу Катания. Да речем, че е човешко да се греши, оплели са се съдиите, опорочили са мача. В крайна сметка и третият гол на Интер срещу Сампдория беше от засада. Ама с кой акъл казваш, че това не било толкова важно, 'щото Юве доминирал и така или иначе щял да победи. Ами това е доста нахално изказване. Изрази съжаление, че съдията е сбъркал и е развалил мача, а не се ежи, как това било без значение. Да не говорим за изказванията за дербито от рода "ох, на Интер и 5 гола от засади да им вкараме, пак ще ми е кеф"
Ето, аз казвам, че 2007-2008 г. съдиите имаха дял в титлата на Интер за сметка на Рома. Не смятам, че са ни бутали умишлено - все пак става дума само за един сезон само. Още повече, че имаше грешки и в наша вреда, просто бяха по-малко от колкото обратното. Неприятни грешки, които повлияха на сезона. Не се опитвам да се измъкна с "ама ние бяхме 5 класи над Рома, и без грешките щяхме да сме шампиони" или "ама други сезони други бяха бутани" и т. н. Всяка грешка има своето значение. И е много нагло да се каже, че ако еди кой си бил достатъчно силен нямало да загуби въпреки съдията, защото 32 година преди големия сняг еди кой си бил въпреки съдията.
Крайностите и в двете посоки дразнят отсрещната страна.
Има и нещо друго, аз не случайно споменах сезон 2007-2008 г. Когато ти, заслепен от собствения си фанатизъм не признаваш дори и очевидните свинщини от своята страна, не можеш да искаш адекватно отношение когато нещата са в рамките на нормалното. Не смятам, че миналата година Ювентус стана шампион заради съдиите, Ювентус спечели, защото заслужаваше да спечели (казвам го въпреки, че сто пъти предпочитам Милан и въпреки, че за мен Милан беше сериозно ощетен в онова дерби). Не смятам, че съдиите имат за цел да направят Ювентус шампион тази година. Ако станете шампион, ще сте си го заслужили.
Но отхвърлянето на твърденията, че в миналото Ювентус мамеше е несериозно. Човек трябва да приема своето наследство, наследството на родината си, и т. н. без да се самозалъгва, поне това изисква зрялото отношение. Признаването на собствените грешки не е слабост, а признак за зрялост.
Естествено, че не всички 28 титли на Ювентус са съдийски, но има и такива. Не признаването на това е точно толкова тъпо, колкото и наричането на Ювентус съдийски отбор заради един мач с Катания сега или с Милан миналата година. За всеки е неприятно да признае собствените грешки и безобразия, но ако не го направиш не можеш да разчиташ, че отсрещните ще проявят разбиране, особено, когато са те хванали.
Мога да дам и пример за да ме разберете. Освен от Интер аз съм и от ЦСКА. Аз не обвинявам "рогатото БФС", "говеждото лоби" и пр. за отнемането на лиценза на ЦСКА за евротурнирите преди известно време. Дори и да е имало задкулисни игрички с цел прецакването на ЦСКА аз приемам, че моят отбор е бил ПО-виновният, а щом моят отбор е бил виновен аз спирам да се занимавам с другите и въобще не се интересувам от това какво е правил Батков, Михайлов и прочие. Неприятно е, имахме отличен шанс за атака на ШЛ, сигурно е можело и да минем между капките, но не сме. Край, точка. Тази тема е табу за мен и няма да се правя на интересен по нея (а сигурно мога ако поискам, като гледам други червени фанатици как се развихрят от време на време), да обвинявам други и да се опитвам да защитавам ръководството. С това аз не се отказвам от ЦСКА, аз винаги ще съм червен, аз само приемам, че в миналото ни има и тъмни, срамни и нелицеприятни петна.
А сега сравнете с вашата реакция относно калчополи и най-вече неуважителното "ние имаме 30 титли на терена".
Толкова ли е трудно да се признае, че има и тъмни петна във вашата биография? Как няма да има изрази "съдийски", след като не можете да устоите на нещо толкова просто - да приемете това и да продължите напред. Не! Трябва по 5 пъти на ден да заставате на колене към Торино и да молите за наказанието на злия Морати, задето ви е изиграл. Вие съвсем честно сте си спечелили титлите, това е само някакъв номер. И следва търсене на вратички, пропуски на съда и така нататък.
Когато едната страна се олива, естествено, че и другата ще започне да се олива. Като не признаваш, когато вдигаш 39 градуса, че си болен, естествено, че всеки ще те гледат с подозрение когато просто кихнеш.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- bilyaletdinov
- Контакти:
Никой не отрича схемите на Моджи , но беше доказано , че освен Ювентус са замесени още доста отбори , но наказанието по една или друга причина беше най-строго за нас . Аз като фен на ЮВЕ не мога да отрека "тази" тъмна страница в историята . Тя показа , кои са играчите държащи на отбора и кои са играчите държащи на чичо Бен Франклин . Играчи като Буфон , Дел Пиеро , Недвед , Трезеге , Мауро винаги ще бъдат помнени в Торино , някои вече са живи легенди . Ювентус търси доста дълго време правилния път , докато се върне на върха и мога да кажа , че съдиите хич не са ни помагали през това време , напротив . По една или друга причина търпяхме доста провинения в наш ущърб , не казвам , че са били преднамерени , но не бива да се отричат . За мен е смешно да се говори , че миналата година съдиите са ни бутали . Гледал съм 90 % от мачовете на Юве и мога да кажа , че точките , които ни бяха отнети по една или друга причина са доста повече , от тези които ни бяха "подарени" (аз освен мача с Милан и една дузпа срещу Чезена не помня друго) . В темите за мача с Катаня съм си писал мнението , че съдията беше много слаб . На мача ни с Наполи също . Това , че италианските съдии са слаби не е вина на Ювентус . Типове като Джервасони и Талявенто са доказани некадърници и нямат място на терена поне спред мен . Но няма да приема твърдения , че серия от 49 мача , шампионска титла и финал за купата на Италия са плод на съдийски реверанси спрямо нас . Антонио Конте и неговия екип хвърлиха доста енергия , за да се сглоби този отбор . Бяха хвърлени не малко пари , бяха направени много грешки , за да се стигне до изграждането на този проект . И няма нищо по-закономерно от това Конте да бере плода на своята работа .
Грешки във футбола винаги са ставали и ще стават , докато не се въведе видеоповторени . Ако тръгнеш да се ровиш винаги ще откриеш , че даден отбор е бил подкрепен в даден момент умишлено или неумишлено . Това просто е част от играта . Приемаш го и това е . Съдиите в последно време особено в ШЛ направиха много грешки , но това не означава че имената на Интер и Барселона например , не заслужаваха да бъдат брандирани върху купата . Така , че аз не приемам твърдение , че има "съдийски титли" въобще .
За 30 -те титли на терена няма какво друго да кажа освен , че те бяха спечелени точно там - на терена . Наши играчи бяха в основата на Световната тила на Италия , наши играчи бяха в основата на титлите на Интер в един известен период от време . Нашият треньор спечели титлата на Испания . Ювентус разполгаше с изключителен проект по това време и не е редно да се отрича класата на тези играчи , защото те бяха хегемон . Въпрос на време беше този проект да жъне успехи в Европа , но уви . Играчи като Ибрахимович , Недвед , Дел Пиеро , Трезеге , Виера , Буфон , Канаваро си печелиха мачовете на терена не в офисите и
съдилищата и това е факт .
Грешки във футбола винаги са ставали и ще стават , докато не се въведе видеоповторени . Ако тръгнеш да се ровиш винаги ще откриеш , че даден отбор е бил подкрепен в даден момент умишлено или неумишлено . Това просто е част от играта . Приемаш го и това е . Съдиите в последно време особено в ШЛ направиха много грешки , но това не означава че имената на Интер и Барселона например , не заслужаваха да бъдат брандирани върху купата . Така , че аз не приемам твърдение , че има "съдийски титли" въобще .
За 30 -те титли на терена няма какво друго да кажа освен , че те бяха спечелени точно там - на терена . Наши играчи бяха в основата на Световната тила на Италия , наши играчи бяха в основата на титлите на Интер в един известен период от време . Нашият треньор спечели титлата на Испания . Ювентус разполгаше с изключителен проект по това време и не е редно да се отрича класата на тези играчи , защото те бяха хегемон . Въпрос на време беше този проект да жъне успехи в Европа , но уви . Играчи като Ибрахимович , Недвед , Дел Пиеро , Трезеге , Виера , Буфон , Канаваро си печелиха мачовете на терена не в офисите и
съдилищата и това е факт .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- storm
- Контакти:
Мале чета и се смея с глас... Дузпа нямаше, най-малкото Милито бе отвън и това го видях на снимка из десетките фен страници на Ювентус... Но тая дузпа трябваше да се даде, за да се спре с тезата за Ювентус и съдията... Грешка и после един реверанс, който се оказа от голямо значение..
А тоя плужек maldini освен да му се изсмея в лицето друго не знам какво да му кажа..
"Всички знаем как Ювентус си печелеше титлите в Италия през 90-те" абе лольо 90-те години Ювентус бе обявен за най-добрия Европейски отбор, ти ще ми говориш за подкрепа в Калчото..
А тоя плужек maldini освен да му се изсмея в лицето друго не знам какво да му кажа..
"Всички знаем как Ювентус си печелеше титлите в Италия през 90-те" абе лольо 90-те години Ювентус бе обявен за най-добрия Европейски отбор, ти ще ми говориш за подкрепа в Калчото..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Мале чета и се смея с глас... Дузпа нямаше, най-малкото Милито бе отвън и това го видях на снимка из десетките фен страници на Ювентус... Но тая дузпа трябваше да се даде, за да се спре с тезата за Ювентус и съдията... Грешка и после един реверанс, който се оказа от голямо значение..
Стормче баш дузпа си е
- levskar_95
- Контакти:
Сами преценете дали има дузпа
[wrapimg=]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/416829_381438875265863_1722641155_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/416829_381438875265863_1722641155_n.jpg[/wrapimg]
Има си дузпа.Нарушението започва извън наказателното поле,но съдиите гледат каде завършва,а именно в наказателното.Мача си беше добре свирен,с изключение на засадата при гола ни.Явно съдията още не беше на център
Червен картон на Лихт няма,защото първия беше меко казано преувеличен.А и за два поредни фала червен картон
не се връзва.Като фаловете не бяха чак толкова груби.
Червен картон на Лихт няма,защото първия беше меко казано преувеличен.А и за два поредни фала червен картон
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]