Официално : Върхът на идиотщината в Юве настъпи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Официално : Върхът на идиотщината в Юве настъпи
Супер, ще ги закриват ли вече тия продажници????
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
А на мен въобще не ми дреме за Ювентус.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Просто нз вече-толкова малоумни управници в тоя отбор не съм виждал откакто съм му фен сигурно!Може Диего и да не успя да разкрие чак на 100% потенциала си първия сезон,но пак вкара голове,направи асистенции и градеше в средата на терена,а сега какво-чакаме Мартинез и Акуилани(ако успее да изиграе някой мач) да ни правят атаките ли?Поне под наем да го бяха дали като чакат обиграване и не са доволни-най-малкото са дали 25 милиона за него,а и е сравнително млад!Тцтцтц,просто само срам и мъка идва от тоя отбор-добре,че е Дел Пиеро на 100 години пак да ни спасява,че е пълно с брак в тоя отбор и няк'ви никому неизвестни играчи под наем!Дано поне Красич се разиграе и поне малко да запълни празнината,която със сигурност ще остави продажбата на Диего 
Ki Cho написа:А на мен въобще не ми дреме за Ювентус.
ем като не ти дреме защо коментираш ???
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
- Middlesbrough
- Контакти:
трагедия , много съм разочарован , баси и простите управници 

Офтопик:
- storm
- Контакти:
Не виждам кой играч ,може да вземем класен при това .

Много лошо, че закриха Интертото. И без това сте отбор с традиции в този турнир 
Ми не е кои знае каква трагедия,по скоро беше трагично представянето на Диего в Юве.Да видим как ще се представи Красич той ще трябва да внесе фантазия и имайте търпение към Амаури досега контузии му пречеха тамън влизаше във форма и беше пресичан от контузия,той може да вкарва.
И аз съм потресен,но всяко зло за добро.Неговия заместник се казва Куалярела.До ден два ще е официално.Юве винаги е разчитал на италиански национали и затова направиха този ход,а и Дел Нери е доста голям патриот от тази гледна точка.Той беше треньор на Диего и във Порто и там беше голям провал за него.Явно стара закачка.Аз очаквам Пацини да акостира също при нас,още повече след напускането и на Тразеге.Пустата схема изяде главата на Диего.Дано дойде и жадувания ляв бег,че там сме най-уязвими.Един Варгас ще е супер попадение.Моите виждания за следващи трансфери са Пацини,Куалярела,Бурдисо и Варгас.Forza Juve

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
forzajuve написа:И аз съм потресен,но всяко зло за добро.Неговия заместник се казва Куалярела.До ден два ще е официално.Юве винаги е разчитал на италиански национали и затова направиха този ход,а и Дел Нери е доста голям патриот от тази гледна точка.Той беше треньор на Диего и във Порто и там беше голям провал за него.Явно стара закачка.Аз очаквам Пацини да акостира също при нас,още повече след напускането и на Тразеге.Пустата схема изяде главата на Диего.Дано дойде и жадувания ляв бег,че там сме най-уязвими.Един Варгас ще е супер попадение.Моите виждания за следващи трансфери са Пацини,Куалярела,Бурдисо и Варгас.Forza Juve
Варгас и Пацини добре,даже Пацини задължително голям играч(новия Бобо Виери).Обаче Куалярела твърдо не,немихаресва нищо впечетляващо нито техника нито физика има един силен удар и това.