JuveNews: Искат Бербатов в Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Re: JuveNews:Бербатов отива в Юве

Мнениеот da12 » 03 апр 2012 18:23

durex написа:
da12 написа:
durex написа:Халал да ви е :mrgreen:

Много смешно ама в първенството Бербатов има 7 гола, колкота двамата ви звездни нападатели Пацини и Форлан взети заедно. :lol: :lol: А всички знаем съра колко "често го пуска" в игра прави си сам сметката.

Ехх че си ми остроумен само. Това че в Англия може да вкараш гол от врата на врата, не значи че в Италия е така! Все пак в Италия има едно нещо наречено защита,което вие комерсиалните фенове на висшата лига едва ли знаете ;)

Аз просто констатирам не съм луд фен на Англия дори напротив виж на кой отбор съм фен на Юве и италианското първенство ми харесва много повече от английското. Ми добре ще ти дам пример с нашите тогава Матри и Вучинич имат двамата общо 16 гола в първенството.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 апр 2012 18:27

Ами приятел, като видиш кой ни беше треньор и в каква схема играехме как искаш Пацо и Форлан да имат много голове. Да не говорим че Форлан беше половин сезон аут поради контузии,а Пацо беше в сянката на Милито и все още е. Сега е твърда резерва от поне 7-8 мача,защото го е налегнала някаква суша. Факторите при тях двамата са много за това че нямат много голове.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 апр 2012 18:29

И аз виждам успех на Бербатов в Юве. Дано отиде при торинци :) Има какво да даде на отбора.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 апр 2012 18:29

Аз в подобен трансфер виждам удоволствие от това да виждам през 5 мин по сайтовете, какво става в Юве.. Юве ще стане най популярния отбор ще има много новини за него, а и много вероятно да купят Калчото, като естествено Юве ще е отбора който ще му предават мачове най много.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 03 апр 2012 18:31

storm написа:Аз в подобен трансфер виждам удоволствие от това да виждам през 5 мин по сайтовете, какво става в Юве.. Юве ще стане най популярния отбор ще има много новини за него, а и много вероятно да купят Калчото, като естествено Юве ще е отбора който ще му предават мачове най много.. :mrgreen:

+1987

Прав си и Бербатов може пак да стои на пейката, но задължително на Юве всичките мачове от груповата фаза на ШЛ ще се дават пряко по БГ Телевизия :lol: .

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 апр 2012 18:32

storm написа:Аз в подобен трансфер виждам удоволствие от това да виждам през 5 мин по сайтовете, какво става в Юве.. Юве ще стане най популярния отбор ще има много новини за него, а и много вероятно да купят Калчото, като естествено Юве ще е отбора който ще му предават мачове най много.. :mrgreen:

За това просто няма грам съмнение,че ще се случи.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 апр 2012 18:33

Берба има нужда от този трансфер, Ювен в ШЛ ми е много интересно да видя какво ще направят. Жалко, че и Ливърпул няма да са там...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 апр 2012 18:33

MuFc1878 написа:И аз виждам успех на Бербатов в Юве. Дано отиде при торинци :) Има какво да даде на отбора.

Има, при наличието на Куалярела,Дел Пиеро,Матри,Бориело,Вучинич ще си стои на скамейката пак! На него му трябва отбор в който да го ценят и който може да му осигури титулярно място!
Последна промяна от durex на 03 апр 2012 18:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 апр 2012 18:33

durex написа:За това че мястото му е точно в Италия. Колкото до Интер прав си че няма какво да прави и без това не го искам,защото много ще ни станат нападателите които са минали 30те години ;)

От стилът му на игра,както и дълголетието на футболистите играещи в Италианското първенство и то точно в тези двата отбора,които описах.Не зная на какво се дължи.Дали на медицинските екипи,дали на възстановителните процедури,дали на методиката на тренировките,но е факт,че ако иска даиграе повечко време,а не 1-2 години активно,там му е мястото.Относно стилът му на игра,дали го харесваш ти,аз или който и да е или не,това е без значение ;) Човекът се е доказал в две различни първенства и не вярвам аз и ти да сме по-големи специалисти от САФ,Мартин Йол или Клаус Топмьолер.Както и от ръководството на Ювентус де :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 03 апр 2012 18:36

durex написа:Халал да ви е :mrgreen:

Смешко!
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Върни се в “Ювентус”