Ювентус-Нордселанд (7.11/21.45) Champions League

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Ювентус-Нордселанд (7.11/21.45) Champions League

Мнениеот daniel875 » 08 ное 2012 21:56

bilyaletdinov написа:
daniel875 написа:Трудно ще се стигне до победа над "Челси". Ако съдията е отново благосклонен към балтиите на Бонучи, Киелини и ко, ще се случи, но иначе е изключено. За мен този мач е логично за завърши наравно.

Менторе , логично ще е да паднете в Белгия и отпаднете в най-смешната група ;)

"Милан" изживява период, който много рядко се случва. Толкова хора си тръгнаха и все пак ситуацията не е толково лоша. Ако не бяха съдиите, и миналият, и този сезон щяхте да се борите отново за "Лига Европа". Нали не си мислиш, че сте кой знае какво? Купата няма да я спечелите, дори и да прескочите групата, защото нямате такъв манталитет. Ако вие отпаднете от тази смешна група, значи сте много слаби. За отбор от трета урна подобна група е мечта. Групата на "Милан" не е чак толкова лека, колкото се говори. Никой не е казал, че е тежка, но с тези милионери и дори милиардери не се играе толкова леко. Още повече, когато са новоизлюпени.
Групата на "Ювентус" е много по - лека, а "россонерите" са отпадали в далеч по - слаби групи, но ти не помниш това.
В Белгия "Милан" не е губил и от този съперник и няма да загуби и сега, но е важно да спечели. Хубаво е, че двубоят е май с по - късен час от този на "Зенит".
Няма лесни мачове, още повече в период на обновление, но със сигурност "Милан" играе по - добре от "Юве". Просто няма кой да отбележи в съперниковата врата, липсва голмайстора. Оттам нататък е ясно, че когато резултати няма, почти всички ще кажат, че си играл слабо. Не е точно така.
За "Милан" класиране в следващата фаза ще означава в много голяма степен спечелване на купата, но за торинци е абсурдно да се говорят такива неща. Купата не могат да я спечелят много години напред освен ако Платини не ум пусне вересия.
Ти ми обясни как така харесваш "Евертън" и "Ювентус", защото аз не виждам много логика. "Евертън" навремето бяха отбор, какъвто торинци не са имали.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 ное 2012 12:17

daniel875 написа:
Групата на "Ювентус" е много по - лека.

След това твое мнение мисля , че не е нормално да дискутирам каквото и да е било с теб . Това твърдение уби и последната мисъл в главате ми , че разбираш от футбол :!:
[offtopic]Защо по дяволите си мислиш , че съм за Евертън ? Това , че имам такъв никнейм е случайност , просто това ми хрумна като си правих регистрация :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 09 ное 2012 19:50

bilyaletdinov написа:
daniel875 написа:
Групата на "Ювентус" е много по - лека.

След това твое мнение мисля , че не е нормално да дискутирам каквото и да е било с теб . Това твърдение уби и последната мисъл в главате ми , че разбираш от футбол :!:
[offtopic]Защо по дяволите си мислиш , че съм за Евертън ? Това , че имам такъв никнейм е случайност , просто това ми хрумна като си правих регистрация :lol:[/offtopic]

Хахах какво му обръщаш внимание на този шизофреник ;)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 09 ное 2012 23:33

Просто стария изживява доста неприятни моменти с Милан и вече оптимистичната му прогноза за това, как Милан щял да се вдигне и прочие разбира, че няма как да стане..Ако си спомняте миналата година, той си държеше на това и така един вид се успокояваше... Но стана така, че отбора му загуби титлата, а лятото ръководството им направи грешни и това доведе до катаклизма в отбора, който според мен ще се окаже доста голям този сезон..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ювентус”