bilyaletdinov написа:daniel875 написа:Трудно ще се стигне до победа над "Челси". Ако съдията е отново благосклонен към балтиите на Бонучи, Киелини и ко, ще се случи, но иначе е изключено. За мен този мач е логично за завърши наравно.
Менторе , логично ще е да паднете в Белгия и отпаднете в най-смешната група
"Милан" изживява период, който много рядко се случва. Толкова хора си тръгнаха и все пак ситуацията не е толково лоша. Ако не бяха съдиите, и миналият, и този сезон щяхте да се борите отново за "Лига Европа". Нали не си мислиш, че сте кой знае какво? Купата няма да я спечелите, дори и да прескочите групата, защото нямате такъв манталитет. Ако вие отпаднете от тази смешна група, значи сте много слаби. За отбор от трета урна подобна група е мечта. Групата на "Милан" не е чак толкова лека, колкото се говори. Никой не е казал, че е тежка, но с тези милионери и дори милиардери не се играе толкова леко. Още повече, когато са новоизлюпени.
Групата на "Ювентус" е много по - лека, а "россонерите" са отпадали в далеч по - слаби групи, но ти не помниш това.
В Белгия "Милан" не е губил и от този съперник и няма да загуби и сега, но е важно да спечели. Хубаво е, че двубоят е май с по - късен час от този на "Зенит".
Няма лесни мачове, още повече в период на обновление, но със сигурност "Милан" играе по - добре от "Юве". Просто няма кой да отбележи в съперниковата врата, липсва голмайстора. Оттам нататък е ясно, че когато резултати няма, почти всички ще кажат, че си играл слабо. Не е точно така.
За "Милан" класиране в следващата фаза ще означава в много голяма степен спечелване на купата, но за торинци е абсурдно да се говорят такива неща. Купата не могат да я спечелят много години напред освен ако Платини не ум пусне вересия.
Ти ми обясни как така харесваш "Евертън" и "Ювентус", защото аз не виждам много логика. "Евертън" навремето бяха отбор, какъвто торинци не са имали.