ПОГБАААААА : )
НЕ го грабвайте Де Челие за един мач , явно е в слаба форма , момчето ще се дигне : )
Бентнер се стара но до там , няма качества за Юве ...
Трябва да пресираме повече , като цяло можем много повече ... !
Чакаме мача в събота : )
Ювентус - Болоня (31.10/21:45ч.) Serie A
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Ювентус - Болоня (31.10/21:45ч.) Serie A
аз просто харесвам играчи "за отбора", които се стараят
Сезонът е дълъг и ще видим какво ще стане с представянето на Бенднер. За сега почва както очаквах и съм сигурен, че ще прогресира.

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
daniel875 написа:При победния гол имаше засада. Не знам каква е тази "дива" радост тук. Страничните или са много кьорави, или по - скоро второто,че го правят съвсем съзнателно. Живи и здрави, но така не става! Такава титла едва ли някой нормален човек би харесал. Лошото е, че отношението на федерацията се очертава да е същото и в бъдеще време, но затова пък България ще бие Италия там и онези ще загубят първото място в групата.
Хак да им е на жалките жабари!
Аз ви гледах случайно на репортаж. Няма смисъл човек да си губи времето или по телевизията, или по Мрежата, за да гледа скандални реферски отсъждания. Нали знаете каква е хватката? Крайният резултат и репортаж с всичко по - интересно. Там нещата се виждат много добре.
Момче пий си хапчета и престани да се излагаш вече.
daniel875 написа:При победния гол имаше засада. Не знам каква е тази "дива" радост тук. Страничните или са много кьорави, или по - скоро второто,че го правят съвсем съзнателно. Живи и здрави, но така не става! Такава титла едва ли някой нормален човек би харесал. Лошото е, че отношението на федерацията се очертава да е същото и в бъдеще време, но затова пък България ще бие Италия там и онези ще загубят първото място в групата.
Аз ви гледах случайно на репортаж. Няма смисъл човек да си губи времето или по телевизията, или по Мрежата, за да гледа скандални реферски отсъждания. Нали знаете каква е хватката? Крайният резултат и репортаж с всичко по - интересно. Там нещата се виждат много добре.
Сериозно ли мислиш,че има засада?!Брато,стегни се,или поне спри да усираш темите на Ювентус със малоумните си изказвания за разни конспирации,съдииски аванти и така нататък.Вече ставаш жалък

"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”
marchisio написа:daniel875 написа:При победния гол имаше засада. Не знам каква е тази "дива" радост тук. Страничните или са много кьорави, или по - скоро второто,че го правят съвсем съзнателно. Живи и здрави, но така не става! Такава титла едва ли някой нормален човек би харесал. Лошото е, че отношението на федерацията се очертава да е същото и в бъдеще време, но затова пък България ще бие Италия там и онези ще загубят първото място в групата.
Сериозно ли мислиш,че има засада?!Брато,стегни се,или поне спри да усираш темите на Ювентус със малоумните си изказвания за разни конспирации,съдииски аванти и така нататък.Вече ставаш жалък
Има засада. Ти чувал ли си, че когато се влияе на играта, се вдига флаг. Стопроцентова засада е това, но не искаш да я забележиш. Това, че Погба вкара гола, не означава, че беше правилно зачетен гол. Всеки мач едно и също, но така ще е.
Грешката за признаването на гола е поголовна и това се дължи на корумпираността на страничните слепци. Повторението много добре доказва засадата. Виж го пак!
Погба не е в такова положение, но другият ювентинец е. Маркизио, отдавна те знам, че не си обективен. Миналият сезон се закачаше за дузпите, но нищо не каза за размяната на купи с "Наполи" нали?
Мислите се за "Барселона", но не сте, а и защо преследвате лош пример?
Много приличате на "Ювентус" от времето на Липи при втория му престой. Тогава се зачитаха голове с ръце, от засада, даваха се дузпи за неправилно дишане. Този "Юве", ако мине рекорда на "Милан", ще е позор. Много е вероятно това да стане, но ще е фалшиво и грозно. Просто нямате мач, в който да не ви побутват или най - общо казано да няма скандал. Това е достатъчно показателно.
Ако в Лигата се провалите, при това в една от най - леките групи за трета урна, значи този отбор не става. Вашият отбор трябва да се бори за спечелване на трофея, но това е изключено да се случи. Той просто няма класа.
"Милан" също не печелеше много честно отличията си в миналото, но това на "бианконерите" меко казано граничи с наглост.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Абе братле,за да ВЛИЯЕ на играта,трябва да ДОКОСНЕ топката.Топката си стига до ПОГБА,и той я вкарва!Каква засада те гони,не знам.Обективен съм почти винаги-като ни помогне някой рефер-го признавам!Вас миналата година ви подпираха на ляво на дясно,даваха ви дузпи за щяло и нещяло.Без дузпите ибрахимович нямаше да стане голмайстор!Обаче твърденията ти за конспирации са толкова глупави,колкото и ръководството на отбора,който подкрепяш.Не е зле ти да станеш обективен,и да спреш да се излагаш.Те дори феновете на ***** във форума ти казваха че имаш проблеми,ама ти си продължаваш.Започни да се държиш като нормален човек!
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”
- bilyaletdinov
- Контакти:
marchisio написа:Абе братле,за да ВЛИЯЕ на играта,трябва да ДОКОСНЕ топката.Топката си стига до ПОГБА,и той я вкарва!Каква засада те гони,не знам.Обективен съм почти винаги-като ни помогне някой рефер-го признавам!Вас миналата година ви подпираха на ляво на дясно,даваха ви дузпи за щяло и нещяло.Без дузпите ибрахимович нямаше да стане голмайстор!Обаче твърденията ти за конспирации са толкова глупави,колкото и ръководството на отбора,който подкрепяш.Не е зле ти да станеш обективен,и да спреш да се излагаш.Те дори феновете на ***** във форума ти казваха че имаш проблеми,ама ти си продължаваш.Започни да се държиш като нормален човек!
+115

И този път ще победиш шампионе!
- Middlesbrough
- Контакти:
Верно че е малко кофти как осира всяка тема , но стига сте му обръщали внимание , може пък с пълен игнор все някога да спре , но едвали де :Д
ИГНОР и тва : )
ИГНОР и тва : )

Офтопик: