Ювентус - Парма | 25.08.2012г. | 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aseninski
Контакти:

Re: Ювентус - Парма | 25.08.2012г. | 21:45

Мнениеот aseninski » 26 авг 2012 12:51

ivo77 написа:2:0 :geek:

Браво!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 26 авг 2012 12:59

bilyaletdinov написа:
Sardukar написа:хаха Торес беше в конкуренцията на най-добрия футболист в света.... Джовинко е слаб футболист, но се надявам да има повече проблясъци.

Това не му пречеше да прави пропуски като срещу Юнайтед например :lol:

хаха все още не ти разбирам логиката на това малоумно сравнение ? Опитваш се да се закачаш, твърдиш, че Джовинко е от класата на Торес или? Не разбрах каква е връзката с аклиматизацията на Торес в ЧЕЛСИ с тази на Джовинко в ЮВЕ? Минаха само два официални мача и е рано да генерализирам представянето на Джовинко, но просто изразявам мнението си, че опасенията ми за неговия трансфер се реализират на 100% от подготовката и първите официални срещи! Посредствеността лъха от него на макс! Торес имаше проблем с реализирането, но в другите компоненти от играта показваше качество. Кажи едно отиграване или опит за такова на Джовинко вчера? Явно момчето е обременено от нещо, но това не трябва да го прави твърд титуляр! Пожелавам му да успее в ЮВЕ, но да си спечели възможностите, които да му позволят да го стори! В момента играе ПОСРЕДСТВЕНО! Дори не е активен! Мисля си, че играе само защото бил "юноша". Ама това е абсурдно и дори БОЛНО!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 26 авг 2012 15:09

Добре стартирахме с победа!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 авг 2012 20:05

Sardukar написа:хаха все още не ти разбирам логиката на това малоумно сравнение ? Опитваш се да се закачаш, твърдиш, че Джовинко е от класата на Торес или? Не разбрах каква е връзката с аклиматизацията на Торес в ЧЕЛСИ с тази на Джовинко в ЮВЕ? Минаха само два официални мача и е рано да генерализирам представянето на Джовинко, но просто изразявам мнението си, че опасенията ми за неговия трансфер се реализират на 100% от подготовката и първите официални срещи! Посредствеността лъха от него на макс! Торес имаше проблем с реализирането, но в другите компоненти от играта показваше качество. Кажи едно отиграване или опит за такова на Джовинко вчера? Явно момчето е обременено от нещо, но това не трябва да го прави твърд титуляр! Пожелавам му да успее в ЮВЕ, но да си спечели възможностите, които да му позволят да го стори! В момента играе ПОСРЕДСТВЕНО! Дори не е активен! Мисля си, че играе само защото бил "юноша". Ама това е абсурдно и дори БОЛНО!

Сравнението ми показва , че трудно дори за играч като Торес да се сработи с новия отбор , а какво остава за Джовинко . Връзката е , че е нужно време , а не от първите 2 мача да се прави преценка , че не бил за ЮВЕ и нямало да прокопса при нас . Нужно е търпение ... ;) Като дойде новия нападател и направи няколко слаби мача и него ли ще грабваме ? Вчера Себа игра слабо , но си личеше че има страхотно желание , търсеше топката , отправи един удар , просто не се получи . Твърдението ти , че той играе само 'щото е юноша , малко разваля позитивното мнение , което имам за теб ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Ювентус”