Полицията нахлу в дома на Конте

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Полицията нахлу в дома на Конте

Мнениеот loko1 » 29 май 2012 14:55

Де е нашата прокуратора :oops:

Само как спорите ТВ фенове :lol:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 30 май 2012 12:27

Господа,фенове на Интер.Толкова ли ви е гадно,че отново се връщате там,където ви е мястото,че се захващате за неща,който нямат НИЩО общо с Ювентус?!Като Виери е уговорял мачове докато е играел за вас,по вашата логика и ПРинтер е замесен!!Наистина сте много,ама много жалки.
Даниел,ще те помоля да извадиш някакви доказателства,за това как Ювентус е уреждал мачове,защото такива НЯМА!!И нали знаеш,че само Берлускони ви спаси и вас от сезон в Серия Б ;) Ама много говориш за другите,а не гледаш пенсионерския си клуб.Жалкари!!!!
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 30 май 2012 12:32

Ето какво казва Конте за скандалните арести вчера и днес в Италия :

" В началото искам да кажа, че моята история първо на футболист, а после на треньор, говори сама по себе си. Винаги съм демонстрирал честност, коректност. Можете да питате за това съотборниците ми, играчите ми, съперниците ми. Аз винаги искам да спечеля на терена и използвам всичките си качества за това. Със Сиена спечелихме едно първенство на Серия В с много трудности, саможертва и сълзи с една група от невероятни момчета. Повтарям още веднъж, че съм далеч от всякакви схеми и не съм наясно с фактите. Днес ме разследват по подозрения в съучастие и дори обискираха къщата. Четох всичките писания в медиите и първото нещо, което ми идва на ума е въпроса, защо прокурора не ме повика на разпит, преди да прати полицията в дома ми пред двегодишната ми дъщеря и съпругата ми? "

Андреа Аниели също застава твърдо зад Конте и Бонучи и обяви , че ръководството на Ювентус , ще наеме адвокати ако е нужно , за да излезе истината наяве . Аниели успокоява всички фенове , че през следващия сезон Ювентус , ще е в Шампионска лига с треньор Конте и казва , че познава Конте от доста години като играч , човек и треньор и знае , че той е сериозен човек , който не би се забъркал в такъв скандал . Конте и Бонучи са били разпитани днес , но няма повдигнати обвинения .

Peace out,bitchez \\ //
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

InVerse
Контакти:

Мнениеот InVerse » 30 май 2012 12:57

Като отваряш тема поне гледай информацията ти да е актуална и правилна и да не правиш догадки на фона на това как си прочел една новина.Никой от представителния отбор на Ювентус не е отстранен от лагера на италианския национален отбор.Кришито е юноша,но не и футболист на Ювентус.Да кажеш,че действията на един футболист са чисто и просто последствие от това в кой клуб е израснал,а не просто на характера и манталитета му,е като да изкараш на показ ограничеността на интелекта си.За момента няма доказана вина нито на Конте,нито на който е да е друг представител на отбора Ювентус.Явно имаш прекалено много свободно време за да пускаш подобни теми и за това бих те посъветвал вместо това да правиш нещо малко по стойностно.

П.П:Морати сигурно се надява пак да удари кьоравото и да накажат Юве и Милан.Тоя път обаче май не му се и харчат пари за селекция,та не знам как ги мисли тези работи.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 07 юни 2012 16:47

Ей пишлегари Ювентус стана Шампион и се почна пак....Нека нека , ще ви еб*м дълго време гадни служебни утайки.... Колкото до автора на темата му пожелавам само 10 години да чака да види нова титла ....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ювентус”