Мнениеот daniel875 » 09 фев 2012 09:49
Алегри е много прост човек или поне така изглежда след снощната пресконференция. Не може да обвиняваш играчите си след провала у дома. Колко пъти трябва да се случи едно и също нещо, за да проумее, че не бива така? "Тотнъм", "Палермо", "Ювентус"? Това не може да продължава. Ако зависеше от мен, след снощния мач, колкото и да е странно, бих го уволнил.
Какво е това втурване на отбора в последните минути? И то такова, че има оголване на защитата. Не стига, че отборът е доста слаб в момента след множеството контузии, че трябва да играе по - предпазливо, но и тук се вижда очебийно треньорска тактическа неграмотност.
Естествено, че и "бианконерите" не играха с голяма част от титулярите. Явно и двата отбора мислят повече за шампионатния сблъсък, а и за бъдещето. Не може обаче да ти вкарат гол в 84-та минута на твой терен, след като си направил толкова аматьорска грешка.
Амброзини колко пъти трябваше да сгреши, за да бъде сменен! Та той вкара на практика гола за "Ювентус" с непохватното си изчистване, а преди това още три пъти поне подаде топката на съперника на тепсия.
Нищо още не се е случило фатално, но съм меко казано бесен. Време е "Милан" да си намери не толкова нови играчи, а нов треньор, който да може да ги подреди. Златан определено издиша и беше грешка включването му в титулярния състав. Защо Пипо не влезе в игра? Какъв е този страхливец, който ръководи от скамейката отбора на "Милан"?
Предстоящият мач в Удине ще е доста труден. Не мисля, че "Милан" ще победи, но не мисля и че ще загуби. Няма какво да се лъжем - като цяло тимът е слаб. Тук става дума за липса на класа. Сега "Юве" са силни, защото не играят в Европа. Не съм толкова убеден, че догодина ще имат толкова добро представяне. След Калчополи италиаското първенство не е същото, но с времето ще излезе от дупката.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!