Милан-Ювентус 08.02/21.45ч. 1/2 финал Купа на Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Милан-Ювентус 08.02/21.45ч. 1/2 финал Купа на Италия

Мнениеот shumnaliq » 09 фев 2012 09:30

Sardukar написа:Харесва ми какво е казал Конте за Касарес. Голът на Милан стана след пробив в неговата зона, а при 2:1 пак го подминаха като пътен знак! Трябва да играе много по-стабилно в защита иначе няма да стане ! Вкара два много важни гола(вторият истински шедьовър), но главните му задължения са в защита, защото няма да може всеки мач да надвкараме съперника!
Иначе ЮВЕ наистина е специален клуб. С 3-4 дървета сред титулярите бихме Милан в Милано...... БРАВО НА КОНТЕ!

БРАВО НА КОНТЕ!!!!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 фев 2012 09:35

shumnaliq написа:
Sardukar написа:Харесва ми какво е казал Конте за Касарес. Голът на Милан стана след пробив в неговата зона, а при 2:1 пак го подминаха като пътен знак! Трябва да играе много по-стабилно в защита иначе няма да стане ! Вкара два много важни гола(вторият истински шедьовър), но главните му задължения са в защита, защото няма да може всеки мач да надвкараме съперника!
Иначе ЮВЕ наистина е специален клуб. С 3-4 дървета сред титулярите бихме Милан в Милано...... БРАВО НА КОНТЕ!

БРАВО НА КОНТЕ!!!!

Конте е казал, че трябва да подобри играта си в защита, а аз дадох обосновка защо ;) Да не стане грешка :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 фев 2012 09:49

Алегри е много прост човек или поне така изглежда след снощната пресконференция. Не може да обвиняваш играчите си след провала у дома. Колко пъти трябва да се случи едно и също нещо, за да проумее, че не бива така? "Тотнъм", "Палермо", "Ювентус"? Това не може да продължава. Ако зависеше от мен, след снощния мач, колкото и да е странно, бих го уволнил.
Какво е това втурване на отбора в последните минути? И то такова, че има оголване на защитата. Не стига, че отборът е доста слаб в момента след множеството контузии, че трябва да играе по - предпазливо, но и тук се вижда очебийно треньорска тактическа неграмотност.
Естествено, че и "бианконерите" не играха с голяма част от титулярите. Явно и двата отбора мислят повече за шампионатния сблъсък, а и за бъдещето. Не може обаче да ти вкарат гол в 84-та минута на твой терен, след като си направил толкова аматьорска грешка.
Амброзини колко пъти трябваше да сгреши, за да бъде сменен! Та той вкара на практика гола за "Ювентус" с непохватното си изчистване, а преди това още три пъти поне подаде топката на съперника на тепсия.
Нищо още не се е случило фатално, но съм меко казано бесен. Време е "Милан" да си намери не толкова нови играчи, а нов треньор, който да може да ги подреди. Златан определено издиша и беше грешка включването му в титулярния състав. Защо Пипо не влезе в игра? Какъв е този страхливец, който ръководи от скамейката отбора на "Милан"?
Предстоящият мач в Удине ще е доста труден. Не мисля, че "Милан" ще победи, но не мисля и че ще загуби. Няма какво да се лъжем - като цяло тимът е слаб. Тук става дума за липса на класа. Сега "Юве" са силни, защото не играят в Европа. Не съм толкова убеден, че догодина ще имат толкова добро представяне. След Калчополи италиаското първенство не е същото, но с времето ще излезе от дупката.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 фев 2012 12:54

marchisio написа:
milan199440barca написа:Честита победа. Напълно заслужена. Резултатът означава класиране на финал, няма какво да се лъжем. Вторият гол беше много красив и майсторски. Още в 6-7 кръг на Серия А написах тук в една тема, че Ювентус няма да загуби мач през сезона. Ако това стане, главна заслуга ще има Конте. В момента той е най-добрият млад италиански треньор. Много добър мач и за Пирло. Жалко, че ръководството на Милан го даде на Ювентус.

Мерси,успех в ШЛ ;)

Колкото по-дълго в ШЛ, толкова по-добре ... и за двата отбора :)

Потребителски аватар
NastuS83
Контакти:

Мнениеот NastuS83 » 09 фев 2012 15:19

Честита победа Ювентинци !!! Точно заради това се радвах по-рано на Милан за съперник в полуфинала , защото отдавна имат комплекси от Юве :twisted: Много добре изигран мач от почти всичките ни футболисти ( без 1-2 ) , и голямо БРАВО на Конте !!! Не , той за мен не е треньор сьс супер класа , но е най-сърцатият и обичащ отбора си от всички останали треньори !!! А това много пьти носи успех !!! Касерес доказа , че заслужава и се наслаждава да носи черно-бялата фанелка !!! БОЛОНЯ , идва вашият ред :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 09 фев 2012 18:59

На този мач ми се губи нещо,а можеби някой го е видял.Конте тегли конско на някой преди третата смяна.Много приличаше на конското към Красич.Според мен Елиa го е отнесъл,защото всички очаквахме Естигарабия да бъде сменен,а Елиа загряваше,а в последтсвие влезе Мароне.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 09 фев 2012 21:29

С малко закъснение, поради фактори, които не зависят от мен..Това щеше да ми е коментара след последния съдийски сигнал..

ФОРЦА ЮВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЙАЛК:ДЙСКГЙДАКГЙДКСЙГСДФЛКЙГБЛК:ФДЙГЖДЛС:ЙАГСЛ:КФЛ:СКФЛС:КДСЛ:КДЛС (party) (party) kshfjksdahgkjdahfkjsfhjk

KASEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES ASLGJvsdkgjskl.. точка.. :mrgreen:

Потребителски аватар
Gorden
Контакти:

Мнениеот Gorden » 09 фев 2012 23:43

Сиена спечелиха първия си мач с Наполи с 2:1 :) доста голяма изненада. Наполи нямаха късме накрая иначе имаха шансове да направят поне равен.

Върни се в “Ювентус”