Лука Тони в ИНТЕР-??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Лука Тони в ИНТЕР-??

Мнениеот _RoKi_ » 08 дек 2009 13:19

Интер гласи Лука Тони за заместник на Ето’о

Изображение

Интер обмисля да отправи предложение към Байерн Мюнхен за изпадналия в немилост Лука Тони. Италианският шампион може да се пробва за нападателя през януари, информира „Gazzetta dello Sport”.

„Нерадзурите” ще изгубят за известно време Самуел Ето’о през зимата, който трябва да се присъедини към националния отбор на Камерун за Купата на Африканските нации. Моуриньо ще търси вариант как да закърпи нападението си и може да се обърне именно към услугите на Тони.

Интер има интерес към звездата на Лацио Горан Пандев. Делото, което се води между клуб и играч за разтрогване на правните отношения обаче се проточва и от „Сан Сиро” започват да се оглеждат за други варианти.

В същото време, Тони е на нож с наставника на Байерн Луис ван Гаал и попадна в групата на отбора в последните три мача единствено за двубоя с Хановер, като тогава остана на пейката и така и не се появи в игра.

Бившият ас на Фиорентина на няколко пъти изрази желанието си да смени клубната си принадлежност, като на скоро сподели, че желае да се върне в Италия.

Лично аз мисля,че тони не е добър вариант за заместник на Ето`о...Определено не е във форма,а и този сезон никакъв го няма-но все пак Моуриньо си е доказан специалист 8-)

Hq-team
Контакти:

Re: Лука Тони в ИНТЕР-??

Мнениеот Hq-team » 08 дек 2009 14:31

Така е, още Ето'о не е влязал във форма, но пък все пак, както знаеш, и Тони много не играе за Байерн Мюнхен. Така че едва ли ще го привлече Интер него, като така ще имат двама играчи, които не са във форма ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 дек 2009 14:45

Според мен няма начин той да заиграе на Джузепе Меаца.Пандев е по възможно да дойде,но не и Тони...недоказал се футболист...

v0lt0v
Контакти:

Мнениеот v0lt0v » 08 дек 2009 15:38

Тони ли е недоказал се футболист :shock: :?:
Говедаааа сини вий пак сте втории а ний 4ервено бели шампиониии!!!
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 дек 2009 17:22

v0lt0v написа:Тони ли е недоказал се футболист :shock: :?:

Я ми кажи с кое се е доказал? Да доказал се е че неможе да бележи и е голям некадърник

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 08 дек 2009 17:29

и според мен Пандев е по добрия вариан дано него да вземат
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

Върни се в “Интер”