Барселона -Интер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Барселона -Интер

Мнениеот battlestar31 » 23 ное 2009 15:59

аз не съм фен на Интер но стискам палци дано прекарат Барселона :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Барселона -Интер

Мнениеот unist_gp » 23 ное 2009 16:03

и аз имам усещане,че Интер ще забият следващия пирон в ковчега на Барса този сезон. Срещу дървеняците от Билбао бяха много импотентни, а Етоо и Лусио правят много бърза играта на Интер този сезон. Точно обратното прави тролеят ибрахимович. Барса няма да вземе точка от двата мача срещу Интер и ДинКиев

Потребителски аватар
Щефан_ Ефенберг
Контакти:

Мнениеот Щефан_ Ефенберг » 23 ное 2009 16:04

Барселона -Интер,щесе борят за 3 място 2 ще e РУБИН КАЗАН

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 ное 2009 16:06

Победа за Барса

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 23 ное 2009 16:08

И аз мисля че Ето'о ще им покаже на 'Барцилонъ' каква грешка сътвориха с най-безумния си трансфер....!!!

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 23 ное 2009 16:12

unist_gp написа:и аз имам усещане,че Интер ще забият следващия пирон в ковчега на Барса този сезон. Срещу дървеняците от Билбао бяха много импотентни, а Етоо и Лусио правят много бърза играта на Интер този сезон. Точно обратното прави тролеят ибрахимович. Барса няма да вземе точка от двата мача срещу Интер и ДинКиев

Точно пък щото всички прибързано отписаха Барса заради малко по-слабия период, аз мисля че в такъв тежък момент ще се вдигнат и ще припомнят на всички, че са най-добрият отбор на света! Сега ще отупат Интер, а после и Беличките ще хапнат дръвцето, та да си знаят мястото!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 ное 2009 16:13

Барса ще се отпушат - това е сигурно :!: Такъв мач , от който им зависи класирането в следващата фаза , ще бъде приет насериозно от каталунците ! Вярно е , че не биха Атлетик Билбао , но това не значи нищо - абсолютно нищо . Фен съм на Барса от много години и мога да кажа - че в момента имат един от най-добрите състави изобщо в историята им . Първо Рийкард направи един силен отбор-победител , но липсата на дисциплина и характер през последния му сезон начело на тима го провалиха , но Пеп Гуардиола върна реда в съблекалнята , изгони ненужните и сега разполага с най-доброто ! Сигурен съм , че Барса пак ще спечели титлата и още 2-3 купи и съм още по-убеден , че ще спечелят мача !
Интер е силен отбор - те са ми любимият отбор от Калчото - но ако трябва да избирам между тях и испанците - ще избера Барса ;) Интер бият наред в Италия - но и те за малко да паднат от Динамо Киев ;)
Факт е - че Барса се измъчи срещу Рубин Казан в ШЛ - но ако сега бият Интер и се класират - победата ще им е много по-сладка и славна !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 23 ное 2009 16:18

Аз не очаквам шоу от този мач и мисля ,че Интер няма да загуби ,дори мисля да сложа някой лев на Х!Иначе се надявам накрая двата отбора да продължат а не да гледам затворен футбол от Казаните!

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 23 ное 2009 17:22

0-0
Само Черно море,Интер и Тотнъм

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 23 ное 2009 17:28

Много важно е дали Меси и Ибрахимович ще се възстановят за мача. Според медиите Ибра тренира на пълни обороти а Меси има шанс да се оправи. Интер не е някакво страшилище а не знам там дали ще играе много важен играч като Снайдер. Така че поне дано стане хубав мач, а не 0-0. От мене GG, a по точни прогнози ще дам за останалите мачове в Шампионската лига днес.
Последна промяна от yarkost на 24 ное 2009 10:01, променено общо 1 път.

Върни се в “Интер”