Португалската легенда Луиш Фиго благодари на Интер за чудесния си период, който прекара в клуба. Ветеранът говори също и за Жозе Моуриньо, Роберто Манчини и бившия си клуб Реал Мадрид.
„Тук в Милано изживях най-добрите четири години през цялата си кариера. Вниманието, което получих в Интер, е невероятно. Искам да благодаря на всички тук в клуба. Това са неща, които остават в теб до края на живота ти”, заяви Фиго.
„Искам да се извиня и за случаите, в които не успях да дам най-доброто от себе си. Отношенията с клуба ще продължат и сега, когато се оттеглям. Тепърва ще реша, какво да правя, когато стана по-стар, но сега реших да прекарам повече време с моето семейство”.
На „Сан Сиро” Фиго имаше проблеми с Роберто Манчини, но след напускането на италианеца, заигра много по-добре. „Пристигането на Моуриньо ми даде шанс да завърша кариерата си на най-високо ниво. Знаех, че той ме уважава и можех да започна от нулата. Не е хубаво да бъдеш на място, където си втори избор. Не искам да стоя в отбор само за да изкарвам пари. Моуриньо е спечелил всичко в своята кариера и се надявам да направи Интер по-силен. С Манчини имах професионални отношения”, обясни бившият играч на Барселона и Реал.
„Напуснах Реал Мадрид, защото имах още година от моя договор и не играех. Бях нещастен в Испания и не се интересувах от парите. Чувствах, че още мога да дам много на футбола и затова избрах Интер”.
„Много съм щастлив със своята кариера. Имах късмет, но работих здраво за всичко, което съм спечелил”, допълни Фиго.
И НИЕ ТИ БЛАГОДАРИМ ЗА НЕЗАБРАВИМИТЕ МИГОВЕ!
Фиго благодари на Интер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Фиго благодари на Интер
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Фиго благодари на Интер
Голям футболист!Футбола се нуждае от хора,като него.