Официално: Интер има нов собственик, Морати предаде властта на Тохир
Италианският гранд Интер официално има нов собственик. Досегашният собственик и президент на клуба Масимо Морати обяви, че е постигнал споразумение с индонезийския бизнесемен Ерик Тохир. Според неофициална информация Тохир вече притежава 70% от акциите на "нерадзурите". "Всичко е подписано, до няколко часа ще има официално съобщение", заяви пред клубния сайт на "черно-сините" Морати, който стана собственик на клуба през 1995 година. "Дали съм доволен? Да. Отне ни известно време да стигнем дотук, но в крайна сметка успяхме и всичко изглежда наред", каза още Морати, като добави, че обича клуба, но в същото време чувства облекчение, че оставя Интер в "добри ръце". Морати сподели още, че все още не знае дали той или някой друг ще изпълнява ролята на президент на клуба. Попитан дали решението кой ще е президент на Интер ще зависи от него, той отговори: "Да, вярвам, че ще е така. Ще видим". 43-годишният Ерик Тохир вече има опит в управлението на спортни клубове. Той е част от консорциума, който притежава отбора от НБА Филаделфия Севънтисиксърс и е мажоритарен собственик на тима от МЛС Ди Си Юнайтед.
Официално: Интер има нов собственик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Официално: Интер има нов собственик

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Поредният богаташ,който иска да натрупа слава край футбола.Тоя не съм го чувал никога.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Каква е реакцията на феновете на Интер? Доволни или не чак толкова 

Parmalat написа:Поредният богаташ,който иска да натрупа слава край футбола.Тоя не съм го чувал никога.
Ти да не би да работиш в списание "Форбс" та претендираш да познаваш всички богаташи-милиардери. А и предполагам че на него е през .... дали си го чул, та да си купува Интер с цел да го чуеш ти и други фенове.
MuFc1878 написа:Каква е реакцията на феновете на Интер? Доволни или не чак толкова
stefani написа::) Празнуват с индонезиеца защото от днес започвал Курбан байрям![]()
![]()

дано да е за добро в Италия Интер ми е на сърцето.
LEVSKI_FOREVER
Леко скептично съм настроен - Морати си е Морати, Интер е един вид наследство от баща му, а тоя кой е ? Някакъв дръпнат, на всичкото отгоре циганяга, дето е наследил някой лев от баща му. Филаделфия не са нищо особено като отбор 

Леевски, оле

- Andreev_Levski
- Контакти:
Не съм фен на Интер ,но им пожелавам успех да ги видим с новият президент как ще изглеждат..
Картонените са там, където им е мястото - в средата на таблицата. От тук да правят каквото искат.