Манчестър VS Интер-Прекрасен мач
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Манчестър VS Интер-Прекрасен мач
Много хубав мач , но Интер тоя път нямат късмет! Все пак да не забравяме, че в Милано Юнайтед бяха по-добрият отбор! Има още време, но Интер май за поредна година няма да направи нещо интересно в ЕКТ!
Последна промяна от АСМ1899 на 11 мар 2009 23:51, променено общо 1 път.
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
- Lord of memories
- Контакти:
Re: МанчестърVSИнтер-Прекрасен мач
Въпреки че водим 2 - 0 ('70) , не съм доволен главно от защитата, също я няма комуникация м/у халфовете, играем с 50% от потенциала си.
Последна промяна от Lord of memories на 11 мар 2009 23:12, променено общо 1 път.
GGMU
- toni_montana
- Контакти:
АСМ1899 написа:Много хубав мач , но Интер тоя път нямат късмет! Все пак да не забравяме, че в Милано Юнайтед бяха по-добрият отбор! Има още време, но Интер май за поредна година няма да направи нещо интересно в ЕКТ!
И аз съм на същото мнение..

Тоя барбуков да му дадат един шезлонг да поспи малко. Ебати мързеливото човече... Да пусне тевез по добре...
От утре съм локомотивец!
Честита победа !!!Много СпЕцИаЛеН МАЧ.ЧАО МАУРИНЬО ,приятен полет .Що се отнася до нашия човек слаб мач но най-важна е победата!!
РОНАЛДО ГЛАВАТА А НЕ АНДРИАНО РЪКАТА
- [1948]CSKA
- Контакти:
честита победа на всички фенове на Манчестер играта неми хареса много НО важна е победата

Май само Рома се държат от италианците! Жалко за Интер-веднъж да ми харесат как играят и те ще вземат пак да отпаднат- като по-навик им е станало!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Glorhy Man United!Юнайтед се пазиха за съботния мач с Лузърпуул,който би решил окончателно титлата в Премиършийп!Тази година изравняваме постижението на мърсисайдци,а догодина излизаме напред!Честито на всички фенове на Ман Юнайтед....жалко,че Румен Янков не видя този мач.Почивай в мир Румене-ние ще подкрепяме "Червените дяволи"и заради теб!