Официално: Интер уволни Бенитес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Sky Sports: Уволниха Бенитес от Интер

Мнениеот durex » 22 дек 2010 12:31

tatusindo написа:
durex написа:Все още не е уволнен, стига сте правили тема след тема!!!

А ти искаш ли да го уволнят? Просто ми е любопитно ;)

Не,защото спряганите треньори за негов заместник са много под неговото ниво и предпочитам да остане,така и така започнахме да си възвръщаме формата! Аз съм на този принцип: Когато назначаваш нов треньор,трябва да го оставиш до края на сезона!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 дек 2010 12:32

Морати: Бенитес остава в Интер

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 22 дек 2010 12:34

СБОГОМ РАФА!-може би не си толкова слаб треньор, направи чудеса с безнадеждният иначе Ливърпул, но явно не пасна на ИНТЕР. Кой трябва да е треньор на ИНТЕР.....Защо не Спалети или Вияш Боаш....а защо не великият Зинедин Зидан който в момента се учи от най-добрият-Жозе Моуриньо, след време да не стане треньор на ИНТЕР? ;)

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 22 дек 2010 13:02

mrazq_4ervenoto написа:СБОГОМ РАФА!-може би не си толкова слаб треньор, направи чудеса с безнадеждният иначе Ливърпул, но явно не пасна на ИНТЕР. Кой трябва да е треньор на ИНТЕР.....Защо не Спалети или Вияш Боаш....а защо не великият Зинедин Зидан който в момента се учи от най-добрият-Жозе Моуриньо, след време да не стане треньор на ИНТЕР? ;)

:lol: :lol: :lol:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 дек 2010 13:06

durex написа:Аз съм на този принцип: Когато назначаваш нов треньор,трябва да го оставиш до края на сезона!

Защо?В крайна сметка на всеки треньор му се търсят все някакви резултати.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 дек 2010 13:11

styopa написа:
durex написа:Аз съм на този принцип: Когато назначаваш нов треньор,трябва да го оставиш до края на сезона!

Защо?В крайна сметка на всеки треньор му се търсят все някакви резултати.

Как защо? Как може да уволниш треньор посредата на сезона,при условие,че ти е спечелил 2 купи до момента? Отделно слабите резултати се дължаха и на многото контузени играчи,а сега всички са налице и ако бъде уволнен сега,то новия ще иска да налага своя стил на игра,а време за експерименти вече няма,затова е по-добре Рафата да остане поне до края на сезона.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 дек 2010 13:18

мноу сте ми смешни като кажете , " Миналата година спечелихме всичкои сме много изморени" и за тва ся има спад , ами ако бяхте изгубили финала на ШЛ , и в последния кръг бяхте 2-ри , сигурно нямаше да има спад , въпреки че сте изиграли толкова мачове колкото и като станахте шампОани
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 дек 2010 13:19

South_Park написа:мноу сте ми смешни като кажете , " Миналата година спечелихме всичкои сме много изморени" и за тва ся има спад , ами ако бяхте изгубили финала на ШЛ , и в последния кръг бяхте 2-ри , сигурно нямаше да има спад , въпреки че сте изиграли толкова мачове колкото и като станахте шампОани

Къде видя да съм писал такова нещо?

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 22 дек 2010 13:23

Уф, честно писна ми. Sky Sport - Рафа е уволнен !След половин час Морати - Рафа не е уволнен ! Gadzetta dello Sport - Рафа е уволнен ! След малко, агентът на Рафа - Рафа не е уволнен. :evil: :evil: :evil: След малко пак - Уволняват Рафа след Коледа. Е...????!!!????
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 дек 2010 13:31

durex написа:
South_Park написа:мноу сте ми смешни като кажете , " Миналата година спечелихме всичкои сме много изморени" и за тва ся има спад , ами ако бяхте изгубили финала на ШЛ , и в последния кръг бяхте 2-ри , сигурно нямаше да има спад , въпреки че сте изиграли толкова мачове колкото и като станахте шампОани

Къде видя да съм писал такова нещо?

не съм казал че ти си го казал, говоря попринцип и не само за Интер ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Интер”