Интер - Байерн Мюнхен (23/02/2011/21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Байерн Мюнхен (23/02/2011/21:45)
С по дефанзивна игра трябваше да водим вече с 3:0...
За мен дори е по-добър по продукция дори от Арсенал Барса .. като цяло страхотен Интер не очаквах такава дисциплинирана и точна игра от италянците .. определено са по-добрия отбор и заслужават да водят .. Ето'о е просто безупречен заедно с Уесли.. 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
durex написа:С по дефанзивна игра трябваше да водим вече с 3:0...
Точно,много пропуски направихме според мен Пандев трябва да влезне или Коутиньо да раздвижи малко играта,на Байерн защитата е много рехава,но трябва сериозен натиск ..
Лошото е ,че когато им спрем атака,понякога бъркаме в паса и така на контра може да ни мушнат някой смешен гол...
Много рядко губите топката съвсем сериозно страхотно играете заслужавахте да водите поне с 2 гола .. Уесли и Ето'о направо правят пихтия защитата на баварците ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
такае ама леонардо няма да рискуваЖоржиньо написа:durex написа:С по дефанзивна игра трябваше да водим вече с 3:0...
Точно,много пропуски направихме според мен Пандев трябва да влезне или Коутиньо да раздвижи малко играта,на Байерн защитата е много рехава,но трябва сериозен натиск ..
За сега играем така добре,така че за момента не са нужни някъкви смени...ще ги дебнем на контра и все една би трябвало да влезе..дано само не се уморят рано,че баварците ще ни лепнат тогава
Жоржиньо написа:Точно,много пропуски направихме според мен Пандев трябва да влезне или Коутиньо да раздвижи малко играта,на Байерн защитата е много рехава,но трябва сериозен натиск ..
Не си прав

Защитата на Байерн е слаба през това полувреме! Иначе има адреналин в този мач, признавам

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Гредата на Рибери и пропуска на Гомез не са ли положения за вас че се вайкате как трябвало да водите и колко много положения сте имали.
Последна промяна от buffon на 23 фев 2011 22:42, променено общо 2 пъти.
MCMXIII написа:Жоржиньо написа:Точно,много пропуски направихме според мен Пандев трябва да влезне или Коутиньо да раздвижи малко играта,на Байерн защитата е много рехава,но трябва сериозен натиск ..
Не си прав![]()
Защитата на Байерн е слаба през това полувреме! Иначе има адреналин в този мач, признавам
Ми негледам Манчестър и французите,но съм убеден,че нашия мач е 25436 пъти по-интересен от другия