Тотнъм - Интер (7 Март | Четвъртък |22:05)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Тотнъм - Интер (7 Март | Четвъртък |22:05)

Мнениеот shotgun blues » 07 мар 2013 23:15

ИНТЕР изгледжа като отбор от старци ,които едвам се движат и дейстат на забавени каданси в сравнени с бързия и раздвижен отбор на ТОТНЪМ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 мар 2013 23:17

Авалокитешвара написа:
bilyaletdinov написа:
Авалокитешвара написа:Не виждам какво толкова е станало. Както от началото на турнира казвам, това е един тъп турнир, който не ни трябва. То и по състава ни си личи, че не ни пука много-много за малоумния турнир. А дали отборът става или не става ще се види от крайната позиция в Италия след 38 кръг.
От друга страна е и обяснима агресията на шпорите. Отборът им не е лош, но никога няма да постигне нещо кой знае колко голямо и да, за тях победата в ЛЕ може и да е успех. За нас турнирът е само излишно бреме.

Не съм съгласен . Турнирът си е добър , просто отборът и треньорът ви не стават . Помня едни ваши епични мачове със Спартак Москва преди около 12-13г. в същия този турнир , ама тогава играеха Роналдо, Симеоне ..

Аааа, виж сега. Онова преди 15 години беше друго. Тогава турнирът на Уефа беше силен. Беше престижен. Не колкото КЕШ, разбира се, но престижен. Сега е друго. От 2000 година е друго. От 2000 г. в турнира играят 5 и 6 от трите най-силни първенства (с всички условности на това най-силни). Тогава се появи и онази огромна разлика в парите за ШЛ и за УЕФА. И на практика УЕФА уби турнира. Дали треньорът става или не, както и отборът, е съвсем отделна тема. Аз мисля, че ние имаме класата да вземем турнира ако наистина го искаме. Тотнъм не е по-силен от нас. Но на мен не ми пука за тъпия турнир, защото победата само ще увековечи това, че предния сезон е бил мега провал за нас. Защото ако не спечелим турнира след 10 години никой няма да помни, че предния ни сезон е бил провал.
И с 5:0 да паднем не ме притеснява. Притесняват ме загубите от Сиена, от Фиорентина, от Рома, Удинезе, Аталанта и Парма. Тези загуби ме притесняват, не някакви си шпори. Единственото, което ни донесе тъпия турнир досега е дългосрочна контузия на Милито. Той само това и може да ни донесе - контузии и излишна умора.

Напълно съм съгласен!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 мар 2013 23:18

shotgun blues написа:ИНТЕР изгледжа като отбор от старци ,които едвам се движат и дейстат на забавени каданси в сравнени с бързия и раздвижен отбор на ТОТНЪМ

Тъй ли? Не бях го забелязал

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 мар 2013 23:19

За съжаление сме най-слабият отбор в европейските турнири в момента, дано прокопсаме за 4-то,5-то място в Серия А.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 мар 2013 23:20

W84me написа:За съжаление сме най-слабият отбор в европейските турнири в момента, дано прокопсаме за 4-то,5-то място в Серия А.

Пич, има лесно, спираш телевизора и край с мъките ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 мар 2013 23:21

durex написа:
W84me написа:За съжаление сме най-слабият отбор в европейските турнири в момента, дано прокопсаме за 4-то,5-то място в Серия А.

Не може ли тия да спрат с футбола и да прекратят мъките на милиони други хора?

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 мар 2013 23:24

W84me написа:
durex написа:

Не може ли тия да спрат с футбола и да прекратят мъките на милиони други хора?

И 5:0 да падаме аз продължавам да пея Pazza Inter! Ако от такива загуби спра да подкрепям отбора..то смятай какъв фен трябва да съм. Не виждам нищо ненормално, ние със дрийм тийма неможахме да ги бием Тотнтъм, та искаш с този отбор?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 мар 2013 23:29

durex написа:И 5:0 да падаме аз продължавам да пея Pazza Inter! Ако от такива загуби спра да подкрепям отбора..то смятай какъв фен трябва да съм. Не виждам нищо ненормално, ние със дрийм тийма неможахме да ги бием Тотнтъм, та искаш с този отбор?

Въпроса не е в резултата, а в представянето на отбора. Не може в такъв отбор да се разхождат тотално безхаберни състезатели.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 07 мар 2013 23:30

durex написа:И 5:0 да падаме аз продължавам да пея Pazza Inter! Ако от такива загуби спра да подкрепям отбора..то смятай какъв фен трябва да съм. Не виждам нищо ненормално, ние със дрийм тийма неможахме да ги бием Тотнтъм, та искаш с този отбор?

Ние имахме дрийм тим тогава. Ама и треньорът ни беше дрийм... , само че за Юве и Милан. А и в Милано ги бихме.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 мар 2013 23:33

Авалокитешвара написа:

Ние имахме дрийм тим тогава. Ама и треньорът ни беше дрийм... , само че за Юве и Милан. А и в Милано ги бихме.

Е в Милано според мен имаме сили да ги бием, въпроса е при такъв резултат какъв ще е смисъла да се пускат титулярите.

Върни се в “Интер”