storm написа:Вярно ,че съдията подпря едно рамо, ама дори и да не беше това дузпа.. със сигурност беше червен картон (2 жълти) .. Дори и с 11 човека нямаше как да надиграете Наполи според мен .. вид...
Проблема е първия жълт картон,а не втория....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
storm написа:Вярно ,че съдията подпря едно рамо, ама дори и да не беше това дузпа.. със сигурност беше червен картон (2 жълти) .. Дори и с 11 човека нямаше как да надиграете Наполи според мен .. вид...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
NUP-1995 написа:вече някои от съдийте трябва да излезне и да каже някои правила как са защото всеки път различни неща стават....
преди месец някъде едно домакинство на черно море им свириха такава дузпа и след многото критики към съдията някои там не си спомням кои излезна и каза че вече по новите правила не е както преди да се гледа от къде е започнало нарушението а се гледа къде завършва,и вчера случея беше същия...
иначе наполи срщнаха и разбиха миланските отбори в наи удобния момент,когато и двата отбора са без половината отбор....
Авалокитешвара написа:А бе след снощната загуба до края на полусезона трябва да имаме не повече от две-три равенства, за да не бъде полусезонът тотален провал. Трябва ни спокойствие и нещата ще започнат да се подреждат
federer90 написа:Не съм гледал мача ,ама голям бой е нанесъл Наполи на Интер.Сигурно е ,че Раниери скоро си тръгва
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта