Шалке 04 - Интер 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Шалке 04 - Интер (13 Април | Сряда | 21:45)

Мнениеот metodito » 13 апр 2011 12:59

durex написа:Ние вкарахме 3 на Байерн,където са с 2 класи над Шалке,че на тях ли няма да можем да треснем 4 гола! Първия да влезе от там на татък ще е по- лесно.

А те Шалке ще седят и ще гледат... С Раул, Хунтелаар и Журадо?
Ми аз много се чудя какво да гледам, 'щото не изключвам изненада, но в Англия. Леонардо му лъсна...
Гледайки мача в Мюнхен цъках с език и си казвах: "Брех, в Милан какъв смотан треньор беше..." абе такъв си е - бразилец. К'во да го правиш?!
Юруш напред, отзад каквото ще да става. Ма ... не се прави така.
Оня румънския танкист също голямо л...о сътвори.
Последна промяна от metodito на 13 апр 2011 13:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 апр 2011 13:02

metodito написа:
durex написа:Ние вкарахме 3 на Байерн,където са с 2 класи над Шалке,че на тях ли няма да можем да треснем 4 гола! Първия да влезе от там на татък ще е по- лесно.

А те Шалке ще седят и ще гледат... С Раул, Хунтелаар и Журадо?
Ми аз много се чудя какво да гледам, 'щото не изключвам изненада, но в Англия. Леонардо му лъсна...
Гледайки мача в Мюнхен цъках с език и си казвах: "Брех, в Милан какъв смотан треньор беше..." абе такъв си е - бразилец. К'во да го правиш?!

Хунтелаар няма да играе,както и ФарФан,който е основен футболист заедно с Раул.Все пак те ще играят по защитно и ще изкачат на контра,ако защитниците ни се справят,то възможноста да ги отстраним е голяма,но при един техен гол в нашата врата...шансовете ще клонят към 0%

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2011 13:06

durex написа:Хунтелаар няма да играе..

Не е сигурно. Предвид тактиката и целите на Шалке, едва ли ще е титуляр. А и Журадо е страхотно попадение, което Атлетико изпуснаха.

И все пак, ако стане (Интер да отстрани Шалке), това ще е един от най-великите мачове в ШЛ, може би най-великият досега. По-добър и от онзи обрат на Юнайтед.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 апр 2011 13:13

metodito написа:
durex написа:Хунтелаар няма да играе..

Не е сигурно. Предвид тактиката и целите на Шалке, едва ли ще е титуляр.

И все пак, ако стане (Интер да отстрани Шалке), това ще е един от най-великите мачове в ШЛ, може би най-великият досега. По-добър и от онзи обрат на Юнайтед.

Незабравяй Милан - Депортиво ;) Първия мач 4:1 за Милан,втория Депортиво 4:0 ги би и се класираха напред ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 апр 2011 13:18

Бившият треньор на Интер и настоящ на Реал Мадрид Жозе Моуриньо смята, че нерадзурите могат да отстранят Шалке и да се класират за полуфиналите в Шампионската лига, въпреки че в първия мач в Милано паднаха с 2:5.

„Знам, че този отбор има характер, личност, силно приятелство между играчите и не се страхува от сложни ситуации, това е Интер”, каза Специалния.

„Трудно е да се бие с 4:0, но ние ще опитаме.”

„Масимо Морати и аз си пожелахме късмет един на друг. Не е тайна, че аз харесвам Интер и това, което винаги бих искал е те да печелят.”

„Точно сега те са шампиони на Европа, но не е написано, че шампионите винаги ще бият. Те могат и да губят с достойнство.”

„Ще подкрепям Интер, но да ги подкрепям не винаги е достатъчно. От тях зависи да си свършат работата”, коментира още Моуриньо.

ВЕЛИК Е ЖОЗЕ!!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2011 13:18

durex написа:Незабравяй Милан - Депортиво ;) Първия мач 4:1 за Милан,втория Депортиво 4:0 ги би и се класираха напред ;)

:mrgreen: Да ти кажа,аз тези мачове ги помня като кошмарна страница от историята на ШЛ. Пристрастен съм.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 апр 2011 13:20

durex написа:
Бившият треньор на Интер и настоящ на Реал Мадрид Жозе Моуриньо смята, че нерадзурите могат да отстранят Шалке и да се класират за полуфиналите в Шампионската лига, въпреки че в първия мач в Милано паднаха с 2:5.

„Знам, че този отбор има характер, личност, силно приятелство между играчите и не се страхува от сложни ситуации, това е Интер”, каза Специалния.

„Масимо Морати и аз си пожелахме късмет един на друг. Не е тайна, че аз харесвам Интер и това, което винаги бих искал е те да печелят.”

„Точно сега те са шампиони на Европа, но не е написано, че шампионите винаги ще бият. Те могат и да губят с достойнство.”

„Ще подкрепям Интер, но да ги подкрепям не винаги е достатъчно. От тях зависи да си свършат работата”, коментира още Моуриньо.

ВЕЛИК Е ЖОЗЕ!!!!

:) Още ви е в сърцата
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 апр 2011 13:29

Madridist написа:
durex написа:

ВЕЛИК Е ЖОЗЕ!!!!

:) Още ви е в сърцата

Така е ;) Няма да излезе скоро от тях

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 13 апр 2011 13:40

Шалке 04 гледа към полуфиналите.
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 апр 2011 14:27

Madridist написа:
MCMXIII написа:
Интересно! 2:5 е повече от 0:3 заради головете на чужд терен, най малкото! Германски отбор с публиката си, това не са онези позори от левия Санкт Паули. По тази логика Шалке 04 отиват на полуфинал ;)

То е ясно, че ако Интер бият с 3:0 няма как да продължат заради правилото за голове на чужд терен. Но ми беше интересно,ако това 3:0 е служебно дали по-някакъв начин Шалке не трябва да бъдат дискфалифицирани. Знам,че това граничи с научната фантастика, просто ми беше интересен този казус и се замислих 8-)

Не знаех че си скрит фен на Калчото ;) Това веднага те вкарва в графата, хора не признаващи честната игра :) По- добре да се играе мачът, все пак!

Казусът който предлагаш е много интересен. Сигурен съм, че дори и в УЕФ, ще им трябва време, за да си прочетат правилниците и решат какво да правят в такъв случй.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Интер”