Шалке 04 - Интер 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шалке 04 - Интер (13 Април | Сряда | 21:45)
Шалке 04 ще гони нова победа срещу Интер. Според мен, Кралско Сините ще победят отново.

Ochakvam pobeda za Inter s koqto da produljim! Iskami se da vqrvam v tova!
Istinata e che sme prekaleno emocionalen otbor ili Leonardo ne moje da respektira igrachite si, toi im e kato priqtel ne stava taka, toi trqbva da gi vdiga v trudnite momenti. Vsichki obrati koito Inter napravi tozi sezon se duljaha samo i samo na otbora na tima na kolektiva na duha koito imat igrachite povqrvali si v bitkite i pobedite ot predniq fantastichen sezon. Purviq mach s Shalke e nai-krasnorechiviq primer za tova. Tezi 3 gola vtoroto poluvreme. Prosto lidera, treniora go nqmashe! Ranochiq beshe v shok! Abe, celiqt otbor beshe v tova chislo i fenovete mu
. Leonardo ne e za tozi otbor. Lichno moe mnenie. Prosto sled Mou na sledvashtite shte im e mnogo trudno zashtoto im tursqt rezultati kato primerno min trebul.
Mnogo sviknahme s pobedite na tozi otbor i sega e malko tejko! Mislq che ako Brasa vzemat shapionskata liga Guardiola shte e sledvashtiqt ni trenior! FORZA INTER!
Пиши на кирилица
Пиши на кирилица
Футболът за това е велика игра, защото много често поднася изненади. Интер са голям отбор и нищо чудно да направят чудото. Успех 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Авалокитешвара
- Контакти:
MCMXIII написа:durex написа:Ами трябва да ги треснем с тези футболисти,които имаме! Аз вярвам в момчетата,че ще се раздадът до край и дано имаме късмет за да ги обърнем и да продължим на 1/2 финалите
Късмет??? Колко късмет ви трябва, за да треснете Шалке 04? Не е ли редно, късметът да се разпределя или трябва да бъде при един? Само с късмет, докога? Не е ли късмет, дето за 3 мача в ШЛ ви потрошиха гредите? Пак искаш късмет! Късмет???
Не е нужен никакъв късмет. Достатъчно е някой случайно да изпусне нещо в супата на немците
Впрочем, немците не могат ли да не излязат и да загубят служебно с 0:3
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Знам,че това граничи с научната фантастика,но все пак горния коментар ме накара да се замисля. Ако по-някакво стечение на обстоятелствата, мача се прекрати заради отбора домакин(примерно хвърляне на предмети от трибуните и уцелване на противников съзтезател или съдия, нахлуване на терена и т.н.) и се присъди служебна победа в полза на Интер от 3-0, тогава Шалке пак ли ще продължат напред 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- metodito
- Контакти:
Madridist написа:....се присъди служебна победа в полза на Интер от 3-0, тогава Шалке пак ли ще продължат напред
Да. При 5-5 общ резултат продължават Шалке с повече голове на чужд терен.
Да биеш немци у дома с 4 гола разлика граничи с ненаучната фантастика.
Най-големият обрат в общият резултат: (2:1, 0:7) бе постигнат на терена на домакините между Рома и Юнайтед.
В Италия нямаше да ме учуди едно 4-о, ама 0-4 в Немция, нъ.
Последна промяна от metodito на 13 апр 2011 12:53, променено общо 2 пъти.
Авалокитешвара написа:Не е нужен никакъв късмет. Достатъчно е някой случайно да изпусне нещо в супата на немците.
Впрочем, немците не могат ли да не излязат и да загубят служебно с 0:3
Това е толкова гнусно, че само фен на калчото може, да си го помисли/измисли
Аз никъде да допусках, че самолетът на Интер би мигъл да се разбие, например
Madridist написа:Знам,че това граничи с научната фантастика,но все пак горния коментар ме накара да се замисля. Ако по-някакво стечение на обстоятелствата, мача се прекрати заради отбора домакин(примерно хвърляне на предмети от трибуните и уцелване на противников съзтезател или съдия, нахлуване на терена и т.н.) и се присъди служебна победа в полза на Интер от 3-0, тогава Шалке пак ли ще продължат напред
Интересно! 2:5 е повече от 0:3 заради головете на чужд терен, най малкото! Германски отбор с публиката си, това не са онези позори от левия Санкт Паули. По тази логика Шалке 04 отиват на полуфинал
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Байерн при 2:1 за тях и те бяха на 99% сигурни,че продължават!!!!
metodito написа:Madridist написа:....се присъди служебна победа в полза на Интер от 3-0, тогава Шалке пак ли ще продължат напред
Да. При 5-5 общ резултат продължават Шалке с повече голове на чужд терен.
Да биеш немци у дома с 4 гола разлика граничи с ненаучната фантастика.
Най-големият обрат в общият резултат: (2:1, 0:7) бе постигнат на терена на домакините между Рома и Юнайтед.
В Италия нямаше да ме учуди едно 4-о, ама 0-4 в Немция, нъ.
Ние вкарахме 3 на Байерн,където са с 2 класи над Шалке,че на тях ли няма да можем да треснем 4 гола! Първия да влезе от там на татък ще е по- лесно.
MCMXIII написа:
Интересно! 2:5 е повече от 0:3 заради головете на чужд терен, най малкото! Германски отбор с публиката си, това не са онези позори от левия Санкт Паули. По тази логика Шалке 04 отиват на полуфинал
То е ясно, че ако Интер бият с 3:0 няма как да продължат заради правилото за голове на чужд терен. Но ми беше интересно,ако това 3:0 е служебно дали по-някакъв начин Шалке не трябва да бъдат дискфалифицирани. Знам,че това граничи с научната фантастика, просто ми беше интересен този казус и се замислих