Интер - Атлетико Мадрид (Суперкупа на Европа)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Интер - Атлетико Мадрид (Суперкупа на Европа)

Мнениеот Madridist » 28 авг 2010 13:18

Атлетико са ми много симпатичен отбор, смятам,че тази година ще се борят за Шампионска лига без никакъв проблем. Реал Мадрид и Барселона е ясно,че ще се борят за титлата, но аз лично на трето място виждам точно тях. Валенсия продадоха най-добрите си играчи, в много тежка финансова криза са, Севиля пък отпаднаха по безславен начин от ШЛ след две загуби от Брага , гледах ги и на реванша за Суперкупата срещу Барселона и определено смятам,че този отбор, много трудно ще се противопостави на Атлетико Мадрид . Честито на дюшекчиите за купата, успех и на Интер в битката за световен клубен шампион Изображение

[offtopic]И третия кръг очаквам победа :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от Madridist на 28 авг 2010 13:26, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 авг 2010 13:24

Айде пак, изморени, дрън-дрън та пляс. Като литнахте Рома, всичко беше ок, класа, мласа, сега друга песен подкара. Просто си го приемете - с Рафата сте готови за най-много второто място. Пак имате късмет, че Песес не изнагля тази година на пазара, и ви остави играчите намира. Иначе и с Рома нямаше да се оправите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 авг 2010 13:26

Madridist написа:[offtopic]И третия кръг очаквам победа :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръг :lol: Време е и вас да ви треснем ;) , Моуриньо като гост е трудно да го биеш, но на нашия стадион може да ви победим наааай-накрая....
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията ;)[/offtopic]

durex, с Рома играха доста добре, ама ОК, но се оправяйте от тази умора че почва Сериа А, а там няма да е такава разходка до титлата като последните години ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 авг 2010 14:14

JackPackage написа:

[offtopic]Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръг :lol: Време е и вас да ви треснем ;) , Моуриньо като гост е трудно да го биеш, но на нашия стадион може да ви победим наааай-накрая....
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията ;)[/offtopic]

[offtopic]Не знам защо, но си мисля, че и Реал Сосиедад ще се борят за място в ЕКТ, а това ще обърка нечии сметки. ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 авг 2010 14:19

delije_sever написа:Мегън Фокс ти си най-дървеният философ от форума. Специално след мача с Интер,чаках твоите оправдания за загубата, но за съжаление не написа нито един ред. Ето темата във форума на Интер за мача- http://forum.gong.bg/inter/viewtopic.php?f=22&t=46063&st=0&sk=t&sd=a&start=80, ето и темата във форума на Барселона- http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=46225&start=270. Колкото и да гледам, не виждам нито един твой коментар :roll: Дори си направих труда, да ти проверя хронологията с коментарите по дата - наистина е странно,как изчезваш като призрак, точно когато Интер е отстранил Барселона и се появяваш като феникс,точно същата вечер,когато каталунците взимат титлата в Испания :roll: :? :twisted: :oops: :oops: :oops:

За разлика от някои хора тук във този форум, аз имам далеч по-важни неща за вършене в Реалният Живот от това да вися пред компа! И след като си ми гледал мненията по дати, би трябвало да си забелязал, че за мен никак не е нехарактерно да изчезвам за по месец-два от форума! Това не означава, че не съм написал достатъчно по въпроса за мачовете Барса - Интер! ;)

И за справка не изчезвам точно, когато Интер отстрани Барса, а няколко дни по-рано!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 авг 2010 14:23

JackPackage написа:

durex, с Рома играха доста добре, ама ОК, но се оправяйте от тази умора че почва Сериа А, а там няма да е такава разходка до титлата като последните години ;)

Е и миналата година не беше разходка ;) в последния кръг се реши всичко.Но умората и донякъде Бенитес е виновен,защото от 2 години играем с 3-ма напред, а снощи започнахме с 2-ма...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 авг 2010 14:40

delije_sever написа:Мегън Фокс , аз съм регистриран близо година преди теб във форума, имам сто мнения, а ти си с близо 1500 :shock: Според теб,кой виси повече във форума :? :? :? Не знам какво си правил, с какво си бил зает, твоя си работа, но наистина е много странно, как се появяваш точно вечерта, в която Барселона става шампион :roll:

Той е така! Когато му оттърва тогава пише! Винаги Барселона като е падала,той не пише!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 авг 2010 16:06

JackPackage написа:
fcb_bg написа:Атлети винаги са ми били симпатичен отбор, особено когато Любака играеше там. Колко съм ги дънил с тях Реал на СЕГА-та, идея си нямаш! :mrgreen: Дано тая година да се представите доста по-добре, че да се върне интригата в това първенство. А оня мач - 4-3, беше голяма работа, направо не исках да свършва. Атлети са ни най-неудобният съперник в Испания, като изключим в последно време.
Хубавото за миланските момичета е, че чичо им Форлан нямаше ден снощи. Инак, голям срам щяха да берат, йеврошампионити им с йеврошампьиони! :mrgreen: :lol:

То пък с Реал такъв карък... нямаме победа срещу тях от `99... доста хиксове, ама победа - не :oops:
Доста пъти и съдиите са ни рязали с тях, но все пак.... Тая година се надявам на Калдерон да ги ударим.... пооправихме си защитата с Годин и Фелипе Луис... ако бяхме взели и един класен централен полузащитник - тип Диего, Деко или нещо подобно щеше да е идеално, но и с тези ще караме... ;)
4-3 беше страхотен мач, както и 1:3 когато ви бихме на Камп Ноу с Мартин и Торес... 2006-2007 май беше.... просто много по-лесно ни е да бием Барса отколкото Реал.... нелогично, но е по-лесно :mrgreen:
durex, от тия играчи на Световното от Интер само Снайдер се застоя до края.... в Атлетико също имаше играчи от Световното - Форлан, Годин, Кун, Симао - така че това не ви е оправдание за жалката игра снощи.... ;)

Доста равни :shock: Последните 5-6 и поече години аз не си спомням нито един равен на Реал с вас само ва бием! Нищо лично, но си е така явно си ги сънувал тия доста равни! ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 авг 2010 16:14

4 равни последните няколко сезона - 05/06 на Бернабеу, 06/07 и двата мача.... , 08/09 1-1 на Бернабеу, а точно този мач направо си ви изпуснахме... :evil:
Мислех че имаме още един, ама то беше 1-2....
Другите победи последните 5 години ви са с по 1 гол разлика, с изключение на едно 0-2.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 28 авг 2010 16:52

Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръг Време е и вас да ви треснем , Моуриньо като гост е трудно да го биеш, но на нашия стадион може да ви победим наааай-накрая....
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията

Я слезни на земята.....Интер не можаха да направят добра вечер но пак си остават кралете на европа...За нас мисля,че ви е рано да говорите......
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Интер”