[offtopic]И третия кръг очаквам победа
Интер - Атлетико Мадрид (Суперкупа на Европа)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Атлетико Мадрид (Суперкупа на Европа)
Атлетико са ми много симпатичен отбор, смятам,че тази година ще се борят за Шампионска лига без никакъв проблем. Реал Мадрид и Барселона е ясно,че ще се борят за титлата, но аз лично на трето място виждам точно тях. Валенсия продадоха най-добрите си играчи, в много тежка финансова криза са, Севиля пък отпаднаха по безславен начин от ШЛ след две загуби от Брага , гледах ги и на реванша за Суперкупата срещу Барселона и определено смятам,че този отбор, много трудно ще се противопостави на Атлетико Мадрид . Честито на дюшекчиите за купата, успех и на Интер в битката за световен клубен шампион 
[/offtopic]
Последна промяна от Madridist на 28 авг 2010 13:26, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Айде пак, изморени, дрън-дрън та пляс. Като литнахте Рома, всичко беше ок, класа, мласа, сега друга песен подкара. Просто си го приемете - с Рафата сте готови за най-много второто място. Пак имате късмет, че Песес не изнагля тази година на пазара, и ви остави играчите намира. Иначе и с Рома нямаше да се оправите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- JackPackage
- Контакти:
Madridist написа:[offtopic]И третия кръг очаквам победа[/offtopic]
[offtopic]Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръг
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията
durex, с Рома играха доста добре, ама ОК, но се оправяйте от тази умора че почва Сериа А, а там няма да е такава разходка до титлата като последните години
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Madridist написа:[offtopic]И третия кръг очаквам победа[/offtopic]
[offtopic]Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръгВреме е и вас да ви треснем
, Моуриньо като гост е трудно да го биеш, но на нашия стадион може да ви победим наааай-накрая....
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията[/offtopic]
[offtopic]Не знам защо, но си мисля, че и Реал Сосиедад ще се борят за място в ЕКТ, а това ще обърка нечии сметки.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
delije_sever написа:Мегън Фокс ти си най-дървеният философ от форума. Специално след мача с Интер,чаках твоите оправдания за загубата, но за съжаление не написа нито един ред. Ето темата във форума на Интер за мача- http://forum.gong.bg/inter/viewtopic.php?f=22&t=46063&st=0&sk=t&sd=a&start=80, ето и темата във форума на Барселона- http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=46225&start=270. Колкото и да гледам, не виждам нито един твой коментарДори си направих труда, да ти проверя хронологията с коментарите по дата - наистина е странно,как изчезваш като призрак, точно когато Интер е отстранил Барселона и се появяваш като феникс,точно същата вечер,когато каталунците взимат титлата в Испания
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За разлика от някои хора тук във този форум, аз имам далеч по-важни неща за вършене в Реалният Живот от това да вися пред компа! И след като си ми гледал мненията по дати, би трябвало да си забелязал, че за мен никак не е нехарактерно да изчезвам за по месец-два от форума! Това не означава, че не съм написал достатъчно по въпроса за мачовете Барса - Интер!
И за справка не изчезвам точно, когато Интер отстрани Барса, а няколко дни по-рано!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
JackPackage написа:Madridist написа:[offtopic]И третия кръг очаквам победа[/offtopic]
[offtopic]Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръгВреме е и вас да ви треснем
, Моуриньо като гост е трудно да го биеш, но на нашия стадион може да ви победим наааай-накрая....
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията[/offtopic]
durex, с Рома играха доста добре, ама ОК, но се оправяйте от тази умора че почва Сериа А, а там няма да е такава разходка до титлата като последните години
Е и миналата година не беше разходка
delije_sever написа:Мегън Фокс , аз съм регистриран близо година преди теб във форума, имам сто мнения, а ти си с близо 1500Според теб,кой виси повече във форума
![]()
![]()
Не знам какво си правил, с какво си бил зает, твоя си работа, но наистина е много странно, как се появяваш точно вечерта, в която Барселона става шампион
Той е така! Когато му оттърва тогава пише! Винаги Барселона като е падала,той не пише!
JackPackage написа:fcb_bg написа:Атлети винаги са ми били симпатичен отбор, особено когато Любака играеше там. Колко съм ги дънил с тях Реал на СЕГА-та, идея си нямаш!Дано тая година да се представите доста по-добре, че да се върне интригата в това първенство. А оня мач - 4-3, беше голяма работа, направо не исках да свършва. Атлети са ни най-неудобният съперник в Испания, като изключим в последно време.
Хубавото за миланските момичета е, че чичо им Форлан нямаше ден снощи. Инак, голям срам щяха да берат, йеврошампионити им с йеврошампьиони!![]()
То пък с Реал такъв карък... нямаме победа срещу тях от `99... доста хиксове, ама победа - не![]()
Доста пъти и съдиите са ни рязали с тях, но все пак.... Тая година се надявам на Калдерон да ги ударим.... пооправихме си защитата с Годин и Фелипе Луис... ако бяхме взели и един класен централен полузащитник - тип Диего, Деко или нещо подобно щеше да е идеално, но и с тези ще караме...
4-3 беше страхотен мач, както и 1:3 когато ви бихме на Камп Ноу с Мартин и Торес... 2006-2007 май беше.... просто много по-лесно ни е да бием Барса отколкото Реал.... нелогично, но е по-лесно![]()
durex, от тия играчи на Световното от Интер само Снайдер се застоя до края.... в Атлетико също имаше играчи от Световното - Форлан, Годин, Кун, Симао - така че това не ви е оправдание за жалката игра снощи....
Доста равни
- JackPackage
- Контакти:
4 равни последните няколко сезона - 05/06 на Бернабеу, 06/07 и двата мача.... , 08/09 1-1 на Бернабеу, а точно този мач направо си ви изпуснахме...
Мислех че имаме още един, ама то беше 1-2....
Другите победи последните 5 години ви са с по 1 гол разлика, с изключение на едно 0-2....
Мислех че имаме още един, ама то беше 1-2....
Другите победи последните 5 години ви са с по 1 гол разлика, с изключение на едно 0-2....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръг Време е и вас да ви треснем , Моуриньо като гост е трудно да го биеш, но на нашия стадион може да ви победим наааай-накрая....
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията
Я слезни на земята.....Интер не можаха да направят добра вечер но пак си остават кралете на европа...За нас мисля,че ви е рано да говорите......
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X