[offtopic]И третия кръг очаквам победа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Madridist написа:[offtopic]И третия кръг очаквам победа[/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Madridist написа:[offtopic]И третия кръг очаквам победа[/offtopic]
[offtopic]Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръгВреме е и вас да ви треснем
, Моуриньо като гост е трудно да го биеш, но на нашия стадион може да ви победим наааай-накрая....
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията[/offtopic]
delije_sever написа:Мегън Фокс ти си най-дървеният философ от форума. Специално след мача с Интер,чаках твоите оправдания за загубата, но за съжаление не написа нито един ред. Ето темата във форума на Интер за мача- http://forum.gong.bg/inter/viewtopic.php?f=22&t=46063&st=0&sk=t&sd=a&start=80, ето и темата във форума на Барселона- http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=46225&start=270. Колкото и да гледам, не виждам нито един твой коментарДори си направих труда, да ти проверя хронологията с коментарите по дата - наистина е странно,как изчезваш като призрак, точно когато Интер е отстранил Барселона и се появяваш като феникс,точно същата вечер,когато каталунците взимат титлата в Испания
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JackPackage написа:Madridist написа:[offtopic]И третия кръг очаквам победа[/offtopic]
[offtopic]Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръгВреме е и вас да ви треснем
, Моуриньо като гост е трудно да го биеш, но на нашия стадион може да ви победим наааай-накрая....
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията[/offtopic]
durex, с Рома играха доста добре, ама ОК, но се оправяйте от тази умора че почва Сериа А, а там няма да е такава разходка до титлата като последните години
delije_sever написа:Мегън Фокс , аз съм регистриран близо година преди теб във форума, имам сто мнения, а ти си с близо 1500Според теб,кой виси повече във форума
![]()
![]()
Не знам какво си правил, с какво си бил зает, твоя си работа, но наистина е много странно, как се появяваш точно вечерта, в която Барселона става шампион
JackPackage написа:fcb_bg написа:Атлети винаги са ми били симпатичен отбор, особено когато Любака играеше там. Колко съм ги дънил с тях Реал на СЕГА-та, идея си нямаш!Дано тая година да се представите доста по-добре, че да се върне интригата в това първенство. А оня мач - 4-3, беше голяма работа, направо не исках да свършва. Атлети са ни най-неудобният съперник в Испания, като изключим в последно време.
Хубавото за миланските момичета е, че чичо им Форлан нямаше ден снощи. Инак, голям срам щяха да берат, йеврошампионити им с йеврошампьиони!![]()
То пък с Реал такъв карък... нямаме победа срещу тях от `99... доста хиксове, ама победа - не![]()
Доста пъти и съдиите са ни рязали с тях, но все пак.... Тая година се надявам на Калдерон да ги ударим.... пооправихме си защитата с Годин и Фелипе Луис... ако бяхме взели и един класен централен полузащитник - тип Диего, Деко или нещо подобно щеше да е идеално, но и с тези ще караме...
4-3 беше страхотен мач, както и 1:3 когато ви бихме на Камп Ноу с Мартин и Торес... 2006-2007 май беше.... просто много по-лесно ни е да бием Барса отколкото Реал.... нелогично, но е по-лесно![]()
durex, от тия играчи на Световното от Интер само Снайдер се застоя до края.... в Атлетико също имаше играчи от Световното - Форлан, Годин, Кун, Симао - така че това не ви е оправдание за жалката игра снощи....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Хаха, и аз се надявам на победа, и не само в третия кръг Време е и вас да ви треснем , Моуриньо като гост е трудно да го биеш, но на нашия стадион може да ви победим наааай-накрая....
Иначе битката за титлата е м/у Барса и Реал то е ясно, нямаме сили да се намесим за титлата, мисля че ще спорим със Севиля и Виляреал за местата в зона ШЛ и се надявам да сме трети(минимум) в края на кампанията
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 218 госта