Всекидневно около Интер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневно около Интер
Според медиите в Италия май сме споразумели Брозович за под наем, като на лято ще платм 8млн.
БРОЗОВИЧ ПРИСТИГА В МИЛАНО УТРЕ !!! ПРЕМИНАВА МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ И ПОДПИСВА !!!
Наем за 18 месеца, като сега ще платим 3 млн., а лятото на 2016 г. останалите 5. Трансферът е с опция за задължително откупуване, като този на Шакири
Наем за 18 месеца, като сега ще платим 3 млн., а лятото на 2016 г. останалите 5. Трансферът е с опция за задължително откупуване, като този на Шакири
Да, щото сега нямаме право да плащаме
Обаче направихме яка селекция - 3-тото място не е далеч 
Леевски, оле
Някакъв Джейсън Мурило сме договорили за лятото, младо момче защитник, играе в Испания, мисля че Гранада.
- Middlesbrough
- Контакти:
durex написа:Някакъв Джейсън Мурило сме договорили за лятото, младо момче защитник, играе в Испания, мисля че Гранада.
На фм-а съм го взимал ... там има потенциал хаха

Офтопик:
Middlesbrough написа:durex написа:Някакъв Джейсън Мурило сме договорили за лятото, младо момче защитник, играе в Испания, мисля че Гранада.
На фм-а съм го взимал ... там има потенциал хаха
Ами Бро, дано и на живо има същия потенциал
Трансферна бомба се готви, но дали сега, дали на лято не знам, ЯЯ Туре !!! Навил се е да си намали заплатата многократно, така че като нищо този трансфер да стане факт на лято.
Другата новина е размяна Гуарин - Лавеци - също на лято.
durex написа:Трансферна бомба се готви, но дали сега, дали на лято не знам, ЯЯ Туре !!! Навил се е да си намали заплатата многократно, така че като нищо този трансфер да стане факт на лято.
Яя няма ли тогава да е на 32 ?

Честит Брозович ... Явно ще си правиме колекция от шиптари
Ако е дори на 50% от Ковачич, е перфектен 
Леевски, оле
tatusindo написа:durex написа:Трансферна бомба се готви, но дали сега, дали на лято не знам, ЯЯ Туре !!! Навил се е да си намали заплатата многократно, така че като нищо този трансфер да стане факт на лято.
Яя няма ли тогава да е на 32 ?
Хората са казали: "класата е вечна". То и Пирло е на 38, ама не спира да играе на високо ниво