Официално: Интер уволни Бенитес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Вън бездарника Рафа Бенитез от Интер !!!
Бенитез е способен да разсипе и най-добрият отбор.Така поне мисля аз.
Синя Гордост написа:daniel875 написа:Помниш ли Гуидо Роси, Синя гордост? Помниш ли Кристиан Виери? Припомни си цялата история, разгледай внимателно нещата в миналото и ще видиш, че ако Интер наистина бяха толкова добри, КЕШ щяха да я спечелят поне един път. През 2003 не мисля, че нещо или някой пречеше. Но Интер, както казах, просто не е Милан. Както и ЦСКА не е Левски. Левски е много повече. Левски е всичко.
Разбира се ,че ги помня.А за миналата година какво е оправданието? п.с. Левски е истината
Абе какво ми сравняваш левски и ЦСКА в Европа - не те ли е срам
Всъщност не видях нито един разумен аргумент, който да ме убеди, че Бенитес е виновен за колебливите игри на Интер. А и какво толкова се е случило - загуба с 0:1 срещу качествен отбор след гол от дузпа и равностойна игра. И ако това е повод за драма, значи в Интер имат някакви изкривени представи за дългосрочна стратегия. Или там такива липсват...
argirov написа:Всъщност не видях нито един разумен аргумент, който да ме убеди, че Бенитес е виновен за колебливите игри на Интер. А и какво толкова се е случило - загуба с 0:1 срещу качествен отбор след гол от дузпа и равностойна игра. И ако това е повод за драма, значи в Интер имат някакви изкривени представи за дългосрочна стратегия. Или там такива липсват...
Абе.. ти сигурно само тоя мач си гледал .. аз съм фен на Интер и гледам всички мачове .. нямаме победа от 4 мача и то с Лече Бреша ...за какво е виновен бенитез ли .. затова,че има 10 контузени играча .. Затова !
Формата на Снайдер рязко върви надоло.. формата на Лусио също,на Майкон,на Милито .. за това кой е виновен .. Аз ли ?
Последна промяна от Жоржиньо на 15 ное 2010 11:02, променено общо 1 път.
- Okyouloose
- Контакти:
bekono написа:da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополиняма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.
Така е, напълно съм съгласен. Вече има силен Милан и горе - долу силен Юве и Интер пак е на заден план. Вярно, може и в треньора да е проблема, но аз поне не мисля така.
Я ми кажи според теб ,като винаги са били на заден план през 2006-2007 2007-2008 2009-2010 са на първо място в Серия А. Не ми са прай на голям разбирач точно си замлълчи че вчера паднахте от съндерланд ..
- bekono
- Контакти:
Жоржиньо написа:bekono написа:da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополиняма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.
Така е, напълно съм съгласен. Вече има силен Милан и горе - долу силен Юве и Интер пак е на заден план. Вярно, може и в треньора да е проблема, но аз поне не мисля така.
Да, много силен Юве .. направо мачкате наред![]()
Поне сме преди вашия отбор в класирането
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Жоржиньо написа:haha написа:Дано се върне при нас в Пуул,искрено се моля за това!
Ако искаш да отпаднете ... иначе нека да дойде вие ни дайте Ходжсън !!
Напълно съм съгласен,дядката Ходжсън на ръце бих ви го донесъл.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Жоржиньо написа:haha написа:Дано се върне при нас в Пуул,искрено се моля за това!
Ако искаш да отпаднете ... иначе нека да дойде вие ни дайте Ходжсън !!
Напълно съм съгласен,дядката Ходжсън на ръце бих ви го донесъл.
Добре сега ще звънна един телефон на Морати и сделката е готова
argirov написа:Всъщност не видях нито един разумен аргумент, който да ме убеди, че Бенитес е виновен за колебливите игри на Интер. А и какво толкова се е случило - загуба с 0:1 срещу качествен отбор след гол от дузпа и равностойна игра. И ако това е повод за драма, значи в Интер имат някакви изкривени представи за дългосрочна стратегия. Или там такива липсват...
Абе.. ти сигурно само тоя мач си гледал .. аз съм фен на Интер и гледам всички мачове .. нямаме победа от 4 мача и то с Лече Бреша ...за какво е виновен бенитез ли .. затова,че има 10 контузени играча .. Затова !
Формата на Снайдер рязко върви надоло.. формата на Лусио също,на Майкон,на Милито .. за това кой е виновен .. Аз ли ?
Може и да имаш известно основание. Аз гледах Интер срещу Тотнъм (първия мач) и Вердер и отборът не стоеше никак зле. В класирането е само на 6 точки от първото място, като сезонът дори не е преполовен. Няма отбор, който винаги да побеждава и да е само на първо място:) Колкото до контузиите, изреждаш хора, изцедени от предишния сезон + дълго участие на световното първенство. Нормално е да има спад. Така е в живота, има ден и нощ, зима и лято, черно и бяло. Другото, другото в съвременния футбол е т. нар. подходящо медикаментозно възстановяване:)
Може и да имаш известно основание. Аз гледах Интер срещу Тотнъм (първия мач) и Вердер и отборът не стоеше никак зле. В класирането е само на 6 точки от първото място, като сезонът дори не е преполовен. Няма отбор, който винаги да побеждава и да е само на първо място:) Колкото до контузиите, изреждаш хора, изцедени от предишния сезон + дълго участие на световното първенство. Нормално е да има спад. Така е в живота, има ден и нощ, зима и лято, черно и бяло. Другото, другото в съвременния футбол е т. нар. подходящо медикаментозно възстановяване:)
- JackPackage
- Контакти:
Бенитез rullz !
Преди началото на сезона Рафата отдаваше успехите на Интер на играчите, не на Моу.... виждаме го всички със същите играчи какви чудеса прави...
П.П.: Моу никога не би загубил снощния мач с Милан при положение че играе с човек повече 30 мин и "енергичната млада защита" на Милан
Един играч трябваше да опази целия отбор на Интер, и то същия този бивш техен кадър ги би сам....
Марко, Марко....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t00D23R63ig[/youtube]
Преди началото на сезона Рафата отдаваше успехите на Интер на играчите, не на Моу.... виждаме го всички със същите играчи какви чудеса прави...
П.П.: Моу никога не би загубил снощния мач с Милан при положение че играе с човек повече 30 мин и "енергичната млада защита" на Милан
Един играч трябваше да опази целия отбор на Интер, и то същия този бивш техен кадър ги би сам....
Марко, Марко....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t00D23R63ig[/youtube]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]