Официално: Интер уволни Бенитес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Вън бездарника Рафа Бенитез от Интер !!!

Мнениеот ЕМИЛ » 15 ное 2010 07:44

Бенитез е способен да разсипе и най-добрият отбор.Така поне мисля аз.

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 15 ное 2010 08:13

Синя Гордост написа:
daniel875 написа:Помниш ли Гуидо Роси, Синя гордост? Помниш ли Кристиан Виери? Припомни си цялата история, разгледай внимателно нещата в миналото и ще видиш, че ако Интер наистина бяха толкова добри, КЕШ щяха да я спечелят поне един път. През 2003 не мисля, че нещо или някой пречеше. Но Интер, както казах, просто не е Милан. Както и ЦСКА не е Левски. Левски е много повече. Левски е всичко.

Разбира се ,че ги помня.А за миналата година какво е оправданието? п.с. Левски е истината ;)

Абе какво ми сравняваш левски и ЦСКА в Европа - не те ли е срам :oops: :oops: :oops: ,направо незнам на какво отгоре се обаждате говедата ,никва срама нямате

argirov
Контакти:

Мнениеот argirov » 15 ное 2010 10:20

Всъщност не видях нито един разумен аргумент, който да ме убеди, че Бенитес е виновен за колебливите игри на Интер. А и какво толкова се е случило - загуба с 0:1 срещу качествен отбор след гол от дузпа и равностойна игра. И ако това е повод за драма, значи в Интер имат някакви изкривени представи за дългосрочна стратегия. Или там такива липсват...

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 ное 2010 10:59

argirov написа:Всъщност не видях нито един разумен аргумент, който да ме убеди, че Бенитес е виновен за колебливите игри на Интер. А и какво толкова се е случило - загуба с 0:1 срещу качествен отбор след гол от дузпа и равностойна игра. И ако това е повод за драма, значи в Интер имат някакви изкривени представи за дългосрочна стратегия. Или там такива липсват...

Абе.. ти сигурно само тоя мач си гледал .. аз съм фен на Интер и гледам всички мачове .. нямаме победа от 4 мача и то с Лече Бреша ...за какво е виновен бенитез ли .. затова,че има 10 контузени играча .. Затова ! ;)
Формата на Снайдер рязко върви надоло.. формата на Лусио също,на Майкон,на Милито .. за това кой е виновен .. Аз ли ? :roll:
Последна промяна от Жоржиньо на 15 ное 2010 11:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Okyouloose
Контакти:

Мнениеот Okyouloose » 15 ное 2010 11:00

bekono написа:
da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополи :lol: няма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.

Така е, напълно съм съгласен. Вече има силен Милан и горе - долу силен Юве и Интер пак е на заден план. Вярно, може и в треньора да е проблема, но аз поне не мисля така.

Я ми кажи според теб ,като винаги са били на заден план през 2006-2007 2007-2008 2009-2010 са на първо място в Серия А. Не ми са прай на голям разбирач точно си замлълчи че вчера паднахте от съндерланд ..

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 15 ное 2010 12:08

Жоржиньо написа:
bekono написа:
da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополи :lol: няма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.

Така е, напълно съм съгласен. Вече има силен Милан и горе - долу силен Юве и Интер пак е на заден план. Вярно, може и в треньора да е проблема, но аз поне не мисля така.

Да, много силен Юве .. направо мачкате наред :lol: :lol:

Поне сме преди вашия отбор в класирането 8-)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

haha

Мнениеот haha » 15 ное 2010 12:31

Жоржиньо написа:
haha написа:Дано се върне при нас в Пуул,искрено се моля за това!

Ако искаш да отпаднете ... иначе нека да дойде вие ни дайте Ходжсън !! :lol:

Напълно съм съгласен,дядката Ходжсън на ръце бих ви го донесъл.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 ное 2010 12:36

haha написа:
Жоржиньо написа:
haha написа:Дано се върне при нас в Пуул,искрено се моля за това!

Ако искаш да отпаднете ... иначе нека да дойде вие ни дайте Ходжсън !! :lol:

Напълно съм съгласен,дядката Ходжсън на ръце бих ви го донесъл.

Добре сега ще звънна един телефон на Морати и сделката е готова :lol:

argirov
Контакти:

Мнениеот argirov » 15 ное 2010 12:55

argirov написа:Всъщност не видях нито един разумен аргумент, който да ме убеди, че Бенитес е виновен за колебливите игри на Интер. А и какво толкова се е случило - загуба с 0:1 срещу качествен отбор след гол от дузпа и равностойна игра. И ако това е повод за драма, значи в Интер имат някакви изкривени представи за дългосрочна стратегия. Или там такива липсват...

Абе.. ти сигурно само тоя мач си гледал .. аз съм фен на Интер и гледам всички мачове .. нямаме победа от 4 мача и то с Лече Бреша ...за какво е виновен бенитез ли .. затова,че има 10 контузени играча .. Затова ! ;)
Формата на Снайдер рязко върви надоло.. формата на Лусио също,на Майкон,на Милито .. за това кой е виновен .. Аз ли ? :roll:

Може и да имаш известно основание. Аз гледах Интер срещу Тотнъм (първия мач) и Вердер и отборът не стоеше никак зле. В класирането е само на 6 точки от първото място, като сезонът дори не е преполовен. Няма отбор, който винаги да побеждава и да е само на първо място:) Колкото до контузиите, изреждаш хора, изцедени от предишния сезон + дълго участие на световното първенство. Нормално е да има спад. Така е в живота, има ден и нощ, зима и лято, черно и бяло. Другото, другото в съвременния футбол е т. нар. подходящо медикаментозно възстановяване:)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 ное 2010 21:05

Бенитез rullz !
Преди началото на сезона Рафата отдаваше успехите на Интер на играчите, не на Моу.... виждаме го всички със същите играчи какви чудеса прави...

П.П.: Моу никога не би загубил снощния мач с Милан при положение че играе с човек повече 30 мин и "енергичната млада защита" на Милан :lol: :mrgreen:

Един играч трябваше да опази целия отбор на Интер, и то същия този бивш техен кадър ги би сам....
Марко, Марко.... :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t00D23R63ig[/youtube]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Интер”