Интер - Милан (24 Януари | Неделя | 21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Милан (24 Януари | Неделя | 21:45)
Всяко съприкосновение след червеният картон е в полза на Интер !!!!!!!!!! Има няма фал свири се за ИНТЕР МЕРДАААААА
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Сега пък съдиите им виновни 

Много труден за съдията мач..очакваше се...
дyзпаааааааааааа съдиятаааа..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
NeRaDzYrA написа:дyзпаааааааааааа съдиятаааа..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А преди това за игра с ръка нямаше ли дузпа?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:NeRaDzYrA написа:дyзпаааааааааааа съдиятаааа..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А преди това за игра с ръка нямаше ли дузпа?
HE

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
NeRaDzYrA написа:дyзпаааааааааааа съдиятаааа..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нямаше...видя се на повторението....съдията ме кефи..много ги хваща тънките моменти,за сега..
Роналдин(каде е тая буква бре)о....се завръшааа!!!
шибан съдия развали мача като изгони уесли, не даде жълт картон за бориело дyзпата за нас е спорна. жалко, че го няа адриано да ви бутне 1 гол с ръка 

Незаслужен червен картон!!! Дузпа която също не бе свирена...абсолютно ви надиграваме....нз нз нз просто...ако не бием ще е незаслужено!!!
Кое надигравате бе ? Я виж притежание на топката.....Защитавате се и ми играете на контри.durex написа:Незаслужен червен картон!!! Дузпа която също не бе свирена...абсолютно ви надиграваме....нз нз нз просто...ако не бием ще е незаслужено!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!